ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Πολυ μεγαλη ζημια. Δεν φτιαχνεται βρε παιδια, εκτος κι αν η ασφαλεια το βγαλει ολικη, που αμφιβαλλω επειδη δεν καλυπτει περιπτωση ατυχηματος σε αγωνες!? Ευτυχως που δεν χτυπησε περισσοτερο η κοπελα.
Originally Posted by energetic,Jun 29 2009, 09:13 AM
Πολυ μεγαλη ζημια. Δεν φτιαχνεται βρε παιδια, εκτος κι αν η ασφαλεια το βγαλει ολικη, που αμφιβαλλω επειδη δεν καλυπτει περιπτωση ατυχηματος σε αγωνες!? Ευτυχως που δεν χτυπησε περισσοτερο η κοπελα.
μπορει να της κανει καποιος δηλωση οτι την χτύπησε εξω.
Originally Posted by ManosS2k,Jun 29 2009, 02:42 PM
Δε χρειζεται να το γραφουμε αυτο
οταν εγινε ημουν στην εκκινηση κ την τραβαγα βιντεο...αποτι εμαθα σημερα η μυτη της μαλλον εσπασε.η ειρωνια ειναι οτι πριν το περασμα μου ειπε οτι της ειπαν στον επομενο αγωνα να βαλει ρολ μπαρ κ μου πε δεν προκειτε να βαζε γιατι δεν ηθελε να χαλασει το αμαξι.η τυχη της φυλαγε να το παθει στο ενα περασμα που της ειχε μινη...μαλιστα μου πε οτι πρωτη φορα θα κατσει αριστερα κ φοβοταν...αν ηταν δεξια δεν θα παθαινε τιποτα αλλα ηταν γραφτο να γινει...το αμαξι ηταν απιστευτο δυνατο κ στημενο με 1.4 bar εκανε 12 μετα 11.9 μετα 11.8. k ηθελε να σηκωσει 2bar αλλα ηταν κλειδωμενο το προγραμμα..τις αξιζουν πολλα μπραβο,περαστικα κ απο εμενα ισαβελλα κ ευχομαι να ξαναφτιαχει το αμαξι σου.δεν φανταζεστε απο τον κοσμο τι γινοταν σε καθε περασμα της...