-->ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΗΛΙΟ/ΒΟΛΟ 11/6/2011<--
γαμώτο,δεν το είχα πλύνει να το δείτε ωραίο..χεχε..ναι,εγώ ήμουν μικρολιμανο αλλά ήμουν στη θάλασσα γιατί είχαμε αγώνες με τα ιστιοπλοϊκα (τσάμπα είναι..
) . Ήταν και ο gremakis εκεί στον όμιλο και έκανε προπόνηση στα παιδάκια.. Όντως κρίμα.. Πες μας ότι θα κατεβείς,να έχουμε το νου μας..μην την ξαναπατήσουμε έτσι..
) . Ήταν και ο gremakis εκεί στον όμιλο και έκανε προπόνηση στα παιδάκια.. Όντως κρίμα.. Πες μας ότι θα κατεβείς,να έχουμε το νου μας..μην την ξαναπατήσουμε έτσι..
)... Μόνο με τον Nabu είχε τύχει να μιλήσω για αυτό, επειδή λόγω της εκδρομής στο Πήλιο ήξερα ότι δεν θα γινόταν κάποια συνάντηση ώστε να έρθω να σας δω από κοντά..Την επόμενη φορά.. 
Ωραία φοτό σε κατηφορική φουρκέτα...
Σας είπα πόσο τέλεια πέρασα στην εκδρομή;
Όχι ε;
Ε λοιπόν, περάσαμε πολύ ωραία, είδα και πολλά παιδιά που είχα καιρό να τα δω ή δεν τα είχα συναντήσει ποτέ από κοντά, γενικά πολύ χαλαρωτική εκδρομή, μου άρεσε που ο καθένας έκανα το πρόγραμμά του χωρίς ζόρια, πολύ καλό κλίμα, διαδρομές, τοπία, γκάζια, φαγητά, τσίπουρα, γέλιο....
Πάντα τέτοια και να μαστε καλά!
Υ.Γ.: Ευχαριστώ τα παιδιά για τις πολύ ωραίες φώτο.
Όχι ε;
Ε λοιπόν, περάσαμε πολύ ωραία, είδα και πολλά παιδιά που είχα καιρό να τα δω ή δεν τα είχα συναντήσει ποτέ από κοντά, γενικά πολύ χαλαρωτική εκδρομή, μου άρεσε που ο καθένας έκανα το πρόγραμμά του χωρίς ζόρια, πολύ καλό κλίμα, διαδρομές, τοπία, γκάζια, φαγητά, τσίπουρα, γέλιο....
Πάντα τέτοια και να μαστε καλά!
Υ.Γ.: Ευχαριστώ τα παιδιά για τις πολύ ωραίες φώτο.
Thread
Forum
Replies
Last Post
B.C.
California - Southern California S2000 Owners
13
Jun 4, 2009 04:19 PM

[
! Και αυτος που το οδηγαει επισης πρεπει να ναι πολυ γαματος οδηγος