Αγορά μεταχειρισμένου S2k
Originally Posted by package,Dec 2 2009, 10:18 AM
Για κόντρα στάση έτσι είναι τα πράγματα. Και αν δεν θες να σε κόβει ο πίσω προφυλακτήρας βάζεις ένα diffuser και τέλος.
Το ότι είναι γυφτιά το ξέρω. Απλά εμένα έτσι έχει κάτσει το αμάξι και φορτώνω και καμιά πατάτα που και που.
Το ότι είναι γυφτιά το ξέρω. Απλά εμένα έτσι έχει κάτσει το αμάξι και φορτώνω και καμιά πατάτα που και που.
Originally Posted by package,Dec 2 2009, 12:18 AM
Για κόντρα στάση έτσι είναι τα πράγματα. Και αν δεν θες να σε κόβει ο πίσω προφυλακτήρας βάζεις ένα diffuser και τέλος.
καλα... για να επανελθουμε στο τοπικ, κι επειδη ηρθε φιλου μολις το σημα... 2004 πρωτη κυκλοφορια...
671Ε !!!!
Και ηδου η απορια... για εμας που τα εχουμε... για να το πουλησεις θα αρχισει το παραμυθι 'ακριβο σημα... μεγαλη συντηρηση... κτλ κτλ...' οποτε επερχεται το σκοτωμα... και να παρεις τι?! για κανουργιο θελεις πολλα λεφτα και παλι αν συζηταμε για ιδιων επιδοσεων και χαραχτηρα δεν γλιτωνεις και τιποτα!!!
Συγνωμη αλλα το τοπικ με τα τελη δεν μπορεσα να το βρω...
671Ε !!!!
Και ηδου η απορια... για εμας που τα εχουμε... για να το πουλησεις θα αρχισει το παραμυθι 'ακριβο σημα... μεγαλη συντηρηση... κτλ κτλ...' οποτε επερχεται το σκοτωμα... και να παρεις τι?! για κανουργιο θελεις πολλα λεφτα και παλι αν συζηταμε για ιδιων επιδοσεων και χαραχτηρα δεν γλιτωνεις και τιποτα!!!
Συγνωμη αλλα το τοπικ με τα τελη δεν μπορεσα να το βρω...
Originally Posted by uma_chikara,Dec 2 2009, 03:00 AM
Για πρώτη φορά το εισαγωγής είναι ξεκάθαρα καλύτερα από τα Ελληνικά..το δικό μου είναι 03 με πρώτη άδεια το 06' ...
Ολεεεε......
Ολεεεε......

521 εσυ αν δεν κανω λαθος... 150Ε διαφορα... δεν ειναι και αμελητεα... αν σκεφτεις βεβαια οτι ξεκινησαν πριν 2 χρονια απο 370, πηγαν 20% πανω στα 445 και ξαφνικα στα 670!!! απο το προ διετιας δηλαδη 2Χ!!!
Ομορφες στιγμες...
Ομορφες στιγμες...