Ασφαλεια Διεξαγωγης Αγωνων
Ωραία τακτική...
Λέω να πάω να ανοίξω μαγαζί με ανταλλακτικά στην Παλαιά Πεντέλη..
Κάτι μου λέει πως θα έχει κίνηση..
Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι για ποιό λόγο τους καίει τόσο το ζήτημα της αγωνιστικής άδειας..
Το διαβάζω σε όλα τα άρθρα..
Δηλαδή διαφέρει αν είχε ή δεν είχε..?
Ή για να μπει κανείς σε πίστα, πρώτα πρέπει να πάει να τους τα σκάει για χαζές άδειες ???
Γαμώτο μου, πόσο άσχετοι μπορεί να είναι μερικοί άνθρωποι και πώς γίνεται να του επιτρέπεται να λαμβάνουν αποφάσεις ή να γράφουν άρθρα γεμάτα ανακρίβειες και προσωπικές θεσεις..?
Ελεος, γαμώτο μου !!
Λέω να πάω να ανοίξω μαγαζί με ανταλλακτικά στην Παλαιά Πεντέλη..
Κάτι μου λέει πως θα έχει κίνηση..
Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι για ποιό λόγο τους καίει τόσο το ζήτημα της αγωνιστικής άδειας..
Το διαβάζω σε όλα τα άρθρα..
Δηλαδή διαφέρει αν είχε ή δεν είχε..?
Ή για να μπει κανείς σε πίστα, πρώτα πρέπει να πάει να τους τα σκάει για χαζές άδειες ???
Γαμώτο μου, πόσο άσχετοι μπορεί να είναι μερικοί άνθρωποι και πώς γίνεται να του επιτρέπεται να λαμβάνουν αποφάσεις ή να γράφουν άρθρα γεμάτα ανακρίβειες και προσωπικές θεσεις..?
Ελεος, γαμώτο μου !!
Originally Posted by energetic,Apr 13 2010, 01:06 PM
Κλασσικη αντιμετωπιση στην Ελλαδα "ποναει χερι, κοψει χερι".
[media]http://www.youtube.com/watch?v=PG4TmkErlu4 [/media]&feature=related
Ποτέ δεν θα γίνουμε κράτος.....ΠΟΤΕ
Ή που δεν θα γίνετε τίποτα σε αυτή την χώρα ή που θα κυνηγάμε την ουρά μας
Και στις δύο περιπτώσεις.....αποτέλεσμα... ..ΜΗΔΕΝ
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Σας αναφερω εδω, αυτη τη φορα, το Video of the Week για να δουμε τη σημασια των σωστων προδιαγραφων σε μια σωστη πιστα. Βεβαια εδω μιλαμε για τη πιστα της Tsukuba και φαινεται πολυ καλα, κατα ποσο μελλον εχουμε ακομα για σωστες πιστες στην Ελλαδα. Το δυσαρεστο συμβαν που συνεβη εδω ηταν ο λογος που το επελεξα.
Originally Posted by energetic,Apr 16 2010, 08:41 AM
Σας αναφερω εδω, αυτη τη φορα, το Video of the Week για να δουμε τη σημασια των σωστων προδιαγραφων σε μια σωστη πιστα. Βεβαια εδω μιλαμε για τη πιστα της Tsukuba και φαινεται πολυ καλα, κατα ποσο μελλον εχουμε ακομα για σωστες πιστες στην Ελλαδα. Το δυσαρεστο συμβαν που συνεβη εδω ηταν ο λογος που το επελεξα.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Προς ενημερωση και για οσους τους ενδιαφερει, περασα μια βολτα το Σαββατο απο το καρτοδρομο Αφιδνων και οι υπευθυνοι ανεφεραν οτι λειτουργει κανονικα παλι η πιστα και για τα αυτοκινητα εκτος απο τα ΣΚ.
@yiannakos
Χαρηκα που τα ειπαμε απο κοντα, ο μικρος ειναι τρομερος με το καρτ.
@yiannakos
Χαρηκα που τα ειπαμε απο κοντα, ο μικρος ειναι τρομερος με το καρτ.
Thread
Forum
Replies
Last Post