Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Διάσωση forum..

Thread Tools

Old Mar 21, 2013 | 01:08 PM
Colin mc rae's Avatar

Ο λαμπρος τα ειπε ολα!!!Ακριβως ετσι ειναι τα πραγματα!Οπως και εγω πολλες φορες φιλε toxicity ξεκινησα να γραφω ενα topic μιας παρουσιασης του αυτοκινητου μου και σε αλλο forum και εγω επεισης το διεγραψα πριν βγει στον αερα για τον ιδιο λογο!!!Ισως θελει περισσοτερο τσιγκλισμα απο τους πιο ενδιαφερομενους προς τους πιο βαρεμενους!!Για τισ συναντισεις τι να πω πλεον εδω πανω εχουμε λιγοστεψει και σαν αυτοκινητα αλλα περισσοτερο σαν παρεα,οσο για τις εκδρομες επισης θα συμφωνησω μιας που εγω προσωπικα ειχα περασει πολυ ωραια!Θεωρω must μια συναντιση ετησια του club !Δεν μπορει ο καθενας να εχει παρει ενα τετοιο αυτοκινητο και να μην μπορει να παει μια φορα τον χρονο σε μια συναντιση!Οποιος δεν μπορει πιστευω ειναι μια μικρη δικαιολογια!!!Για την Ιταλια ....δεν εχω λογια!!Πολλοι αυτοι που δεν ηρθαν και ακομη το ζηλευουν!!!Δλδ αν πουμε να ξαναγινει κατι αναλογο και ξεσηκωθουμε οπως εκεινη τη φορα θα ειναι ακατορθωτο??Θεωρω πως ολα ειναι εφικτα αρκει να υπαρχει προγραμματισμος για το τι προκειτε να γινει ωστε να υπολογιστουν και να μαζευτουν τα τα εξοδα απο ολους!Θα πεσουν φυσικα και οσοι εχουν παραδωσει πινακιδες και θα πουν τα δικα τους,αλλα δεν διαφωνω για τπτ οντως δυσκολεψαν οι καιροι αλλα τπτ δεν ειναι ακατορθωτο ακομη και τωρα!
Reply
Old Mar 21, 2013 | 11:08 PM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Θα συμφωνήσω με αυτά που λέτε αλλά οι καιροί έχουν αλλάξει. Εδώ στις συναντήσεις μετά βίας μαζευόμαστε 6-7 αυτοκίνητα. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει καθυστερήσει και η πίτα. Προσπαθείς να βρεις ένα καλό λόγο να κανονίσεις κάτι τη στιγμή που η συμμετοχή μπορεί να μη ξεπεράσει τα 10 αυτοκίνητα. Δεν λέω να μη γίνει έστω και με αυτά τα 10 αλλά απλά πέφτει και η ψυχολογία. Για εκδρομή Λάμπρο θα το έχεις ακούσει και εσύ ότι κανονίζεται μια πανελλήνια συνάντηση Honda club. Θέλω να δω τι συμμετοχή θα υπάρχει εκεί από το δικό μας όταν αναρτηθεί γιατί θα περιλαμβάνει και διαμονή αλλά και συνάντηση κάπου στη κεντρική Ελλάδα για να βολεύει όλους που σημαίνει λεφτά για βενζίνες διαμονή φαγητό κλπ.
Reply
Old Mar 22, 2013 | 05:46 AM
LOCAL S's Avatar
Registered User

Η πανελληνια εκδρομη φιλων Χοντα ( Honda-Redliners / Ηοnda-Tech / Honda-Club / S2Ki) θα γινει μαλλον τελη Μαη-αρχες Ιουνη προς Πλαταμωνα μερια, για να μοιραστει η αποσταση Βορρα-Νοτου. Νεοτερα σε λιγο καιρο!

Πιστευετε δηλ. οτι ο λογος που γραφει σχεδον κανενας στο φορουμ και μαζευονται μονο 4-7 ατομα στο ΣΕΦ, ειναι οτι καταθεσαν καποιοι τις πινακιδες ή πουλησαν τα S τους?
Reply
Old Mar 22, 2013 | 05:58 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

To οτι εφυγα ο Γκαρσια απο τον ΠΑΟΚ ισως?
Reply
Old Mar 22, 2013 | 06:01 AM
LOCAL S's Avatar
Registered User

Ισως να ειναι και αυτος ο λογος...Που ξερεις, μπορει... Εγω απλα ρωταω.
Reply
Old Mar 22, 2013 | 06:32 AM
Colin mc rae's Avatar

Προσωπικα εμενα δεν θα μου αρεζε να κανω μια εκδρομη που θα ειναι ο καθε hondακιας με civic κλπ και θα ξεροκοιταει το S2000 σαν μπισκοτολουκουμο!
Θα ημουν ομως με τα 1000 μεσα για μια συναντιση με s2000,οχι λογο κοινου αυτοκινητου αλλα λογω παρεας!Το θετικο ειναι πως γνωριζομαστε λιγο πολυ ολοι μεταξυ μας και αυτο ειναι που με τραβαει προς αυτο το forum και οχι κατι αλλο!!Δεν ειναι τοσο ρατσιστικο οσο ακουγετε...Μπορει να υπαρχουν γαματα παιδια που να μην τα ξερω που να εχουν αυτοκινητα τυπου civic αλλα οι περισσοτεροι δυστηχως δεν ειναι!

Εχω γνωρισει πολλους απο αυτους και μονο με 2 παιδια εχω αριστες σχεσεις και κανουμε ψιλοπαρεα,δεν ξερω αν ειναι τυχαιο αλλα εχουν type r.Οι υπολοιποι σε βλεπουν στο δρομο και αντι να σε κανουν μια καλη κινηση με το χερι κοιτανε πως να πατησουν μπας και σε περασουν και χαρουν!Αυτο ειναι που με κανει να εχω σχηματισει αυτη την εντυπωση για τους μη s2000!Ποτε δεν ειπα πως το s2000 τουλαχιστον ειναι πιο γρηγορο απο τα δικα τους και απορω με το κομπλεξ που κουβαλανε!!!

Φυσικα και αυτος ειναι ο λογος που δεν θα ηθελα να παρω μερος σε μια τετοια συναντιση.Παρ'ολα αυτα πιστευω πως μονοι μας αν καναμε κατι θα ηταν και πιο παρειστικο και καλυτερο απο θεμα οργανωσης!
Reply
Old Mar 22, 2013 | 06:58 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Θα το κάνουμε..τώρα που φτιάχνει ο καιρός θα το κάνουμε. Και όσοι έρθουν ήρθαν. Νομίζω πως το 3ήμερο του Αγ.Πνεύματος είναι ότι πρέπει και για φέτος.
Reply
Old Mar 22, 2013 | 07:12 AM
sebian's Avatar
Registered User

Originally Posted by S2000_FUN
Θα συμφωνήσω με αυτά που λέτε αλλά οι καιροί έχουν αλλάξει. Εδώ στις συναντήσεις μετά βίας μαζευόμαστε 6-7 αυτοκίνητα. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει καθυστερήσει και η πίτα. Προσπαθείς να βρεις ένα καλό λόγο να κανονίσεις κάτι τη στιγμή που η συμμετοχή μπορεί να μη ξεπεράσει τα 10 αυτοκίνητα. Δεν λέω να μη γίνει έστω και με αυτά τα 10 αλλά απλά πέφτει και η ψυχολογία. Για εκδρομή Λάμπρο θα το έχεις ακούσει και εσύ ότι κανονίζεται μια πανελλήνια συνάντηση Honda club. Θέλω να δω τι συμμετοχή θα υπάρχει εκεί από το δικό μας όταν αναρτηθεί γιατί θα περιλαμβάνει και διαμονή αλλά και συνάντηση κάπου στη κεντρική Ελλάδα για να βολεύει όλους που σημαίνει λεφτά για βενζίνες διαμονή φαγητό κλπ.

Χρήστο μου το πανελλήνια συνάντηση φίλων honda μου ακούγεται σαν συνάντηση όσων έχουν πόδια...
δεν έχω κανένα κοινό σημείο δυστυχώς ή ευτυχώς δεν συμμετέχω σε κανένα άλλο hondo forum

και εκτός αυτού η κουβέντα γίνεται για το s2ki.gr οι απόψεις μου και αυτά που έχω δει τα
κατέθεσα πιο πάνω ας ελπίσουμε να αλλάξει η κατάσταση.

υ.γ. Ισμήνη πρέπει να βρεις ένα ξεκάρφωτο σ/κ για να πάρεις τιμές...τριήμερα και αργίες
ξυρίζουν όλοι...μη τα ξαναλέμε...επίσης τριήμερα πάντα όλοι κανονίζουν κάτι ενώ αν ανακοινωθεί
κάτι 2-3 μήνες πριν....οργανώνεται αλλιώς.
Reply
Old Mar 22, 2013 | 10:22 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Και πέρσι το 3ήμερο του Αγ.Πνεύματος το κάναμε και μια χαρά τιμές είχαμε πάρει. Ετσι θα γίνει και φέτος και θα ανακοινωθεί εγκαίρως όπως και τότε. Dont worry και το χω!
Reply
Old Mar 22, 2013 | 10:42 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Εγω θα εχω περιοδο του Αγ. Πνευματος. Ισμηνη σε παρακαλω βρες αλλη ημερομηνια!
Reply

All times are GMT -8. The time now is 03:09 PM.