ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by giorgoS2000,Nov 12 2007, 05:50 AM
Σαββατο βραδυ στα διοδια Ζευγολατιου ενα suzuka s2000 διαλυθηκε ολοσχερως μαλλον λογω υψηλης ταχυτητας και ολισθηροτητας οδοστρωματος. Το αυτοκινητο το ειδα και κυριολεκτικα τρομαξα αφου δεν καταλαβαινες ποιο ηταν το εμπρος και ποιο το πισω μερος του. Ευτυχως τα ατομα που επεβαιναν σ ΄αυτο δεν τραματιστηκαν σοβαρα. Το λεω και θα το λεω συνεχεια. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΗ ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ....
Originally Posted by RELIGION,Nov 19 2007, 12:35 AM
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ!!!!!!!!!!!! ....
Και ξαναρωτάω, ειναι φυσιολογικό?
Εδώ το καλοκαίρι και πετυχαίνεις σε καμιά στροφή νερά και κανεις το σταυρό σου να τα περάσεις σώος...
Και ταξίδεψα με το Passat στην Ε.Ο. Αθηνών-Πατρών με βροχή δυνατή και πήγαινα 160-180 και φρένα στις στροφές πάνω επειδή καποιοι μ@λ@κες νομίζουν πως όλος ο δρόμος είναι δικός τους και το αμάξι όχι δεν κουνήθηκε, όχι δεν γλίστρησε, όχι δεν υδρολίσθησε αλλά δεν το έχασα λεπτό και έκανε ακριβως ότι του έλεγα...
Και με παραξένεψε που για ένα διάστημα πίσω μου ήταν μια elise και μ ακολουθούσε σ αυτά τα χιλιόμετρα
και μετά μια Boxster.... χωρίς να ζορίζονται....Με το δικό μου το προηγούμενο ΣΚ πάνω από τα 120 έκανες το σταυρό σου και ήσουν στην τσίτα.... και ο toupa μου λέει το ίδιο και ο Νικολάκης....
Δεν ξέρω τι φταίει πάντως είναι απαράδεκτο για αυτοκίνητο αυτής της κλάσης, όχι επειδή πρέπει ντε και καλά να τρέξω στη βροχή όσο γιατί πολλοι έχουν κινδυνεύσει να χάσουν τη ζωή τους.
Και είμαι σίγουρος πως μόλις γίνουν καλά τα παιδιά που λέει ο Relegion και ρωτήσουμε το οδηγό θα μας πει πως ξαφνικά έχασα τον έλεγχο λόγω βροχής...
Προσοχή λοιπόν και το λέω και για μένα...
Αυτά.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Ναι, το καταλαβαινω και το εχουμε κανει και θεμα στο παρακατω τοπικ σου...
https://www.s2ki.com/forums/index.php?showtopic=532514
By the way, ο leftis ενταξει με το αμαξι? Το εφτιαξε?
https://www.s2ki.com/forums/index.php?showtopic=532514
By the way, ο leftis ενταξει με το αμαξι? Το εφτιαξε?