Αγορά μεταχειρισμένου S2k
Υπάρχει κάποιος που όντως του ήρθαν τα τέλη κυκλοφορίας με βάση την 1η άδεια στην Ελλάδα και όχι με βάση την 1η άδεια κυκλοφορίας γενικότερα;;;
Υπάρχει όντως ή απλά κάνουμε φιλοσοφική συζήτηση με όσα έχουμε ακούσει ή πιστεύουμε οτι θα ισχύσει;;;
Γιατί είναι άκυρο να βγουν τα τέλη κυκλοφορίας με βάση την 1η άδεια κυκλοφορίας στην Ελλάδα και όχι με την 1η άδεια κυκλοφορίας γενικότερα.
Υποτίθεται οτι θα πληρώσουμε με βάση τα euro 3, 4, 5.
Αυτό σημαίνει οτι το δικό μου για παράδειγμα ενώ κατασκευαστικά από θέμα ρύπων είναι euro 3 (μοντέλο '00) θα θεωρηθεί στην Ελλάδα euro 5 (1η άδεια 4/2006).
Με απλά λόγια...άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Δεν στέκει αυτό ρε παιδιά και αν όντως γίνει έτσι....edited by CO
Δηλαδή πάω αύριο και φέρνω ένα χρέπι του 80 που είναι euro -13 και επειδή θα έχει 1η άδεια στην Ελλάδα το 2009 θα θεωρείται οτι από θέμα ρύπων θα είναι euro 5.
Αν δεν το δω με τα μάτια μου να συμβαίνει δεν μπορώ να το πιστέψω.
Δεν μπορεί να είμαστε τόόόόσο καρναβάλι χώρα.
Προσωπικά με συμφέρει να γίνει κάτι τέτοιο αλλά....
Όσο για το αν έχουν στοιχεία να βρουν την πραγματική 1η άδεια κυκλοφορίας του κάθε εισαγώμενου οχήματος, υπάρχουν καταχωρημένα από την στιγμή που βγάζει πρώτη φορά πινακίδες στην Ελλάδα.
Υπάρχει όντως ή απλά κάνουμε φιλοσοφική συζήτηση με όσα έχουμε ακούσει ή πιστεύουμε οτι θα ισχύσει;;;
Γιατί είναι άκυρο να βγουν τα τέλη κυκλοφορίας με βάση την 1η άδεια κυκλοφορίας στην Ελλάδα και όχι με την 1η άδεια κυκλοφορίας γενικότερα.
Υποτίθεται οτι θα πληρώσουμε με βάση τα euro 3, 4, 5.
Αυτό σημαίνει οτι το δικό μου για παράδειγμα ενώ κατασκευαστικά από θέμα ρύπων είναι euro 3 (μοντέλο '00) θα θεωρηθεί στην Ελλάδα euro 5 (1η άδεια 4/2006).
Με απλά λόγια...άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Δεν στέκει αυτό ρε παιδιά και αν όντως γίνει έτσι....edited by CO
Δηλαδή πάω αύριο και φέρνω ένα χρέπι του 80 που είναι euro -13 και επειδή θα έχει 1η άδεια στην Ελλάδα το 2009 θα θεωρείται οτι από θέμα ρύπων θα είναι euro 5.
Αν δεν το δω με τα μάτια μου να συμβαίνει δεν μπορώ να το πιστέψω.
Δεν μπορεί να είμαστε τόόόόσο καρναβάλι χώρα.
Προσωπικά με συμφέρει να γίνει κάτι τέτοιο αλλά....
Όσο για το αν έχουν στοιχεία να βρουν την πραγματική 1η άδεια κυκλοφορίας του κάθε εισαγώμενου οχήματος, υπάρχουν καταχωρημένα από την στιγμή που βγάζει πρώτη φορά πινακίδες στην Ελλάδα.
Gmak εγω οταν εβαλα το αμαξι στην φορολογικη (οταν το αγορασα), το δηλωσα με την 1η αδεια που ειναι πανω στην αδεια. Δηλαδη οποτε ηρθε Ελλαδα. Η εφορια λοιπον εχει αυτην την ημερομηνια και πιστεψε με, δεν προκειται να μπει στον κοπο να χτυπαει VIN numbers απο ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ τα αυτοκινητα που κυκλοφορουν απο εξω στην Ελλαδα, ειναι αδυνατον. Οποτε... τα εισαγωγης ειναι καλυτερα.