-->ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΗΛΙΟ/ΒΟΛΟ 11/6/2011<--
κ το πρωι σε παρακαλω να εισαι τρυφερος οταν με ξυπνησεις
Originally Posted by S2000_FUN' timestamp='1307384894' post='20654053
[quote name='tomidis' timestamp='1307382793' post='20653886']
Παιδες υπαρχει περιπτωση να "μπορεσω"να μεινω κ 2ο βραδυ,εχουμε αυτην την πολυτελεια της τελευταιας στιγμης??
αυτο θα το ξερω παρασκευη γι αυτο....
Παιδες υπαρχει περιπτωση να "μπορεσω"να μεινω κ 2ο βραδυ,εχουμε αυτην την πολυτελεια της τελευταιας στιγμης??
αυτο θα το ξερω παρασκευη γι αυτο....

κ το πρωι σε παρακαλω να εισαι τρυφερος οταν με ξυπνησεις
[/quote]
Αρκουδίσιον το βράδυ στο Πήλιο??? Κοιμήσου μέσα στο αμάξι κλείσε παράθυρα και θα σου φέρω και μια κουβερτούλα
Το Πήλιο αυτήν την περίοδο είναι απλά μαγευτικό. Πριν 2 εβδομάδες βρέθηκα εκεί για να τρέξω το Κένταυρος και απλά έπαθα πλάκα... ούτε να φαντάζομαι δεν θέλω τόσα sακια στις μαγευτικές διαδρομές....
Να ρωτήσω...χρησιμοποιείτε pmr στις εκδρομές;;;;
Να ρωτήσω...χρησιμοποιείτε pmr στις εκδρομές;;;;
Κοίτα εγώ έχω 3 επαγγελματικά που κανονικά θέλουν άδεια. Εγώ έχω βγάλει άδεια ραδιοερασιτέχνη αλλά θα τα πάρω μαζί μου και για τους υπόλοιπους. Εχω και 3-4 pmr που δεν θέλουν άδεια αλλά δεν ξέρω την κατάσταση των μπαταριών τους. Βέβαια η εμβέλεια τους είναι πολύ περιορισμένη σε σχέση με τα επαγγελματικά.Καλό είναι όποιος έχει να τα πάρει μαζί του.
Εγώ σήμερα θα στείλω μια λίστα με ονόματα κτλ οπότε θα δηλώσω το ενδεχόμενο... και βλέπουμε!
Φαντάζομαι συνομιλία με αμάξι ΝΤΖ...
Nabu: Έλα ρε πως πάει εκεί?
ΝΤΖ: -------------
Nabu: Γιάννης ακούς?
Νabu + Ninja πάνε δίπλα στο αμάξι του Γιάννη
Nabu: ΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ, ΣΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΣΤΟ PMR!!!
Εγώ θα φροντίσω να έχω Γιάννη οπότε αν έχεις πάρτο μαζί. Γενικά όποιος έχει pmr ωραία και πάνω απο όλα βολικά θα ήταν να το έχει μαζί του.

Ισχύει...ισχύει!!!!! Ειδικά για τη συνοδηγό σίγουρα.... εγώ δεν έχω πρόβλημα. Αφού να φανταστείς σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω την ενδοσυννενόηση από το αγωνιστικό!!!! (την άλλαξα πρόσφατα και μου έχει ξεμείνει η παλιά
)Καλά όλα αυτά αλλά πρώτα πρέπει να το βάλω μπροστά
Λόγω του αγώνα και των δοκιμών το έχω παρατημένο και ....φυσικά έμεινε από μπαταρία.... σήμερα τα νεότερα!!!!