Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Για το χαμόγελο του παιδιού

Thread Tools

Old Dec 9, 2009 | 11:27 PM
PanosS's Avatar
Registered User

Originally Posted by maniatis,Dec 9 2009, 02:07 PM
Mπορουμε να μαθουμε ποσα παιδακια ειναι εκει? Ποσα αγορια και ποσα κοριτσια και τις ηλικιες τους? Εγω προσωπικα θα ηθελα να τους παρω παιχνιδια και οχι τροφιμα,ρουχα κτλ. Καθε παιδακι περιμενει τα Χριστουγεννα ενα δωρο που θα του δωσει χαρα.Ρουχα και τροφιμα θα τους πανε πολλοι. Απο την αλλη να δωσουμε χρηματα στους υπευθηνους του Χαμογελου, δεν το εμπιστευομαι.
Η εκδηλωση που λες Κωστα στις 27/12, ειναι η επισκεψη-εκδρομη στο σπιτι?

Λεφτέρη σε ορίζω υπεύθυνο ενημέρωσής μου μιάς και οι απόψεις - σκέψεις σου με εκφράζουν απόλυτα....
Old Dec 10, 2009 | 01:58 AM
LOCAL S's Avatar
Registered User

[QUOTE=leftis,Dec 9 2009, 11:12 PM] Για αποφυγη παρεξηγησεων, τα ονοματα που μου εδωσαν χρηματα, θα γραφτουν σε αυτο το topic χωρις να γραφεται το ποσο, και στην συνεχεια
Old Dec 10, 2009 | 02:30 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Ειναι τυπικη διαδικασια, το ιδιο κανω κι εγω σε οποια θεματα αφορουν χρηματικα ποσα..
Old Dec 10, 2009 | 02:48 AM
LOCAL S's Avatar
Registered User

Λευτερη, ουτε τα @,#,* δεν επιτρεπονται?
Old Dec 10, 2009 | 02:50 AM
leftis's Avatar
Registered User

From: The weasel's nest

ε κι εσυ, σιγα το καμουφλαζ που ειχες κανει!
Old Dec 10, 2009 | 02:51 AM
LOCAL S's Avatar
Registered User

XA XA!
Old Dec 10, 2009 | 03:00 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Originally Posted by PanosS,Dec 10 2009, 10:27 AM

Λεφτέρη σε ορίζω υπεύθυνο ενημέρωσής μου μιάς και οι απόψεις - σκέψεις σου με εκφράζουν απόλυτα....
Ναι αλλά, δεν ξέρω αν το είδες, τα ερωτήματα του Λευτέρη έχουν ήδη απαντηθεί.

Και νομίζω πως τελικά κανείς απ τους 2 σας δεν έδωσε την πρέπουσα σημασία στο αρχικό πόστ του πακέτου σ αυτό το τόπικ... Υπάρχουν σελίδες ολόκληρες με καταγραμμένες τις ανάγκες των παιδιών. Και σκοπός καταρχάς είναι να καλυφθούν οι βασικές τους ανάγκες κ όχι αυτό που νομίζουμε εμείς. Τέλος, είπαμε, παιχνίδια θα αγοραστούν βάση των αιτημάτων των ίδιων των παιδιών κ οχι του προσωπικού γούστου του καθενός απο εμάς.

Αρα λοιπόν αυτές οι ερωτήσεις είναι, κατά τη γνώμη μου, περιττές.
Old Dec 10, 2009 | 03:54 AM
maniatis's Avatar
Registered User

From: Piraeus , Greece

Ισμηνη, δεν ειδα πουθενα να λεει λιστα με παιχνιδια που θελουν τα παιδια, γιαυτο και ρωτησα.
Προσωπικα, θελω να διαθεσω ενα ποσο για να αγοραστουν ΜΟΝΟ παιχνιδια στα παιδια και ΟΧΙ αλλα ειδη (τροφιμα, ρουχα κτλ.)
Γιαυτο ειπα να μου πειτε ηλικιες και ποσα παιδακια ειναι.
Απο τη στιγμη που σας εχει δωθει wishlist για αγορα δωρων στα παιδια (Αγιος Βασιλης!), τοτε να δωσω τα χρηματα κατευθειαν στο Λευτερη τη Δευτερα και να να του διευκρινησω πως θελω να πανε για παιχνιδια.
Αλλιως, αν δε γινεται αυτο που ζηταω, παω και αγοραζω μονος μου παιχνιδια του γουστου μου και τα πηγαινω στα παιδακια.
Old Dec 10, 2009 | 05:55 AM
S2Kbaris's Avatar

From: Kws island

leftis έχεις pm
Old Dec 10, 2009 | 07:40 AM
lalakis2000's Avatar
Gold Member (Premium)
20 Year Member

From: Ego edo dipla meno...

Originally Posted by maniatis,Dec 10 2009, 04:54 AM
Ισμηνη, δεν ειδα πουθενα να λεει λιστα με παιχνιδια που θελουν τα παιδια, γιαυτο και ρωτησα.
Προσωπικα, θελω να διαθεσω ενα ποσο για να αγοραστουν ΜΟΝΟ παιχνιδια στα παιδια και ΟΧΙ αλλα ειδη (τροφιμα, ρουχα κτλ.)
Γιαυτο ειπα να μου πειτε ηλικιες και ποσα παιδακια ειναι.
Απο τη στιγμη που σας εχει δωθει wishlist για αγορα δωρων στα παιδια (Αγιος Βασιλης!), τοτε να δωσω τα χρηματα κατευθειαν στο Λευτερη τη Δευτερα και να να του διευκρινησω πως θελω να πανε για παιχνιδια.
Αλλιως, αν δε γινεται αυτο που ζηταω, παω και αγοραζω μονος μου παιχνιδια του γουστου μου και τα πηγαινω στα παιδακια.
Λευτέρη, θα είμαι ευγενικός μαζί σου:

Εδώ κάνουμε μία ΟΜΑΔΙΚΗ προσπάθεια η οποία δε γίνεται με δική μας πρωτοβουλία αλλά ακολουθούμε κάποια παιδιά που μας δείχνουν το δρόμο και μας διευκολύνουν να κάνουμε και εμείς κάτι καλό για την ψυχούλα μας, να αισθανθούμε ότι κάτι προσφέρουμε και εμείς στους άλλους και δεν επιβαρύνουμε απλά τον πλανήτη με αέρια του θερμοκηπίου, τώρα που έρχονται Χριστούγεννα.

Άρα, είναι από αυτές τις δυσάρεστες περιπτώσεις που ΔΕΝ μπορεί να κάνει ο καθένας ότι θέλει.

Με εξοργίζει να διαβάζω 'θα δώσω τα λεφτά αλλά να πάνε εκεί'. Τα παίρνω στο κρανίο. Βιδώνομαι. Και δεν κάνει γιατί είμαι μόνο 30.

Άμα θέλεις να κάνεις κάτι μόνος σου για τους δικούς σου λόγους, μπορείς να το κάνεις. Το χαμόγελο του παιδιού έχει και website και μπορείς να πας όποτε θέλεις να προσφέρεις ότι θέλεις και πάλι καλό θα έχεις κάνει. Εδώ όμως γίνεται κάτι ΟΜΑΔΙΚΟ !$#^@%&@$& (βρίζω αλλά για τεχνικούς λόγους δεν το βγάζει).

Μάθετε επιτέλους να λειτουργείτε ΟΜΑΔΙΚΑ. Και εμένα δε μου αρέσει που ο Μάριος και ο Χρήστος και ο Λαιφ-φτέρης είναι CO και δεν καταλαβαίνουν από χιούμορ και σβήνουν τα ποστ τα δικά μου και του Θανάση (καλά, αυτουνού καλά του κάνουν) αλλά το αποδέχομαι. Και σε τελική ανάλυση, θα μπορούσαν να ναι και χειρότερα τα πράγματα (πχ να ήταν ο Θανάσης CO).

Kαι σε τελική ανάλυση όταν κάναμε κόντρα σε πήρα και μετά σε πήρε και ο Πακέτος, ο οποίος μεσολαβεί για να γίνει η δουλειά, ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΕΙ Ο ΠΑΚΕΤΟΣ.

Ουγκ.

All times are GMT -8. The time now is 04:54 PM.