Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

-->ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΗΛΙΟ/ΒΟΛΟ 11/6/2011<--

Old Jun 14, 2011 | 12:33 AM
ntz's Avatar
ntz
Registered User

Μπράβο στα παιδιά που έτρεξαν για να διοργανώσουν την εκδρομή!!!

Δυστυχώς και εγώ έπρεπε να αναχωρήσω την Κυριακή, οπότε δεν ευχαριστήθηκα μέχρι τέλους την καλή παρέα.
Χάρηκα που είδα τα παιδιά από Θεσ/κη και γενικότερα Βορρά, καθώς και τους "δικούς" μας.
Πολύ καλή παρέα με πολύ γέλιο, αλλά και μηχανολογικές συζητήσεις καθώς και ... βουτιές στην πισίνα συνέθεταν το σκηνικό μίας απόλυτα επιτυχημένης εκδρομής.

Άντε παίδες και στη διοργάνωση td τώρα!!!!!
Reply
Old Jun 14, 2011 | 02:23 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Πολυ καλη παρεα, ευτυχως μας εκανε και καλο καιρο τελικα. Θα πω περισσοτερα αλλη στιγμη, για το ποσο ομορφα ηταν στο Πηλιο. Προσωπικα, μιας και πρωτη φορα το ειδα απο κοντα, εχω να πω τα καλυτερα ως προορισμο. Πανεμορφα δαση, νερα, θαλασσα, παραλιες. Γενικα, ολο το σκηνικο και η τοποθεσια ειναι πραγματικα το κατι αλλο. Μια φωτογραφια στα γρηγορα παρακατω ως ενα μικρο δειγμα του τοπιου.

Reply
Old Jun 14, 2011 | 04:43 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Καταρχήν να ευχαριστήσω για τη διοργάνωση της εκδρομής το Nabu και την Ισμήνη που αφιέρωσαν πάρα πολύ χρόνο για την πραγματοποίηση της. Εγώ με τον Μάριο παίξαμε περισσότερο συμβουλευτικό ρόλο και τα παιδιά ήταν αυτά που έκαναν όλες τις κινήσεις με τα ξενοδοχεία και τη συγκέντρωση των χρημάτων οπότε σε αυτά αξίζουν συγχαρητήρια.
Τώρα για μένα η εκδρομή ήταν απίστευτη έχοντας ιδιαίτερη χαρά να γνωρίσω από κοντά τόσο καλά παιδιά που μιλάω στο τηλέφωνο και να ξαναδώ κάποια από αυτά που είχα γνωρίσει στο Euromeet. Γελάσαμε πάρα πολύ φάγαμε ακόμα πιο πολύ και είδαμε ένα πολύ ωραίο προορισμό όπως είναι το Πήλιο. Χάρηκα ιδιαίτερα που γνώρισα από κοντά τον Tsatsj πολύ γέλιο, πολύ καλό παιδί (θα ανέβω να αγοράσω τρίγωνα πανοράματος), τον Sebian που μιλάγαμε τόσο πολύ στο τηλέφωνο, τον nikthegreek (όνομα και πράγμα) που κάναμε πολύ παρέα και με την κοπέλα του την Κατερίνα, να ξαναδώ τον Αλέξανδρο που γελάσαμε πολύ και να γνωρίσω από κοντά τον Θωμά(Λόρδο και αυτός όνομα και πράγμα)με το τέρας του και την παρέα του από Καστοριά και γενικά όλα τα υπόλοιπα παιδιά που δεν είχα γνωρίσει από κοντά. Τώρα για την παρέα από την Αθήνα τη γνώμη μου τη γνωρίζετε. Γενικά η παρέα ήταν απίστευτη με πολύ γέλιο που τελικά αυτό είναι που σε κάνει να χαίρεσαι που είσαι μέλος αυτού του αξιοσέβαστου club.
Θα σηκώσω τις περισσότερες από τις φωτογραφίες που τράβηξα με μια ευχή να πραγματοποιηθεί ξανά στο μέλλον και να τραβήξω ακόμα περισσότερες

Reply
Old Jun 14, 2011 | 04:44 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Reply
Old Jun 14, 2011 | 06:06 AM
marios s2k's Avatar
Registered User

From: Athens

Καλησπερα και απο εμενα παιδια! Εμενα ηταν η πρωτη μου εκδρομη με το club και αν και σας διαβαζα καιρο δεν ειχα γνωρισει κανεναν απο κοντα μεχρι τωρα
Ημασταν αρκετα ατομα και δεν ηταν και οτι πιο ευκολο να σας γνωρισω ολους! αλλα καναμε καλη παρεουλα με local,pontio,dimitri! Μας τα χαλασε και ο καιρος τη πρωτη μερουλα! Οπως και να χει ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια που το οργανωσαν απο εμενα και ελπιζω συντομα σε επομενη συναντηση να τα ξαναπουμε! Συντομα θα κατεβω αθηνα μονιμα παλι(ειμαι λαρισα) οποτε θα κανω κανα τηλ..
Reply
Old Jun 14, 2011 | 06:09 AM
marios s2k's Avatar
Registered User

From: Athens

Και κατι τελευταιο.. Μπορει καποιος να μου πει πως ανεβαζουμε φωτογραφιες εδω??!
Reply
Old Jun 14, 2011 | 06:20 AM
nikthegrek's Avatar
Registered User

From: thessaloniki

πολλα μπραβο για μια πολυ ωραια εκδρομη σε ολους και ειδικα στα παιδια που ετρεξαν για να την οργανωσουν,,
χαρηκα πολυ που επιτελους γνωρισα τα παιδια απο αθηνα,αλλους πολυ και αλλους λιγοτερο ειμασταν μεγαλη παρεα,,
βολτες,καφεδες ,,τσιπουρα,,πολλα τοστ στριψιμο κρεπες πιτσες και γκρινια απο τις γυναικες μερικες φορες ,,
εγω θα πω αντε και του χρονου,,

εχουμε ηδη ανανεωσει το ραντεβου με τoν χρηστο fun κρητη για ρακες
οποτε οσοι πιστοι προσελθετε !!!!

Reply
Old Jun 14, 2011 | 06:44 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

πολλα τοστ
Πάλι καλά που ήμασταν παρέα και τρώγαμε έξω γιατί σε έβλεπα να την έβγαζες μόνο με τοστ

Κανόνισε να έχεις τελειώσει με την αντιβίωση μέχρι τότε
Reply
Old Jun 14, 2011 | 07:53 AM
nikthegrek's Avatar
Registered User

From: thessaloniki

Originally Posted by S2000_FUN
πολλα τοστ
Πάλι καλά που ήμασταν παρέα και τρώγαμε έξω γιατί σε έβλεπα να την έβγαζες μόνο με τοστ

Κανόνισε να έχεις τελειώσει με την αντιβίωση μέχρι τότε
καλα η ρακι ειναι η καλυτερη αντιβιωση ετσι..οτι εχεις σου περναει!!!
Reply
Old Jun 14, 2011 | 11:28 AM
tomidis's Avatar
Registered User

From: KASTORIA

τι να πρωτο γραψω για την εκδρομη....
ποιον να πρωτο ευχαριστησω...ναμπουρα-νιντζα-ισμηνη-χρησταρα...ολοι ειστε υπεροχοι
χαιρομαι πολυ που ειμαι μελος αυτης της κοινωτητας γιατι υπαρχουν πολυ καλα κ αξιολογα ατομα...
ανυπομονω λοιπον για το επομενο event-metting-εκδομη οτι θελει ας ειναι αρκει να εχει χονταρες κ καλη παρεα
Reply

All times are GMT -8. The time now is 11:49 AM.