Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

Old Jul 2, 2009 | 03:13 AM
isavella's Avatar
Registered User

Originally Posted by MANOS,Jul 2 2009, 02:30 AM
Αυτα γινονται τοσο γρηγορα που δεν υπαρχει περιθωριο να κατσεις να σκεφτεις εκεινη τη στιγμη...
Η εμπειρια ομως στην οδηγηση γενικοτερα επηρεαζει την αντιδραση σου οταν χρειαστει να λειτουργησεις αντανακλαστικα..
Πιστευω οτι ακομα και να την ακουμπουσε στο πισω μερος, δε θα γινοταν η ζημια που εγινε, το πολυ πολυ να εφερνε καποιες σβουρες και να σταματουσε με πολυ μικροτερη ταχυτητα στον τοιχο.
Αν την εβρισκε στο σημειο που φανηκε οτι θα την εβρικσε, το αυτοκινητο θα ειχε ροπη προς το μεσα μερος της πιστας.
Αυτο που εκανε η Ισαβελα ηταν αντιδραση πανικου και εθεσε σε πολυ μεγαλυτερο κινδυνο τη ζωη της απ οτι αν την ακουμπουσε.
Ολα αυτα ειναι και θεωρια βεβαια και σχετικα αλλα απ αυτο που βλεπω εγω καταλαβαινω οτι ακομα και αν ηθελε να αποφυγει με καθε τροπο τη συγκρουση επρεπε να ριξει το αυτοκινητο στον τοιχο πλαγιως και οχι σχεδον καθετα
nai einai theoria..
Reply
Old Jul 2, 2009 | 03:23 AM
Dorikin's Avatar
Registered User

From: Vrachati-Korinthos

Originally Posted by isavella,Jul 2 2009, 02:12 PM
aplws thelw na tonisw epeidh to blepw se polla posts an k fainetai sto video..oti o tupos me akoumphse!! den to eriksa sto toixo..ekana aristera na apofugw alla me xtuphse sto pisw deksi troxo!!! se allo video apo alla optikh gwnia fainetai kalutera k akougetai..
Και σε αυτο φαινεται και ακουγεται οτι σε ακουμπαει..

Οσο για την θεωρια...Αν το εβλεπες απο κοντα Μανο θα καταλαβαινες οτι εκανε οτι μπορουσε να το αποφυγει.Και ειπαμε ο ελεγχος με αυτα τα χλμ και αυτα τα λαστιχα ειναι οτι πιο δυσκολο.
Reply
Old Jul 2, 2009 | 03:38 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Ισως και να κανω λαθος, δε διαφωνω.
Εγω ειδα μονο το video που εχετε ποσταρει και απ οσο μπορω να δω δε φαινεται να την ακουμπαει.
Αν οντως την χτυπησε ειναι περιεργο που το αυτοκινητο δεν εδιωξε την ουρα του καθολου απο το χτυπημα.
Οπως και να εχει περαστικα Ισαβελλα και με το καλο παλι στους αγωνες, απλα προσοχη, πολυ προσοχη.
Αυτο που εγινε ηταν πολυ επικινδυνο και ειναι κριμα ειλικρινα...
Reply
Old Jul 2, 2009 | 03:52 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Originally Posted by isavella,Jul 2 2009, 03:12 AM
sugnwmh gia ta greeklish..
μη σε δει ο Μάριος...

Όλοι καταλαβαίνουν πως το λάθος δεν ήταν δικό σου.. don't worry...

1 εικόνα, 1000 λέξεις λένε και αυτές είναι περισσότερες από μία εικόνες..
Το έγραψα ξανά.. το αμάξι τον προειδοποιεί τουλάχιστον 4 φορές..
Όλα αυτά περί bumps στο οδόστρωμα τα θεωρώ μ@λακίες και φτηνές δικαιολογίες..
Το αυτοκίνητο από την αρχή ξεκίνησε με παντιλίκια και απλά ο τύπος δεν άφησε καθόλου γκάζι.. το λάστιχο λόγω της υπερστροφής ζεσταινόταν μειώνοντας την πρόσφυση και όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, σκαμπίλι με το σκαμπίλι, το μεταφερόμενο βάρος μεγαλώνει όλο και περισσότερο..

Ισαβέλλα περαστικά σου !
Μακάρι να υπήρχε τρόπος να διεκδικήσεις κάποια αποζημίωση..
Οι περισσότεροι έχουμε δει το αυτοκίνητό σου και μπορούμε να καταλάβουμε τη δουλειά που πήγε χαμένη σε μία στιγμή..
Να είσαι καλά και θα ξαναφτιάξεις, γιατί όχι και κάτι καλύτερο..

Reply
Old Jul 2, 2009 | 04:05 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Ισαβελλα, εκανες τη πιο σωστη κινηση κατα τη δικη μου γνωμη και επιμενω οτι καλα εκανες και εστριψες αριστερα. Στο video φαινεται τελικα, οτι σε χτυπαει μετα την αλλαγη κατευθυνσης που εκανες. Οποτε αν δεν ειχες στριψει το τιμονι και παρεμενες στην ιδια πορεια, θα σε ειχε χτυπησει αρκετα δυνατοτερα και το πιο πιθανο θα ηταν να χαθει εντελως ο ελεγχος του αυτοκινητου σου και να εκανες πολλες τουμπες. Τι σου εχουν πει απο την ασφαλεια και γενικως τα συνεργεια για τη ζημια, αν μου επιτρεπεις?
Reply
Old Jul 2, 2009 | 04:16 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Μαριε δες παλι το video σε παρακαλω.
Reply
Old Jul 2, 2009 | 04:39 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Originally Posted by energetic,Jul 2 2009, 04:05 AM
το πιο πιθανο θα ηταν να χαθει εντελως ο ελεγχος του αυτοκινητου σου και να εκανες πολλες τουμπες.
Μάριε, στο βίντεο φαίνεται καθαρά πως ο έλεγχος χάθηκε εντελώς..
πόσο ακόμα να χανόταν..?
τούμπες δύσκολα να έφερνε, τη στιγμή που δεν έφερε μετά από τέτοια σύγκρουση..
Δεν είναι και volkswagen beetle του 75'... s2000 με tein είναι..
Reply
Old Jul 2, 2009 | 04:53 AM
energetic's Avatar
Registered User

Βρε παιδια διαβαστε προσεκτικα τι γραφω. Αλλο να επιλεξεις να κανεις αριστερα και αλλο να χασεις εντελως τον ελεγχο του αυτοκινητου σου. Δεν ειναι δυσκολο να φερεις τουμπες με αυτα τα χιλιομετρα, ειδικα με τα συγκεκριμενα ελαστικα και αυτο το οδοστρωμα που ηταν χαλια, συμφωνα με τα οσα εχουν ειπωθει.
Reply
Old Jul 2, 2009 | 04:59 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Εγω μια απορια εχω... Ο αεροσακος του συνοδηγου γιατι ανοιξε?
Reply
Old Jul 2, 2009 | 05:03 AM
energetic's Avatar
Registered User

Originally Posted by eddiex,Jul 2 2009, 03:59 PM
Εγω μια απορια εχω... Ο αεροσακος του συνοδηγου γιατι ανοιξε?
Ανοιγουν και οι δυο μαζι σε περιπτωση συγκρουσης.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 02:30 PM.