Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Διάσωση forum..

Thread Tools

Old Mar 21, 2013 | 03:58 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens
Default Διάσωση forum..

Επειδή τελευταία η κατάσταση στο φόρουμ θυμίζει Ολυμπιακό ακίνητο, με τις ένδοξες μέρες του παρελθόντος να μας εγκαταλείπουν όλο και περισσότερο, προτείνω κάποιες διορθωτικές κινήσεις, στις οποίες μπορούμε να βοηθήσουμε όλοι μας μπας και μπούμε στο σωστό δρόμο...

Τουλάχιστον 2-3 φορές την εβδομάδα, ο καθένας από τα μέλη/guests, να μπαίνει και να κάνει ένα post, σχετικό με τα θέματα του forum...
(Μην αρχίσουμε πολιτικές συζητήσεις κλπ.. )
Μία φωτογραφία, ένα video από το youtube, μία χαζομάρα στη "σχετικότητα λέξεων", κ.ο.κ...

Έπειτα, τώρα που καλυτερεύει ο καιρός, θα αρχίσουν οι συναντήσεις στο καρτόδρομο που θα "αναθερμάνουν" τις συζητήσεις περί αγωνιστικής οδήγησης κλπ..

Οι C.Os να ξεκλειδώσουν τα "stickys" περί ευθυγραμμίσεων κλπ, καθώς για όποιο νεότερο δεδομένο, θα πρέπει να δημιουργούμε νέο τόπικ, με αποτέλεσμα να διασπώνται οι πληροφορίες..

Τέλος, να κανονιστεί η κωλοπίτα επιτέλους !!!

(οι Cos ας αφήσουν 2-3 μέρες το τόπικ ανοιχτό εδώ και μετά, ας μεταφέρουν τα posts στο αντίστοιχο topic περί προτάσεων/παραπόνων του forum)
Reply
Old Mar 21, 2013 | 04:09 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Λιακο εχεις καταλαβει οτι μονο εγω, εσυ, ο Χρηστος και ο Πακετος εχουν S2000???
Reply
Old Mar 21, 2013 | 04:18 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Έχουμε παιδιά από Θεσσαλονίκη, έχουμε παιδιά από Κύπρο, και πολλούς από την Αθήνα, που έχουν σταματήσει, ή δε βρίσκουν λόγο να γράφουν εδώ μέσα..
Εγώ ξεκινώ από σήμερα και όσο προλαβαίνω..
Reply
Old Mar 21, 2013 | 04:19 AM
eddiex's Avatar

Ενα shooting star θα εισαι και εσυ!
Reply
Old Mar 21, 2013 | 08:02 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Θα συμφωνήσω ρε Ηλία. Όπως βλέπεις εγώ τουλάχιστον απαντάω απλά δεν ανοίγω καινούρια θέματα. Θα το κάνω και αυτό έστω και αν είναι βλακεία. Απλά με τις δουλειές που τρέχουν έμεινε πίσω το θέμα της πίτας. Θα συμφωνήσω και με αυτή σου την πρόταση για να τελειώνουμε. Μέρος για παρκάρισμα να μου βρεις όμως στο we live γιατί αλλιώς θα ανέβω με το jazz
Reply
Old Mar 21, 2013 | 08:17 AM
Colin mc rae's Avatar

Πες τα χρυσοστομε!!!Και εγω προσπαθω αλλα ματαια....Εδω πλεον βορεια,εχουν σταματησει οι συναντησεις,μια δευτερα ειχαμε και εμεις και παει και αυτη!!!Φαινετε πως τα παντα εχουν λυθει σε αυτη τη κοινοτητα και κανεις δεν εχει αποριες και ορεξη για συζητηση!
Ανεβαζω φωτο και υπαρχουν μονο 2 θετικα σχολια!Φαντασου που εχουμε φτασει δλδ!Δεν το λεω επειδη θα ηθελα τα θετικα σχολια σας αλλα παλια αν καποιος εβαζε μια πολυ καλη ζαντα η οτιδηποτε στο αυτοκινητο αν θυμαμαι καλα οι ερωτησεις και τα σχολια επεφταν βροχη!
Εχω αρχησει και αισθανομαι οτι και εγω δεν πρεπει να γραφω τιποτε στη τελικη,γιατι καποιος εδω μεσα θα σε κοιταξει και θα σε σχολιασει αρνητικα που δυστηχως ειχες τα λιγα χρηματα να βαλεις κατι επανω στο αυτοκινητο η ακομη θα βρεθει ενας guest που θα ψαχνει το αμαξι και απο που εισαι να στα αρπαξει.Πλεον αυτον τον φοβο εχω διαπιστωσει και εδω μεσα και με λυπει παααρα πολυ αυτο το γεγονος!!!
Reply
Old Mar 21, 2013 | 11:09 AM
toxicity's Avatar
Registered User

From: Edw parakatw...

Originally Posted by Colin mc rae
Πες τα χρυσοστομε!!!Και εγω προσπαθω αλλα ματαια....Εδω πλεον βορεια,εχουν σταματησει οι συναντησεις,μια δευτερα ειχαμε και εμεις και παει και αυτη!!!Φαινετε πως τα παντα εχουν λυθει σε αυτη τη κοινοτητα και κανεις δεν εχει αποριες και ορεξη για συζητηση!
Ανεβαζω φωτο και υπαρχουν μονο 2 θετικα σχολια!Φαντασου που εχουμε φτασει δλδ!Δεν το λεω επειδη θα ηθελα τα θετικα σχολια σας αλλα παλια αν καποιος εβαζε μια πολυ καλη ζαντα η οτιδηποτε στο αυτοκινητο αν θυμαμαι καλα οι ερωτησεις και τα σχολια επεφταν βροχη!
Εχω αρχησει και αισθανομαι οτι και εγω δεν πρεπει να γραφω τιποτε στη τελικη,γιατι καποιος εδω μεσα θα σε κοιταξει και θα σε σχολιασει αρνητικα που δυστηχως ειχες τα λιγα χρηματα να βαλεις κατι επανω στο αυτοκινητο η ακομη θα βρεθει ενας guest που θα ψαχνει το αμαξι και απο που εισαι να στα αρπαξει.Πλεον αυτον τον φοβο εχω διαπιστωσει και εδω μεσα και με λυπει παααρα πολυ αυτο το γεγονος!!!
Colin να σου πω την αλήθεια χθες σκέφτηκα να κάνω ενα ποστ με το προτζεκτάκι μου(ΤΟΥΡΜΠΙ)...ξεκίνησα να το γράφω αλλα μετά το διέγραψα...Είναι πολλοι οι ΓΚΕΣΤ που βλέπουν το ποστάρισμα και υπάρχουν πολλοί καλοθελητές...για το που κυκλοφορεί το αμάξι...
Με είχε παρει και ενα παιδι απο περιοδικό για παρουσίαση του ΚΟΜΠΡΕΣΕΡ του είπα οχι(με ωραιο τροπο) και του εξηγησα την κατάσταση
Ζούγκλα η κατάσταση τα είχα πει και με τον ΦΑΝ....
Reply
Old Mar 21, 2013 | 11:21 AM
eddiex's Avatar

Saving Private Ryan (aka Λιάκος) που εισαι? Απανωτα post το ενα μετα το αλλο, ελα να απαντησεις στον κοσμο σου λεμε.
Reply
Old Mar 21, 2013 | 12:05 PM
package's Avatar
Registered User

Κοριτσια τι εγινε εδω? Ολα καλα? Ειχα καιρο να μπω και ειπα να περασω να πω ενα γεια και να βρω κανεναν να κανουμε κανενα φιλικο πατημα. Υπαρχει κανενας να με περασει?
Reply
Old Mar 21, 2013 | 12:35 PM
sebian's Avatar
Registered User

Originally Posted by uma_chikara
Επειδή τελευταία η κατάσταση στο φόρουμ θυμίζει Ολυμπιακό ακίνητο, με τις ένδοξες μέρες του παρελθόντος να μας εγκαταλείπουν όλο και περισσότερο, προτείνω κάποιες διορθωτικές κινήσεις, στις οποίες μπορούμε να βοηθήσουμε όλοι μας μπας και μπούμε στο σωστό δρόμο...

Τουλάχιστον 2-3 φορές την εβδομάδα, ο καθένας από τα μέλη/guests, να μπαίνει και να κάνει ένα post, σχετικό με τα θέματα του forum...
(Μην αρχίσουμε πολιτικές συζητήσεις κλπ.. )
Μία φωτογραφία, ένα video από το youtube, μία χαζομάρα στη "σχετικότητα λέξεων", κ.ο.κ...

Έπειτα, τώρα που καλυτερεύει ο καιρός, θα αρχίσουν οι συναντήσεις στο καρτόδρομο που θα "αναθερμάνουν" τις συζητήσεις περί αγωνιστικής οδήγησης κλπ..

Οι C.Os να ξεκλειδώσουν τα "stickys" περί ευθυγραμμίσεων κλπ, καθώς για όποιο νεότερο δεδομένο, θα πρέπει να δημιουργούμε νέο τόπικ, με αποτέλεσμα να διασπώνται οι πληροφορίες..

Τέλος, να κανονιστεί η κωλοπίτα επιτέλους !!!

(οι Cos ας αφήσουν 2-3 μέρες το τόπικ ανοιχτό εδώ και μετά, ας μεταφέρουν τα posts στο αντίστοιχο topic περί προτάσεων/παραπόνων του forum)
Ηλία έχοντας βιώσει ακμή και παρακμή σε προηγούμενα forum που συμμετείχα
βλέπω ότι το πρώτο κραχ έρχεται με το σταμάτημα παραγωγής του συγκεκριμένου μοντέλου,
το δεύτερο που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο είναι μέχρι εκείνη τη στιγμή τι πορεία
έχει η κοινότητα δλδ πόσο δραστήρια (εκδρομές ,συναντήσεις,td's)είναι και τι σχέση
έχουν αναπτύξει τα μέλη μεταξύ τους μέχρι αυτό το κομβικό σημείο.

Απο εκεί και μετά μιας και αρκετά από τα παλαιά μέλη φεύγουν έρχονται νέα έχοντας
μη σαφή εικόνα για το αυτοκίνητο και το τι μπορεί να τους προσφέρει τόσο αυτό
όσο και η κοινότητα,χάνεται η μπάλα...

συγκεκριμένα για το s2ki.com έχουν όλα αναλυθεί στο αμερικάνικο φόρουμ
πράγμα που φαίνεται και στο ελληνικό μιας και δεν έχει κανένας να παρουσιάσει
κάτι που δεν έχουμε δει.Σε επίπεδο εκδηλώσεων το ελληνικό φόρουμ είναι απλά
ανύπαρκτο απο το 10 που είμαι μέλος μια εκδρομή έγινε και αυτό με τις κλωτσιές
της Ισμήνης.

για να αλλάξει η κατάσταση δεν αρκούν τα βίντεο άχρηστα ποστ και τα troll μεταξύ των μελών
θέλει δραστηριότητα γύρω από το σκοπό ύπαρξης του site που είναι το s2000...
θα είναι μια εκδρομή...θα είναι μια μονοήμερη βόλτα σε μια στριφτερή διαδρομή
θα είναι ένα td κάτι γύρω από το αμάξι...το να γ@μ@με τα thread δεν κάνει το φόρουμ
ενεργό απλά απομακρύνει όσους δεν μας ξέρουν

όλα αυτά βέβαια προϋποθέτουν ανθρώπους (co's) με όρεξη,χρόνο,χρήμα και διάθεση που θα τραβήξουν και τους
υπόλοιπους.Αν κάτι από αυτά δεν γίνει το πράγμα είναι πεθαμένο.

my 2 cent's
Reply

All times are GMT -8. The time now is 06:11 PM.