Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Αναβάθμιση του site 26, 27 και 28 Φεβρουαρίου 2011

Thread Tools

Old Apr 19, 2011 | 10:30 PM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Εχει ειπωθει εδω για το θεμα χαρακτηρων που παρουσιαζεται σε διαφορα τοπικ. Απο τη πλευρα μου εχω ενημερωσει τον cthree για αυτο το θεμα οπως και για τα PM, και ειναι στη λιστα για να το διορθωσει απ'οσο γνωριζω, κατι που το ανεφερα και σε προηγουμενα ποστ. Οποιος θελει μπορει να τo αναφερει επισης απο τη πλευρα του, στο Site Info, αρκει να το κανει εις την Αγγλικη γλωσσα.
Reply
Old Apr 20, 2011 | 11:08 AM
Sportster's Avatar
Registered User

ενας απο τους λογους που εγινα μεμπερ, ηταν τα PM's, τις αγγελιες και το γκαλερυ...
τα εχασα ολα, ολα ειναι ιερογλυφικα...
Για το γκαλερυ και για να ποσταρω αγγελια με φωτογραφιες εχω χασει απιστευτο χρονο να ασχολουμαι να βρω τον τροπο...!!!
Ποιος ο λογος να πληρωνεται ενα μεμμπερσιπ οταν δεν παρεχει αυτα που υποσχεται!?
αισιως θα κλεισουν 2 μηνες απο την 'αναβαθμιση'.
Σιγα μην μπω στην διαδικασια να τους γραψω κιολας, αρκετο χρονο εχασα να καθομαι να ξαναγραφω πραγματα και να ψαχνω να βρω λινκσ κτλ που ειχα στα πμ'σ μου.
Αν δεν γουσταρουν τα μουτρα μας 1, δεν τους γουσταρουμε 100, ασ ειχαν φτιαξει τα ιερογλυφικα τοσο καιρο που υπαρχει το θεμα. Και να σου πω κατι, και με νουμερα να το δεις δεν τους συμφερει! ειμαστε μια ομαδα που πληρωουν ποσοι μεμμπερσιπ?! 20?! 25??! στην αμερικη υπαρχουν χιλιαδες, οποτε και επομενο να ασχολουνται με τα δικα τους προβληματα...
Τωρα κανε ενα google translator και πετα το στο siteinfo!!!
Reply
Old Apr 20, 2011 | 11:55 PM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

From: Hot Topics!!!

Συμφωνώ με τα περισσότερα και με την ουσία όσων είπε ο Ανδρόνικος

Προσωπικά έγινα μέλος γιατί θεωρούσα οτι έτσι από την μία συμβάλλω οικονομικά (έστω και με ένα μικρό ποσό) στην λειτουργία αυτού του forum και από την άλλη θεωρούσα οτι είναι μια συμβολική κίνηση εκτίμησης της δουλειάς που κάνουν κάποιοι για αυτό τον χώρο.

Από την στιγμή όμως που δεν σέβονται το γεγονός της συνδρομής που προσφέρουμε και μας έχουν γραμμένους στα παλιά τους τα παπούτσια για αυτά που φωνάζουμε εδώ και σχεδόν δύο μήνες, θα τους γράψουμε και εμείς όταν φτάσει η ώρα ανανέωσης της συνδρομής.....χ€στήκανε θα μου πείτε αλλά είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε.

Και πιο νόημα έχει να μπω στο site info να αρχίσω να ποστάρω τα προβλήματα που έχουμε από την στιγμή που ο Μάριος τα έχει πει και τα έχει μεταφέρει στους υπεύθυνους ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ φορές από την ημέρα που προέκυψαν.

Προσωπικά τις επόμενες μέρες όταν και θα έχω περισσότερη όρεξη θα προβώ σε πιο δραστικές κινήσεις γύρω από αυτό το θέμα....περιμένετε και θα δείτε
Reply
Old Apr 21, 2011 | 12:13 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Reply
Old Apr 21, 2011 | 12:17 AM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

Κωνσταντίνε μπορεί να μην είμαι ξανθός αλλά λιγάκι χαζός είμαι για αυτό και δεν κατάλαβα τι θες να πεις με τα 4 emoticon....
Reply
Old Apr 21, 2011 | 12:32 AM
Nabu's Avatar
Registered User

Εεεεεπ, μην βάζεις λέξεις και χαρακτηρισμούς άκυρους για το πρόσωπο σου!! Ειδικά όταν έχουν να κάνουν με δικό μου πόστ πιο πριν.
Ξέρεις αν σε εκτιμώ ακι σου έχω πει αν σε θεωρώ ευφυή άνθρωπο ή όχι

Τα Emoticon σχολιάζουν την κατάσταση αυτή, του φαύλου κύκλου.
Η αναβάθμιση έχει ακόμα κάποια bugs, εσείς μας τα λέτε, εμείς τα έχουμε πει ήδη στους αρμόδιους, η λίστα με τα προβλήματα που υπάρχουν είναι μεγάλη και πολλά απο αυτά αφορούν όλα τα μέλη του κλάμπ και όχι μια μειωνότητα αυτών και τέλος υπάρχει η κακή διάθεση και η μουρμούρα για όλους αυτούς τους λόγους.

Το να τα γράφεται εδω μέσα είναι απόλυτα φυσιολογικό και κατανοητό. Εδώ είναι ο τόπος σας και εδώ θα γκρινιάξετε όσο θέλετε. Εμείς με την σειρά μας τα μεταφέρουμε εκεί που πρέπει.
Τελικά όμως ο παραλήπτης πάντα διαβάζει Energetic, S2000_FUN, Nabu.
Με το να επαναλαμβάνουμε τα ίδια πράγματα εδώ μέσα, πέρα της αγχωλητικής ιδιότητας του κάθε πόστ σας-ΓΙΑ ΕΣΑΣ τους ίδιους, δεν προσφέρει κάτι καινούργιο όσων αφορά την εξέλιξη των πραγμάτων.

Ο Μάριος καλά κάνει και σας λέει αν θέλετε να γράψετε το πόστ σας στα Αγγλικά κάπου πιο επίσημα. Δόξα το Θεό ξέρετε και οι 2 σας άριστα Αγγλικά. Γίνεται και λίγο πιο προσωπικό πλέον το θέμα έτσι, απέναντι στο administration team το οποίο δεσμεύεται πρώτα να απαντήσει στο πόστ σας και αν απο εκεί υποσχεθεί κάποια λύση, δεσμεύεται να υλοποιήσει και αυτήν.

Αυτά τα λίγα απο μένα.
Reply
Old Apr 21, 2011 | 02:29 AM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

Εγώ πάντως σε λιγότερο από ένα λεπτό θα ποστάρω την απορία μου στο site info.....

Όποιος προλάβει μπορεί να την δει πριν σβηστεί και εγώ ban-αριστώ

Διαβάστε το ποστ μου εδώ....

https://www.s2ki.com/s2000/topic/861...#entry20491221
Reply
Old Apr 21, 2011 | 02:37 AM
Nabu's Avatar
Registered User

AXXXAXAXAAXXAAXXAAXAXAXAXAXXAXAXAXA

Reply
Old Apr 21, 2011 | 02:42 AM
tkal_s2k's Avatar

From: Near You

Reply
Old Apr 21, 2011 | 02:44 AM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

Και αν δεν με καλύψει η απάντησή του θα ανεβάζω όσες φωτό έχω ποστάρει και δεν εμφανίζονται μέχρι να λυθεί το πρόβλημα
Reply

All times are GMT -8. The time now is 08:34 AM.