Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

Thread Tools

Old Nov 29, 2007 | 07:04 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Το εγκαρσιο νευρο που αναφερω ειναι αυτο με τη κοκκινη γραμμη και τα πρασινα βελακια που δειχνω ειναι οι θεσεις των αισθητηρων του αεροσακου.

Στη παρακατω φωτογραφια φαινεται με το κοκκινο βελος το σημειο οπου χτυπησε και εγινε ο οπλισμος των αεροσακων.

Reply
Old Nov 29, 2007 | 07:06 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Εγω παντως προσπαθησα να το περιγραψω αλλα ο Προεδρος ειναι Προεδρος για καποιους λογους! Και τους δειχνει! Ευγε Μαριε!
Reply
Old Nov 29, 2007 | 07:51 AM
leftis's Avatar
Registered User

From: The weasel's nest

Ααααααα...! Το μπροστινο δοκαρι εννοειται. Εεεε ναι. Εμενα πηγε για βρουβες. Αυτο στην photo φαινεται να μην εχει παθει ζημια.
Reply
Old Nov 30, 2007 | 04:35 AM
leftis's Avatar
Registered User

Λοιπον..Επειδη μου κεντρισες την περιεργεια εχθες Μαριε, σημερα περασα απο το συνεργειο που εχω το S μου (στον Μαστορα) για να δω τι εγινε με τους δικους μου αισθητηρες κρούσης. Αφου κοίταξα στην αριστερή πλευρα του αυτοκινήτου που ηταν αθικτη και δεν βρηκα τον αισθητηρα ουτε πίσω σπό την δοκο, ουτε και πανω στις καλωδιωσεις, μιλησα με τον μηχανικο (με τον Σπυρο μιλουσα Μαριε,το ξερεις νομιζω) μου ειπε οτι τα S ΔΕΝ εχουν αισθητηρες κρουσης και αντι αυτου υπάρχειι ενσωματωμενο ενα συστημα μεσα στον εγκεφαλο των αεροσακων.
Για του λόγου το αληθες κοιταξα στο Honda Automotive Parts και δεν υπαρχει καποιος αισθητηρας πανω στην καλωδίωση του SRS Unit.
Reply
Old Nov 30, 2007 | 04:40 AM
devilos83's Avatar
Registered User

From: ATHENS/KALLITHEA
Unhappy

Sorry.....
Reply
Old Nov 30, 2007 | 04:44 AM
devilos83's Avatar
Registered User

Unhappy

Το μισό.....

Και ένα άλλο μισό.....
Reply
Old Nov 30, 2007 | 04:46 AM
devilos83's Avatar
Registered User

Υπάρχουν και χειρότερα.....

Reply
Old Nov 30, 2007 | 04:58 AM
devilos83's Avatar
Registered User

Δεν έμεινε τίποτα και για να σου φτιάξω λίγο τη διάθεση....

Reply
Old Nov 30, 2007 | 05:05 AM
leftis's Avatar
Registered User

Οι τελευταιες photo ειναι απο βιβλιο του Αρκά?
Reply
Old Nov 30, 2007 | 05:11 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Originally Posted by leftis,Nov 30 2007, 04:35 PM
Λοιπον..Επειδη μου κεντρισες την περιεργεια εχθες Μαριε, σημερα περασα απο το συνεργειο που εχω το S μου (στον Μαστορα) για να δω τι εγινε με τους δικους μου αισθητηρες κρούσης. Αφου κοίταξα στην αριστερή πλευρα του αυτοκινήτου που ηταν αθικτη και δεν βρηκα τον αισθητηρα ουτε πίσω σπό την δοκο, ουτε και πανω στις καλωδιωσεις, μιλησα με τον μηχανικο (με τον Σπυρο μιλουσα Μαριε,το ξερεις νομιζω) μου ειπε οτι τα S ΔΕΝ εχουν αισθητηρες κρουσης και αντι αυτου υπάρχειι ενσωματωμενο ενα συστημα μεσα στον εγκεφαλο των αεροσακων.
Για του λόγου το αληθες κοιταξα στο Honda Automotive Parts και δεν υπαρχει καποιος αισθητηρας πανω στην καλωδίωση του SRS Unit.
Τελικα εχεις δικιο Λευτερη και καλα τα λεει ο Σπυρος. Το S2000 δεν εχει αισθητηρες μπροστα πισω απο τη δοκο οπως τα περισσοτερα συμβατικα αυτοκινητα, αλλα η ιδια η μοναδα του SRS επεξεργαζεται τη δυναμη που θα ασκηθει κατα τη κρουση και τοτε οπλιζει τους αεροσακους. Οριστε και ενα σχεδιο που φαινεται οτι βρισκεται κατω απο το radio-cd. Μαλιστα το manual αναφερει, οταν γινει η συνδεση της μοναδας SRS με τους αεροσακους να προσεξουν να μη χτυπηθει η μοναδα καθως θα λαβει το shock ως χτυπημα απο κρουση και μπορει να ενεργοποιηθουν οι αεροσακοι. My bad.

Reply

All times are GMT -8. The time now is 02:14 AM.