ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ
Την εχω γνωρισει την Ισαβελλα και με στεναχωρει ιδιαιτερα η ατυχια της. Δοξα το Θεο ειναι πρωτα απο ολα καλα. Δευτερον, δυστηχως για την ζημια, οτι και να πουμε ειναι λιγο.
Περαστικα Ισαβελλα, και γρηγορα να το επαναφερεις στο πως ηταν, απο την στιγμη που εισαι καλα, φανταζομαι οτι σε ποναει πολυ να βλεπεις το αυτοκινητο σου ετσι...
Περαστικα Ισαβελλα, και γρηγορα να το επαναφερεις στο πως ηταν, απο την στιγμη που εισαι καλα, φανταζομαι οτι σε ποναει πολυ να βλεπεις το αυτοκινητο σου ετσι...
Originally Posted by kyriakoss2000t,Jun 30 2009, 05:12 PM
οταν εγινε ημουν στην εκκινηση κ την τραβαγα βιντεο...αποτι εμαθα σημερα η μυτη της μαλλον εσπασε.η ειρωνια ειναι οτι πριν το περασμα μου ειπε οτι της ειπαν στον επομενο αγωνα να βαλει ρολ μπαρ κ μου πε δεν προκειτε να βαζε γιατι δεν ηθελε να χαλασει το αμαξι.η τυχη της φυλαγε να το παθει στο ενα περασμα που της ειχε μινη...μαλιστα μου πε οτι πρωτη φορα θα κατσει αριστερα κ φοβοταν...αν ηταν δεξια δεν θα παθαινε τιποτα αλλα ηταν γραφτο να γινει...το αμαξι ηταν απιστευτο δυνατο κ στημενο με 1.4 bar εκανε 12 μετα 11.9 μετα 11.8. k ηθελε να σηκωσει 2bar αλλα ηταν κλειδωμενο το προγραμμα..τις αξιζουν πολλα μπραβο,περαστικα κ απο εμενα ισαβελλα κ ευχομαι να ξαναφτιαχει το αμαξι σου.δεν φανταζεστε απο τον κοσμο τι γινοταν σε καθε περασμα της...
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Δυνατη συγκρουση! Το πλαισιο του S2000 την κρατησε σωα ευτυχως!
Εκανε αριστερα για να αποφυγει τη συγκρουση. Μπραβο για την αντιδραση της παντως και που ειχε το νου της στο αλλο αμαξι. Αν τη χτυπαγε απο πισω, το S2000 θα ηταν ανεξελεκτο εντελως και ισως να πεταγοταν στον αερα με τουμπες. Ηταν το μονο που μπορουσε να κανει εκεινη τη στιγμη.
Εκανε αριστερα για να αποφυγει τη συγκρουση. Μπραβο για την αντιδραση της παντως και που ειχε το νου της στο αλλο αμαξι. Αν τη χτυπαγε απο πισω, το S2000 θα ηταν ανεξελεκτο εντελως και ισως να πεταγοταν στον αερα με τουμπες. Ηταν το μονο που μπορουσε να κανει εκεινη τη στιγμη.
Γάμα τα.....μπραβο στην αντίδραση της, αν και τελικά απο ότι φαίνεται απο την πίσω κάμερα θα μπορούσε να το γλιτώσει εντελώς το ατύχημα με το λιγο αριστερά που έκανε και να μην της έφευγε στον τοίχο αλλα εκείνη την ώρα...... αφου δεν έπαθε κατι σοβαρό στην υγεία της δοξα το θεο να λεμε!
Δεν μπορώ να εκφράσω τον θυμό που νιώθω....
Πραγματικα είμαι ανίκανος. Απλά φουσκώνω και ξεφουσκώνω.
Αλλιώς το είχα φανταστεί και έδινα ελαφρυντικα στον οδηγό του άλλου αυτοκ/του ενώ δεν του χρειάζεται κανένα....
ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπράβο στην Ισαβέλλα που μέσα σε όλα που συνέβαιναν εκείνη την στιγμή, προσπάθησε να αποφύγει το τρακάρισμα.
Πραγματικα είμαι ανίκανος. Απλά φουσκώνω και ξεφουσκώνω.
Αλλιώς το είχα φανταστεί και έδινα ελαφρυντικα στον οδηγό του άλλου αυτοκ/του ενώ δεν του χρειάζεται κανένα....
ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπράβο στην Ισαβέλλα που μέσα σε όλα που συνέβαιναν εκείνη την στιγμή, προσπάθησε να αποφύγει το τρακάρισμα.