Αλλαγή κινητήρα
Ήδη ένα παιδί από το forum έχει ξεκινήσει το project S2000---> S1800 και απ ότι μου είπε πάει για τρελό στροφάρισμα κλπ... Και έχει επίσης στο ίδιο αυτοκίνητο τοποθετηθεί μετάδοση Skyline και ημιαξόνια in line pro νομίζω....
με έδωσες στεγνα ε ;
λοιπον το πράγμα έχει ως εξής , στην συγκεκριμένη περίπτωση θα τοποθετηθεί κατά παραγγελία στρόφαλος + αγραφος , θα προγραμματιστεί καλά το αυτοκίνητο και θα μείνει στο ΚΤΕΟ Ελληνικού περίπου ένα μήνα για έλεγχο (κυβισμός , καυσαέρια , θόρυβος κλπ) ΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΝΕΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ!
Για όσους ενδιαφέρονται να το κάνουν να ενημερώσω πως απόσβεση ΑΡΓΕΙΙΙ να γίνει καθώς είναι ακριβή η μετατροπή και κοστίζει και η διαδικασία (ίσως να μην γίνει και ποτέ) , απλά προτιμώ τα λεφτά της έκτακτης εισφοράς των επόμενων 4-5 ετών να τα δώσω στο αμάξι και όχι στο ΔΝΤ.
λοιπον το πράγμα έχει ως εξής , στην συγκεκριμένη περίπτωση θα τοποθετηθεί κατά παραγγελία στρόφαλος + αγραφος , θα προγραμματιστεί καλά το αυτοκίνητο και θα μείνει στο ΚΤΕΟ Ελληνικού περίπου ένα μήνα για έλεγχο (κυβισμός , καυσαέρια , θόρυβος κλπ) ΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΝΕΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ!
Για όσους ενδιαφέρονται να το κάνουν να ενημερώσω πως απόσβεση ΑΡΓΕΙΙΙ να γίνει καθώς είναι ακριβή η μετατροπή και κοστίζει και η διαδικασία (ίσως να μην γίνει και ποτέ) , απλά προτιμώ τα λεφτά της έκτακτης εισφοράς των επόμενων 4-5 ετών να τα δώσω στο αμάξι και όχι στο ΔΝΤ.
εγώ θα το κάνω 1000cc πετρέλαιο.. δε μ'ενδιαφέρει αν το καίει.. εγώ πετρέλαιο θα του βάζω.. σχετικά με τον υποκυβισμό, θα πετάξω τσίχλα, σαν τον Λαλάκη, απλά θα ρίξω όλο το κουτί.. ε, και μετά από όλα αυτά, θα του κάνω μία μικτή και θα το πετάξω από κανένα γκρεμό, γιατί έτσι κι αλλιώς, δε θα δουλεύει..
Πιστέυω οτι η καλύτερη λύση απο την στιγμή που θα αρχίσεις να κάνεις μετατροπές στο αυτοκίνητο είναι να πειράξεις μηχανή.Μετά θα είναι πιο εύκολο να ανεβάσεις ίππους σε μια τέτοια μηχανή. [(Ρίχνεις και ενα τουρμπισμα μετα και απογειώνεσε)]
εγω δεν το διακινδυνευω και αλλαξα φιλτρο καμπινας
μπορει να μην αναπνεει καλυτερα το μοτερ,αναπνεω ομως εγω...λιγο το χεις?
@dionisis n ,,,μαζι σου και γω ...πρεπει να ειμαι ο μονος κατοχος με χαρτινη φιλτροχοανη
...αληθεια