Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ

Thread Tools

Old Feb 3, 2011 | 04:43 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by actinf,Feb 3 2011, 05:20 AM
Πάντα on-topic αυτό το παιδί

Πάντως πολύ καλές τιμές έχει και το anytimeonline της interamerican. Απλά είναι λίγο "απρόσωπο". Δηλαδή για πολλούς είναι χρήσιμο να έχεις έναν "δικό" σου ασφαλιστή για ό,τι χρειαστείς.
Σωστός Έχει καλύτερες τιμές απλά αν τύχει κάτι μιλάς απρόσωπα και δεν έχεις τον δικό σου να ασχοληθεί με την περίπτωσή σου και να του τα χώνεις
Reply
Old May 10, 2011 | 02:50 AM
gianic's Avatar
Registered User

Originally Posted by actinf
Originally Posted by energetic,Feb 3 2011, 03:11 PM
Άντε και καλές ασφάλειες παίδες.
Πάντα on-topic αυτό το παιδί

Πάντως πολύ καλές τιμές έχει και το anytimeonline της interamerican. Απλά είναι λίγο "απρόσωπο". Δηλαδή για πολλούς είναι χρήσιμο να έχεις έναν "δικό" σου ασφαλιστή για ό,τι χρειαστείς.

Kαλυπτει κουκουλα ; Γνωριζει κανεις;
Reply
Old May 12, 2011 | 09:08 AM
JDM P.R.'s Avatar
Registered User

From: Pikermi

προσοχή στις ασφαλιστικές , γίνεται χαμός στον τομέα αυτοκίνητο.... όσοι έχουν εμπειρία από μερική κλοπή θα ξέρουν πως για να αποζημιωθείς πρέπει να υπάρχουν ίχνη παραβίασης.

Μου άνοιξαν το πορτπαγκάζ του αυτοκινήτου και πήγα και το δήλωσα στην αστυνομία , όπου και πήγα το αυτοκίνητο , το είδαν και στην έκθεση έγραψαν ότι είχε παραβιαστεί με αιχμηρό αντικείμενο , έδωσα την έκθεση στην ασφαλιστική και έστειλαν πραγματογνώμονα να δει τη ζημιά , επειδή είχαν στραβώσει το πορτπαγκάζ υποθέσαμε ότι είχε ανοιχτεί με λοστό ή κάτι παρόμοιο , ο πραγματογνώμονας έκρινε πως δεν μπορούσε να ανοίξει με λοστό και πήρα αρνητική απάντηση , ψάχνοντας περισσότερο το αμάξι βρήκαμε ότι η κλειδαριά ηταν σπασμένη με καποιο αντικείμενο όπως κατσαβίδι και δεν δούλευε , καλώ την ασφάλεια , έρχεται το βλέπει ο πραγματογνώμονας και λέει ότι αυτό είναι απόδειξη ότι παραβιάστηκε και το προσθέτει σαν δεύτερη εκτίμηση στον φάκελο,

περιμένω να πάρω θετική απάντηση και τι μου απαντάνε μετά από πολλή αναμονή ; "Στην πρώτη πραγματογνωμοσύνη κρίναμε πως δεν αποζημιώνεται η ζημιά , συνεπώς δεν σας αποζημιώνουμε" , και όταν ρώτησα γιατί δεν δέχεστε την επανεκτίμηση, τι γυρνάει και μου απαντάει; "Παραλείψατε την πρώτη φορά να πείτε στον πραγματογνώμονα να ψάξει την κλειδαριά , οι παραλείψεις πληρώνονται , κάντε ότι νομίζετε από εδώ και στο εξής..."

η ασφαλιστική .... INTER@m3ric@n που την πληρώνω 800 ευρώ τον χρόνο , δεν έχω ΤΡΑΚΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΜΟΥ και αντιμετωπίζομαι με τόση ευγένια και εκτίμηση ώστε να μου λένε "οι παραλείψεις πληρώνονται"
Reply
Old May 12, 2011 | 01:58 PM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Reply
Old May 12, 2011 | 02:32 PM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Εφυγες ήδη φαντάζομαι..
Reply
Old Jun 23, 2011 | 06:29 AM
STATHIS2K's Avatar
Registered User

From: athens

Πάντως πολύ καλές τιμές έχει και το anytimeonline της interamerican.
[/quote]
Τους πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω για ποσα ασφαλίζουν τα 08 και μου είπε 36000.υπάρχει περίπτωση να ισχύει η είναι για το ΑΡΜΕΓΜΑ ΜΟΝΟ?
Το οτοτριτη το εχει25900.
Reply
Old Jun 23, 2011 | 10:51 AM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

δεν παίζει φίλε μου. Στο τέλος θα πάρεις κοντά σε αυτό που λέει η αγορά την εκάστοτε χρονική στιγμή αν όχι και λιγότερα.
Reply
Old Jun 23, 2011 | 10:43 PM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by SBIT
δεν παίζει φίλε μου. Στο τέλος θα πάρεις κοντά σε αυτό που λέει η αγορά την εκάστοτε χρονική στιγμή αν όχι και λιγότερα.
Αυτό δεν συμβαίνει με την Interamerican αν έχεις βάλει στο συμβόλαιό σου αυτόματη αναπροσαρμογή. Κάθε 6μηνο ή χρόνο να μειώνουν την αξία σύμφωνα με τους καταλόγους αξίας που έχουν.
Θα ανaφέρω παράδειγμα φίλου-μέλους από εδώ που του το είχα ασφαλίσει στην Interamerican για 19.000 ευρώ (όσο έλεγε ο κατάλογος της Interamerican) και μετά από κλοπή που του έγινε πήρε 19.000 επιταγή.
Reply
Old Jun 23, 2011 | 11:23 PM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Χρήστο συμφωνώ απόλυτα. Οι κατάλογοι των εταιρείων αναπροσαρμόζονται κάθε φορά ανάλογα με την τιμή της αγοράς ομως. Αυτό σημαίνει ότι κινούνται κοντά στην τιμή της αγοράς. Το 36Κ που αναφέρει ο φίλος δεν παίζει για 2008. Και εγώ πέρσι που το ασφάλισα αρχικά μου είχαν πεί 27Κ (2006 μοντέλο) και όταν ρώτησα ένα γνωστό μου στην ίδια ασφαλιστική μου είπε ότι πραγματικά η αποζημίωση θα έπαιζε γύρω στα 22-23Κ, τιμή που έπαιζε τότε στην αγορά. Οπότε και αναπροσάρμοσα το συμβόλαιο κατευθείαν στα 23 για να μου έρθει και το ασφάλιστρο πιο οικονομικό. Τώρα το ασφαλίζουν για 16-18Κ το 2006. Το 36Κ για 2008 μου φαίνεται εξωπραγματικό.
Reply
Old Jun 23, 2011 | 11:35 PM
STATHIS2K's Avatar
Registered User

From: athens

Το 36 μου το είπαν όταν πήρα και τους ρώτησα.
Πιστεύω ότι δεν είναι σε καμια περίπτωση η εμπορική αξια του αυτοκινητου μου τα 26000 αλλα δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα μου δώσουν και τα 36000.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 05:05 AM.