Αλλη μια...ΚΛΟΠΗ..
Πάει και το δικό μου..
Το πήραν χθες βράδυ απ το Π.Φάληρο μεταξύ 1-5. Για όσους τυχόν δε το γνωρίζουν είναι silverstone με καπό carbon Seibon και εξάτμιση J's 60άρα μονή. Επίσης στην κουκούλα έχει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό, το s2000 ραμμένο σαν μπάλωμα με γκρι ανοιχτό χρώμα στη μεριά του οδηγού όπως φαίνεται και στη φώτο.
Αν κάποιος δει κάτι ας μπει στον κόπο να επικοινωνήσει μαζί μου στο 6977 232 874.
Ευχαριστώ πολύ
Ισμήνη

Το πήραν χθες βράδυ απ το Π.Φάληρο μεταξύ 1-5. Για όσους τυχόν δε το γνωρίζουν είναι silverstone με καπό carbon Seibon και εξάτμιση J's 60άρα μονή. Επίσης στην κουκούλα έχει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό, το s2000 ραμμένο σαν μπάλωμα με γκρι ανοιχτό χρώμα στη μεριά του οδηγού όπως φαίνεται και στη φώτο.
Αν κάποιος δει κάτι ας μπει στον κόπο να επικοινωνήσει μαζί μου στο 6977 232 874.
Ευχαριστώ πολύ
Ισμήνη
blondie μη στενοχωριεσαι. θα ξαναπαρεις και θα ειναι καλυτερο.
εκτος και ειχες δεθει με το συγκεκριμενο οποτε ειναι απωλεια οτι και να σου πει ο καθενας.
http://www.ert.gr/eidiseis/greece/ko...anazitoyntai-4
Τσέκαρε το Ισμήνη αν έχω κάτι περαιτέρω θα ξαναποστάρω...
Τσέκαρε το Ισμήνη αν έχω κάτι περαιτέρω θα ξαναποστάρω...
Το έχω δει αυτό. Και να ήταν εκεί το αμάξι μου κάποτε, τώρα πια θα είναι κομμάτια. Εδειξε και εικόνες απ τη μάντρα στις ειδήσεις..μόνο τα κλάμματα που δεν έβαλα. Ατόφιο αυτοκίνητο δεν έβλεπες πουθενά..
Thread
Forum
Replies
Last Post

κριμα ρε Ισμηνη.Τι να πεις... πλεον ετσι οπως γιναμε και μη χειροτερα. Υπομονη κανε κ ευχομαι να