Αλλαγή κινητήρα
http://www.yme.gr/odigospoliti/downl...giKinitira.pdf
Επικεντρωνομαι στο γεγονός οτι μπορείς χωρίς να αλλάξεις κινητήρα, να διασκευάσεις τον υπάρχον με μπιέλες-στρόφαλο...
Μπορώ να έχω 1928cm3?!?
Επικεντρωνομαι στο γεγονός οτι μπορείς χωρίς να αλλάξεις κινητήρα, να διασκευάσεις τον υπάρχον με μπιέλες-στρόφαλο...
Μπορώ να έχω 1928cm3?!?
το θεμα ειναι αρκετα σοβαρο μιας και εμεις που εχουμε 2000 κ.ε σε λιγο βλεπω να μας εκτελουν,οποτε αν γινοταν με καποιο κολπο να δειχνει λγοτερα κυβικα θαηταν οτι καλυτερο!αναμενω μα αγωνια απαντησεις απο τους γνωριζωντες
καποιος μου ειπε σημερα οτι και να αλλαξεις τα κυβικα του θα πληρώνεις βαση του πρωτου σηματος που ηταν ακριβοτερο... αν το εχει ψαξει καποιος περισσοτερο ας μας ενημερωσει... εγω τωρα μολις ξεκινησα...
Συγγνώμη δηλαδή αλλά αυτή τη φορά ούτε off topic δε χρειάστηκε να βγω.
Το θέμα είναι: Αλλαγή κινητήρα.
Εγώ φταίω;
Είναι σα να μου λέει το τόπικ: Είμαι ένα αγνό και παρθένο και άπειρο 18χρονο που αναζητά ερωτικές εμπειρίες με ώριμο 30άρη (κόβω κάτι γιατί μικροδείχνω).
Ε, όπως λέει και το ανέκδοτο, το ...άς κύριε πρόεδρε ή δεν το ...άς;
Το θέμα είναι: Αλλαγή κινητήρα.
Εγώ φταίω;
Είναι σα να μου λέει το τόπικ: Είμαι ένα αγνό και παρθένο και άπειρο 18χρονο που αναζητά ερωτικές εμπειρίες με ώριμο 30άρη (κόβω κάτι γιατί μικροδείχνω).
Ε, όπως λέει και το ανέκδοτο, το ...άς κύριε πρόεδρε ή δεν το ...άς;
Trending Topics
Δεν είναι κακή ιδέα μία τσιχλίτσα τώρα που το σκέφτομαι.
Θα τη ρίξω κατευθείαν στο ντεπόζιτο, να πάει να γιομίσει λίγο τους κυλίνδρους, να μειωθούν λίγο τα κυβικά,
και σε κάθε αλλαγή,
να βγαίνουν τσικλόφουσκες από την εξάτμιση.
Τελικά άμα συζητάς ένα θέμα, λύσεις βρίσκονται.
Θα τη ρίξω κατευθείαν στο ντεπόζιτο, να πάει να γιομίσει λίγο τους κυλίνδρους, να μειωθούν λίγο τα κυβικά,
και σε κάθε αλλαγή,
να βγαίνουν τσικλόφουσκες από την εξάτμιση.
Τελικά άμα συζητάς ένα θέμα, λύσεις βρίσκονται.