Για το χαμόγελο του παιδιού
Originally Posted by lalakis2000,Dec 8 2009, 06:40 AM
+1
για την πρωτοβουλία και στο RX8 club και στον Πακέτο που είναι ο σύνδεσμος.
Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να έρθω αλλά σίγουρα θα συνεισφέρω.
Η λίστα που ανάρτησε ο Πακέτος σίγουρα βοηθάει σαν μπούσουλας.
Και πάλι μπράβο και μακάρι να τα θυμόμασταν τα παιδιά και λίγο πιο συχνά.
Φιλιά
Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να έρθω αλλά σίγουρα θα συνεισφέρω.
Η λίστα που ανάρτησε ο Πακέτος σίγουρα βοηθάει σαν μπούσουλας.
Και πάλι μπράβο και μακάρι να τα θυμόμασταν τα παιδιά και λίγο πιο συχνά.
Φιλιά

Θα συνεισφερω οσο μπορω.
Originally Posted by SBIT,Dec 8 2009, 03:27 PM
Παιδιά αν κάποιος θέλει να βοηθήσει αλλά δεν μπορεί να είναι στην εκδήλωση τι γίνετε? Μαζεύονται τα πράγματα κάπου πιό πρίν και αν ναι πού? Ευχαριστώ
Μπορείτε να φέρετε λεφτά και οτι άλλο επιθυμείτε είτε στην εκδρομή είτε στην συνάντηση της δευτέρας. Τα λεφτά θα τα μαζέψεις κάποιος CO και τα πράγματα θα τα πάρω εγώ.
Τα λεφτά θα δοθούν δευτέρα ή το αργότερο τρίτη στο Rx8Club για να πάνε τα παιδιά για ψώνια την τετάρτη.
Στα ψώνια μπορεί να πάει και κάποιος απο εμάς ή ένας CO σαν αντιπρώσοπος του S2k.gr
Τα λεφτά θα δοθούν δευτέρα ή το αργότερο τρίτη στο Rx8Club για να πάνε τα παιδιά για ψώνια την τετάρτη.
Στα ψώνια μπορεί να πάει και κάποιος απο εμάς ή ένας CO σαν αντιπρώσοπος του S2k.gr
Mπορουμε να μαθουμε ποσα παιδακια ειναι εκει? Ποσα αγορια και ποσα κοριτσια και τις ηλικιες τους? Εγω προσωπικα θα ηθελα να τους παρω παιχνιδια και οχι τροφιμα,ρουχα κτλ. Καθε παιδακι περιμενει τα Χριστουγεννα ενα δωρο που θα του δωσει χαρα.Ρουχα και τροφιμα θα τους πανε πολλοι. Απο την αλλη να δωσουμε χρηματα στους υπευθηνους του Χαμογελου, δεν το εμπιστευομαι.
Η εκδηλωση που λες Κωστα στις 27/12, ειναι η επισκεψη-εκδρομη στο σπιτι?
Η εκδηλωση που λες Κωστα στις 27/12, ειναι η επισκεψη-εκδρομη στο σπιτι?
Λευτέρη μάλλον δεν έχεις καταλάβει καλά... Κανείς δεν είπε οτι θα δωθούν χρήματα σους υπεύθυνους του Χαμόγελου...δεν διάβασες το ποστ του πακέτου? Τα λεφτά θα δωθούν στο Rx8 club και τα παιδιά θα ψωνίσουν παιχνίδια ανάλογα με το wishlist που έχουν κάνει στον Αη Βασίλη τα παιδάκια. Ετσι έγινε και πέρσι με πολύ μεγάλη επιτυχία.
Και ναι, αυτό εννοεί λέγοντας εκδήλωση...την επίσκεψη στο σπίτι στην Αρχαία Κόρινθο.
Και ναι, αυτό εννοεί λέγοντας εκδήλωση...την επίσκεψη στο σπίτι στην Αρχαία Κόρινθο.
Λοιπον, οποιος θελει να δωσει χρηματα, θα τα δωσει σε εμενα, στην εκδρομη αν γινει, ή στην συναντηση μας την Δευτερα. ΜΟΝΟ τοτε. Στην συνεχεια θα τα δωσω εγω στο Κωστα.
Για αποφυγη παρεξηγησεων, τα ονοματα που μου εδωσαν χρηματα, θα γραφτουν σε αυτο το topic χωρις να γραφεται το ποσο, και στην συνεχεια θα στειλω στον καθενα απο αυτα τα ατομα ενα pm, με το ποσο που μου εδωσε, σαν "αποδεικτικο" για το ποσα λεφτα πηρα.
Για αποφυγη παρεξηγησεων, τα ονοματα που μου εδωσαν χρηματα, θα γραφτουν σε αυτο το topic χωρις να γραφεται το ποσο, και στην συνεχεια θα στειλω στον καθενα απο αυτα τα ατομα ενα pm, με το ποσο που μου εδωσε, σαν "αποδεικτικο" για το ποσα λεφτα πηρα.