Αλλη μια...ΚΛΟΠΗ..
Πάει και το δικό μου..
Το πήραν χθες βράδυ απ το Π.Φάληρο μεταξύ 1-5. Για όσους τυχόν δε το γνωρίζουν είναι silverstone με καπό carbon Seibon και εξάτμιση J's 60άρα μονή. Επίσης στην κουκούλα έχει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό, το s2000 ραμμένο σαν μπάλωμα με γκρι ανοιχτό χρώμα στη μεριά του οδηγού όπως φαίνεται και στη φώτο.
Αν κάποιος δει κάτι ας μπει στον κόπο να επικοινωνήσει μαζί μου στο 6977 232 874.
Ευχαριστώ πολύ
Ισμήνη

Το πήραν χθες βράδυ απ το Π.Φάληρο μεταξύ 1-5. Για όσους τυχόν δε το γνωρίζουν είναι silverstone με καπό carbon Seibon και εξάτμιση J's 60άρα μονή. Επίσης στην κουκούλα έχει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό, το s2000 ραμμένο σαν μπάλωμα με γκρι ανοιχτό χρώμα στη μεριά του οδηγού όπως φαίνεται και στη φώτο.
Αν κάποιος δει κάτι ας μπει στον κόπο να επικοινωνήσει μαζί μου στο 6977 232 874.
Ευχαριστώ πολύ
Ισμήνη
Trending Topics
Α ρε γαμωτο μπαγκλαντες έχουμε γίνει.... .. Ότι και να πούμε σε τέτοιες στιγμές... πάντως πολλές αγγελίες από Ασπρόπυργο μεριά βλέπω και μου κινούν την περιέργεια. Κουράγιο Ισμήνη, υπομονή και θα πάρεις καλύτερο.
Όχι ρε γαμώτο...Αφού υπάρχει ασφάλεια τουλάχιστον θα είναι περιορισμένη η οικονομική ζημιά..
Με το καλό και το συντομότερο δυνατό να έρθει το νέο ρε Ισμήνη..Κουράγιο και υπομονή μέχρι τότε..
Να κοπεί το χέρι του πούστη που το κανε..
Με το καλό και το συντομότερο δυνατό να έρθει το νέο ρε Ισμήνη..Κουράγιο και υπομονή μέχρι τότε..
Να κοπεί το χέρι του πούστη που το κανε..