ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ
Originally Posted by Dorikin,Feb 3 2008, 12:55 PM
egw psaxnw pantws edw kai kairo mhpws vrw kamia petalouda 70ara....!!!
Originally Posted by Taseas,Feb 3 2008, 01:12 PM
@Dorikin Polloi sto parelthon pantws, psaxnane kairo na tis poulhsoun...
Apla re c Mano thelei rythmisma to ama3i meta. Esy pou tha exeis eggefalo den tha exeis auto to provlima. Den 3erw vevaia an oi petalouda "tairiazei" me thn eisagwgh sou kai genika sto thema eisagwghs den nomziw oti mporei kapoios na mou dwsei mia apanthsh me solid evidence. To synexizoume an einai sto analogo topic...
xthes to vrady mavro ap1 me leggera 18ares kai frena galfer xrusa nomizw eixe eksodo apo ton dromo konta sta megara.to eide o kollhtos mou oxi egw o opoios kai ton vohthise na paei spiti tou ktl.eftyxws den xtyphse to paidi.
kai prin kamia evdomada pali mavro ap1 edw sthn korintho kai sygkegrimena sthn neratza eksodo se xwrafi meta apo viaia eisodo tou vtec.
kai prin kamia evdomada pali mavro ap1 edw sthn korintho kai sygkegrimena sthn neratza eksodo se xwrafi meta apo viaia eisodo tou vtec.
Originally Posted by Dorikin,Feb 8 2008, 02:06 AM
xthes to vrady mavro ap1 me leggera 18ares kai frena galfer xrusa nomizw eixe eksodo apo ton dromo konta sta megara.to eide o kollhtos mou oxi egw o opoios kai ton vohthise na paei spiti tou ktl.eftyxws den xtyphse to paidi.