Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ

Thread Tools

Old Jun 23, 2011 | 11:48 PM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Το 36Κ στο είπαν γιατι το ασφάλιστρο με 36Κ είναι αρκετά πιο ανεβασμένο σε σχέση με αυτό που θα πλήρωνες αν το ασφάλιζες κοντά στην αξία τις αγοράς (που με τίποτα δεν είναι 36Κ). Δυστηχώς τα κυβικά μας κοστίζουν για αυτό και οι τιμές έχουν ξεφτυλιστει.
Reply
Old Jun 24, 2011 | 12:18 AM
STATHIS2K's Avatar
Registered User

From: athens

Αυτό ψάχνω.Δεν είμαι για να πληρώνω κερατιάτικα γιαυτο πήρα να ρωτήσω για την τιμή του καταλόγου τους και μου είπαν αυτό το ποσο.
Reply
Old Jun 24, 2011 | 12:29 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by STATHIS2K
Αυτό ψάχνω.Δεν είμαι για να πληρώνω κερατιάτικα γιαυτο πήρα να ρωτήσω για την τιμή του καταλόγου τους και μου είπαν αυτό το ποσο.
Αν στο επιβεβαίωσαν αυτό είναι το ποσό. Δεν υπάρχει περίπτωση να λένε ψέματα.
Reply
Old Nov 14, 2011 | 09:45 AM
Dionisis N's Avatar
Registered User

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Γενικά μην κάνετε ασφάλειες μέσω των site, γιατί σε περίπτωση που χρειαστείτε κάτι (εύχομαι ποτέ) τότε θα πρέπει να κανονίσετε όλα τα διαδικαστικά και να κάνετε όλες τις συνεννοήσεις μόνο μέσω internet ή μέσω τηλεφώνου. Σε περίπτωση μάλιστα που θελήσετε να πάτε στα γραφεία των εταιρειών που υποστηρίζουν τα συγκεκριμένα site δεν πρόκειται να σας εξυπηρετήσει κανένας παραπέμποντάς σας στα τηλέφωνα του site...!!! Και αυτό πολύ απλά γιατί μπορεί το site να είναι π.χ. της ΕΘΝΙΚΗΣ αλλά αντιμετωπίζεται σαν άλλη εταιρεία, δηλ. ως θυγατρική, με το δικό της πελατολόγιο και τους δικούς της υπαλλήλους που δεν μπορείς να τους μιλήσεις από κοντά, παρά μόνο από τηλεφώνου.
Αυτά τα λέω μετά από μια άσχημη εμπειρία που είχε ένας γνωστός μου που έκλεισε συμβόλαιο σε ένα πολύ γνωστό και ελκυστικό site μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας και όταν χρειάστηκε να εξυπηρετηθεί έπερνε συνέχεια τηλέφωνο και δεν έβρισκε άκρη. Φυσικά όταν πήγε στο κοντινό του υποκατάστημα της συγκεκριμένης πολυεθνικής να παραπονεθεί ή τουλάχιστον να βγάλει άκρη απλά δεν μπορούσαν να τον εξυπηρετήσουν.
Αυτό το έχω διασταυρώσει και με τον φίλο μου τον ασφαλιστή ο οποίος μου είπε ότι σύντομα όλες οι μεγάλες εταιρείες θα έχουν και από ένα εκλυστικό site, αλλά θα ισχύει το ίδιο σε όλα.
Reply
Old Nov 16, 2011 | 07:14 AM
JDM P.R.'s Avatar
Registered User

From: Pikermi

Dionisis N

σωστό αυτό που λες...

εμείς μπορεί να νομίζουμε πως πχ η anytime είναι η interamerican (που και η interamerican απατεωνες ειναι άλλα τεσπα) άλλα αν προσέξετε τις διαφημίσεις λέει "με την δύναμη της ___ " , " με την αξιοπιστία της ___ " και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΕΙ πχ "νέα πλατφόρμα ασφάλισης από την ____"
Reply
Old Nov 16, 2011 | 11:47 AM
sk4s2k's Avatar
Registered User

Originally Posted by Dionisis N
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Γενικά μην κάνετε ασφάλειες μέσω των site, γιατί σε περίπτωση που χρειαστείτε κάτι (εύχομαι ποτέ) τότε θα πρέπει να κανονίσετε όλα τα διαδικαστικά και να κάνετε όλες τις συνεννοήσεις μόνο μέσω internet ή μέσω τηλεφώνου. Σε περίπτωση μάλιστα που θελήσετε να πάτε στα γραφεία των εταιρειών που υποστηρίζουν τα συγκεκριμένα site δεν πρόκειται να σας εξυπηρετήσει κανένας παραπέμποντάς σας στα τηλέφωνα του site...!!! Και αυτό πολύ απλά γιατί μπορεί το site να είναι π.χ. της ΕΘΝΙΚΗΣ αλλά αντιμετωπίζεται σαν άλλη εταιρεία, δηλ. ως θυγατρική, με το δικό της πελατολόγιο και τους δικούς της υπαλλήλους που δεν μπορείς να τους μιλήσεις από κοντά, παρά μόνο από τηλεφώνου.
Αυτά τα λέω μετά από μια άσχημη εμπειρία που είχε ένας γνωστός μου που έκλεισε συμβόλαιο σε ένα πολύ γνωστό και ελκυστικό site μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας και όταν χρειάστηκε να εξυπηρετηθεί έπερνε συνέχεια τηλέφωνο και δεν έβρισκε άκρη. Φυσικά όταν πήγε στο κοντινό του υποκατάστημα της συγκεκριμένης πολυεθνικής να παραπονεθεί ή τουλάχιστον να βγάλει άκρη απλά δεν μπορούσαν να τον εξυπηρετήσουν.
Αυτό το έχω διασταυρώσει και με τον φίλο μου τον ασφαλιστή ο οποίος μου είπε ότι σύντομα όλες οι μεγάλες εταιρείες θα έχουν και από ένα εκλυστικό site, αλλά θα ισχύει το ίδιο σε όλα.
Πόλυ χρήσιμο ποστ! ΄Πολλούς απο εμας μας βολεύει να κανουμε τις ''δουλειες'' μας μεσω internet, λόγω ευκολίας που προσφέρει, να όμως που ίσως ασφάλεια από το νετ δε λεει... Και το σκεφτομουν για τετοια ασφαλεια αλλά δεν ηξερα οτι προκειται για συνεργαζόμενες εταιρίες...Καποιος από το forum το ειχε αναφερει και στο παρελθόν οτι πρέπει να εχεις προσωπική επαφή με τον ασφαλιστή και απ'ότι φαινεται ειχε δικιο
Reply
Old Nov 16, 2011 | 12:00 PM
actinf's Avatar
Registered User

From: Moscow

Originally Posted by JDM P.R.
Dionisis N
και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΕΙ πχ "νέα πλατφόρμα ασφάλισης από την ____"
Μπες στο site της anytimeonline και πάνω πάνω θα δεις
"@nytime BY INTERAMERICAN"
Μετάφραση: @nytime από την interamerican.

Συγκεκριμένα η @nytime είναι η interamerican. Δεν είναι ένας απλός μεσίτης όπως τα υπόλοιπα sites.
Ακόμα και το e-mail της είναι anytime@interamerican.gr

Τέλος μπορεί να επιβεβαιωθεί και στο site της interamerican: "Η Anytime Insurance Online αποτελεί την καινούργια πρόταση της Interamerican στην ιδιωτική ασφάλιση..."
Reply
Old Nov 16, 2011 | 12:26 PM
actinf's Avatar
Registered User

Originally Posted by sk4s2k
Originally Posted by Dionisis N' timestamp='1321296353' post='21155131
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Πόλυ χρήσιμο ποστ! ΄Πολλούς απο εμας μας βολεύει να κανουμε τις ''δουλειες'' μας μεσω internet, λόγω ευκολίας που προσφέρει, να όμως που ίσως ασφάλεια από το νετ δε λεει... Και το σκεφτομουν για τετοια ασφαλεια αλλά δεν ηξερα οτι προκειται για συνεργαζόμενες εταιρίες...Καποιος από το forum το ειχε αναφερει και στο παρελθόν οτι πρέπει να εχεις προσωπική επαφή με τον ασφαλιστή και απ'ότι φαινεται ειχε δικιο
Νομίζω πλέον θα σου φύγουν οι ενδιασμοί
Reply
Old Nov 17, 2011 | 09:38 AM
Dionisis N's Avatar
Registered User

Originally Posted by actinf
Originally Posted by JDM P.R.' timestamp='1321460045' post='21160847
Dionisis N
και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΕΙ πχ "νέα πλατφόρμα ασφάλισης από την ____"
Μπες στο site της anytimeonline και πάνω πάνω θα δεις
"@nytime BY INTERAMERICAN"
Μετάφραση: @nytime από την interamerican.

Συγκεκριμένα η @nytime είναι η interamerican. Δεν είναι ένας απλός μεσίτης όπως τα υπόλοιπα sites.
Ακόμα και το e-mail της είναι anytime@interamerican.gr

Τέλος μπορεί να επιβεβαιωθεί και στο site της interamerican: "Η Anytime Insurance Online αποτελεί την καινούργια πρόταση της Interamerican στην ιδιωτική ασφάλιση..."

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!
Δεν μίλησα για συνεργαζόμενη εταιρεία, αλλά για ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ. Απλά αν π.χ. ασφαλιστείς στην anytimeonline και τρακάρεις (μακριά από εμάς) τότε θα εξυπηρετηθείς μόνο από το τηλεφωνικό κέντρο της anytimeonline. Αν κάνεις το λάθος και πας σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα της Interamerican θα σου πούνε να πάρεις τηλέφωνο την anytimeonline και δεν θα σε εξυπηρετήσουν αυτοπροσώπος από το κατάστημα της Interamerican... Έχει συμβεί σε γνωστό μου και το έχω τσεκάρει και με τον ασφαλιστή μου. Και η εξυπηρέτηση της anytimeonline δεν ήταν και η καλύτερη...
Reply
Old Nov 17, 2011 | 11:09 PM
actinf's Avatar
Registered User

Διονύση δεν διαφωνώ με αυτά που λες. Καλά κάνεις και τα λες μάλιστα γιατί είναι καλό να ξέρουμε την αντιμετώπιση που δείχνει η κάθε ασφαλιστική, αν και θα ήταν ακόμη καλύτερο να πεις αναλυτικότερα τί μπούρδες λέγανε στον φίλο σου για να έχουμε πιο πλήρη εικόνα.

Το quote στο σχόλιό μου είναι νομίζω ξεκάθαρο.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 05:58 AM.