When you click on links to various merchants on this site and make a purchase, this can result in this site earning a commission. Affiliate programs and affiliations include, but are not limited to, the eBay Partner Network.
Λοιπον..Επειδη μου κεντρισες την περιεργεια εχθες Μαριε, σημερα περασα απο το συνεργειο που εχω το S μου (στον Μαστορα) για να δω τι εγινε με τους δικους μου αισθητηρες κρούσης. Αφου κοίταξα στην αριστερή πλευρα του αυτοκινήτου που ηταν αθικτη και δεν βρηκα τον αισθητηρα ουτε πίσω σπό την δοκο, ουτε και πανω στις καλωδιωσεις, μιλησα με τον μηχανικο (με τον Σπυρο μιλουσα Μαριε,το ξερεις νομιζω) μου ειπε οτι τα S ΔΕΝ εχουν αισθητηρες κρουσης και αντι αυτου υπάρχειι ενσωματωμενο ενα συστημα μεσα στον εγκεφαλο των αεροσακων.
Για του λόγου το αληθες κοιταξα στο Honda Automotive Parts και δεν υπαρχει καποιος αισθητηρας πανω στην καλωδίωση του SRS Unit.
Λοιπον..Επειδη μου κεντρισες την περιεργεια εχθες Μαριε, σημερα περασα απο το συνεργειο που εχω το S μου (στον Μαστορα) για να δω τι εγινε με τους δικους μου αισθητηρες κρούσης. Αφου κοίταξα στην αριστερή πλευρα του αυτοκινήτου που ηταν αθικτη και δεν βρηκα τον αισθητηρα ουτε πίσω σπό την δοκο, ουτε και πανω στις καλωδιωσεις, μιλησα με τον μηχανικο (με τον Σπυρο μιλουσα Μαριε,το ξερεις νομιζω) μου ειπε οτι τα S ΔΕΝ εχουν αισθητηρες κρουσης και αντι αυτου υπάρχειι ενσωματωμενο ενα συστημα μεσα στον εγκεφαλο των αεροσακων.
Για του λόγου το αληθες κοιταξα στο Honda Automotive Parts και δεν υπαρχει καποιος αισθητηρας πανω στην καλωδίωση του SRS Unit.
Τελικα εχεις δικιο Λευτερη και καλα τα λεει ο Σπυρος. Το S2000 δεν εχει αισθητηρες μπροστα πισω απο τη δοκο οπως τα περισσοτερα συμβατικα αυτοκινητα, αλλα η ιδια η μοναδα του SRS επεξεργαζεται τη δυναμη που θα ασκηθει κατα τη κρουση και τοτε οπλιζει τους αεροσακους. Οριστε και ενα σχεδιο που φαινεται οτι βρισκεται κατω απο το radio-cd. Μαλιστα το manual αναφερει, οταν γινει η συνδεση της μοναδας SRS με τους αεροσακους να προσεξουν να μη χτυπηθει η μοναδα καθως θα λαβει το shock ως χτυπημα απο κρουση και μπορει να ενεργοποιηθουν οι αεροσακοι. My bad.