Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

-->ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΗΛΙΟ/ΒΟΛΟ 11/6/2011<--

Old Jun 14, 2011 | 10:12 PM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Να ευχαριστήσω και εγώ τους διοργανωτές για το όλο τρέξιμο και την οργάνωση του meeting και το μόνο που έχω να πώ είναι να είμαστε όλοι καλά και να το επαναλάβουμε και του χρόνου και να περνάμε έτσι σούπερ συνέχεια με τις Χοντάρες!!!
Reply
Old Jun 14, 2011 | 11:09 PM
Colin mc rae's Avatar

Σαραντη ελα να ξεκινησουμε απο τωρα το ψηστηρι για του χρονου μπας και παμε παλι καμια ιταλια!Αντε αν ειναι να ξεπεσουμε τοσο ας βρεθουμε ελλαδα....!
Reply
Old Jun 14, 2011 | 11:46 PM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

χαχαχαχαχα ξέρω από τώρα κάποιους οι οποίοι ψήνονται!!!!
Reply
Old Jun 15, 2011 | 01:37 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Πάει και αυτοοοοοο!!!

Κάπως έτσι τελείωσε και αυτό το υπέροχο 2ήμερο - 3ήμερο και οι γεύσεις που έχουν μείνει είναι γλυκόξινες (καιρό έχω να φάω κινέζικο τώρα που το'πα)!!

Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ την Ισμήνη η οποία απο μόνη της στην αρχή είχα πάρει την πρωτοβουλία και έκανε κάποιες κινήσεις οι οποίες με βοήθησαν πάρα πολύ σχετικά με τον φόρτο των πραγμάτων που έπρεπε να γίνουν. Οισμύνει

Στα των ξενοδοχείων...

Επειδή εξαρχής ήταν ΟΛΟΙ για 1 διανυκτέρευση και λόγω εορταστικού 3ημέρου τα ξενοχοδεία ζορίζοταν, δεν μας δίνανε αρκετά δωμάτια για να μπορέσουμε να είμαστε όλοι στον ίδιο χώρο. Αυτό για μένα ήταν και το πιο δυσάρεστο μιας που ήθελα προσωπικά να περπατάμε όλοι στο ίδιο κτίριο προκειμένου να βλεπόμαστε όλοι με όλους και φυσικά να κανονίζαμε και πιο εύκολα.
Τελικά είχαμε την τύχη και τα 2 ξενοδοχεία ήταν within walking distance οπότε μικρό το κακό!!

Στα του κόσμου...

Τα άτομα που ήρθαν, για να μαθαίνουν και αυτοί που δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν, ήταν 43!!
Ενώ στην αρχή είχα τις αμφιβολίες μου τελικά δείξαμε ότι όλοι το είχαμε ανάγκη και το γουστάραμε αυτό!!

Χάρηκα που ξαναείδα γνώριμα πρόσωπα του Βορρά ,τα οποία έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση, και παρότι είναι πολλά τα χλμ που μας χωρίζουν τα αισθάνομαι πολύ δικά μου!!

Mcrae the Formula 1 addict!! Χαρακτηριστική ατάκα
Αλεξ: "Πες μου αγάπη μου εσύ όταν θες να πάμε και φύγαμε"
Πόλυ: "Ωραία, σήκω, πάμε, τώρα"
Αλεξ: "Ναι, όταν θέλεις πέσμου έτσι?"

Tsatsji μια φυσιογνωμία ευγενικού ανθρώπου ο οποίος φυσικά είναι μέσα σε όλα!!
Κρίμα που έπρεπε να γλυκάνεις τον κόσμο ρε φίλε και έφυγες την Κυριακή!

Nikthegrek μορφή!! Ο νονός της νύχτας, ΠΑΝΤΑ με στυλ τώρα βγαίνει και σε έκδοση TOST!
Ταινία στο στομάχι αυτός ο άνθρωπος, εγώ προσωπικά όσες φορές τον είδα είχε πάντα μπροστά του ένα πιάτο. Την μια φορά, μπροστά από αυτό το πιάτο είχε και ένα δεύτερο να περιμένει
Νικολάκη είσαι respect φίλε και χάρηκα πολύ που σε ξαναείδα!!

Tomidis the Menace!
Άλλο ένα εκπληκτικό κομμάτι απο την Β.Ελλάδα!! Ρε φίλε για μια ακόμη φορά... Βγάζεις κάτι απο Λόρδο!!! Η κορμοστασιά σου, το περπάτημα σου, οι πράες κινήσεις σου, είσαι απο άλλο παραμύθι λέμε!!
Προσωπικά πέρασα πολύ καλά όσες ώρες αράξαμε παρέα και τα είπαμε!!
Χάρηκα που γνώρισα και τον αδερφό Γιώργο και κρίμα για τις πινακίδες και την κλήση

Sebian!
Λάμπρο χάρηκα πολύ για την γνωριμία φίλε και από αυτά τα λίγα που κατάλαβα θα μπορούσαμε να καθόμαστε να συζητάμε με τις ώρες για διάφορα κοινά θέματα...
Το αμάξι σου θεωρώ ότι έχει ταιριαχτά πράγματα και το ξεχωρίζει ,για μένα, σε ένα πολύ ιδιαίτερο κομμάτι!! Να το χαίρεσαι και να το τεντώνεις όπως του χρειάζεται!!
Κρίμα που δεν σε ξαναείδαμε τις υπόλοιπες ημέρες αλλά ελπίζω στο μέλλον να το επαναλάβουμε!!

Reload
Μια χαιρετούρα κάναμε όλη κι όλη ρε γμτ και δεν νομίζω να ξαναμιλήσαμε απο τότε
Την επόμενη να τα πούμε λίγο καλύτερα φίλε

Marios2k
Δεν έτυχε να κάτσουμε κοντά καμία φορά μέσα στο μπούγιο του κόσμου και δεν γνωριστήκαμε καλά!! Χάρηκα όπως και να έχει και καλως ήρθες και απο κοντά!! Να χαίρεσαι το εργαλείο και να το προσέχεις σαν τα μάτια σου!!

Επίσης χάρηκα που γνώρισα παιδιά απο τον Βορρά, ex Type R members, τα οποία πήραν τον σωστό δρόμο της πισωκίνησης!! Λάου λάου και θα δείτε ότι το Vtec δεν ήταν ποτέ ξανά τόσο απολαυστικό!! Καλώς ήρθατε παίδες!!

Για τους Αθηναίους δεν θα μιλήσω μεμονωμένα. Παλιοί, καινούργιοι, εκδρομάνθρωποι, χαμένοι, στρίφτες, καύτες, τουρμπάτοι, θηλυκό, μπυρομανείς, ερωτευμένοι, νεφροπαθείς, Όλοι άψογοι και ξέρετε πόσο σας συμπαθώ και εκτιμώ όλους!!
Χαίρομαι που φύγαμε απο εδώ όλοι μαζί και δώσαμε το δυνατό παρόν σε αυτήν την πολύ όμορφη εκδρομή!!

Απουσίες που θα ήθελα να μην υπήρχαν ήταν ΠΟΛΛΕΣ!!! Και απο Αθήνα και απο Βορρά και απο Νησιά!!
Το ότι δεν ήρθατε παιδιά δεν πέρασε απαρατήρητο να ξέρετε!! Και μακάρι στο επόμενο να είμαστε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

Εγώ, έστω και όπως ήρθαν τα πράγματα με τα ξενοδοχεία, πέρασα υπέροχα με όλους σας και μπορώ να πω ότι έφυγα απο εκεί χωρίς να έχω χορτάσει σχεδόν κανέναν απο εσάς!

-------------------------------------------------------
Εδώ στα ανοιχτά θα ήθελα να παρατηρήσω και να σχολιάσω ένα συμβάν το οποίο επηρεάζει πολύ εμένα ως CO αυτού του φόρουμ και φυσικά ως συμβάν το οποίο δεν θέλω να δω ξανά 2η φορά απο τον οποιονδήποτε.

Έχω δεχθεί κριτική παλαιότερα για το γεγονός ότι επιλέγω να γράφω κατευθείαν στον "κοινό πίνακα" που μπορούν να δουν όλοι και δεν στέλνω πρώτα ένα προσωπικό μνμ, αλλά όταν ο άλλος κάνει ότι κάνει απροκάλυπτα και ενωπίον όλων τότε θεωρώ ότι γνωρίζει ήδη πολύ καλά ότι μπορεί να σχολιάσει ο καθένας απο αυτά τα άτομα, Είτε θετικά, είτε αρνητικά.

Ας περιγράψω το γεγονός για να είμαστε ξεκάθαροι αρχικά.

Την Κυριακή όπου και πήγαμε στον Βόλο για να βρούμε τσιπουράδικο ενώ κάποιοι απο εμάς είχανε καθίσει σε τραπέζι, κάποιοι κατέβαιναν απο το αυτοκίνητο τους, κάποιοι ερχόντουσαν απο πίσω να παρκάρουν, κάποιος πατέρας είχε το παιδάκι του αγκαλιά και περπατούσε στον δρόμο ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΖΕΨΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ S2000, ένα μέλος απο εδώ αποφάσισε, στην διασταυρωση πολυσύχναστου δρόμου και 3 μέτρα απο τα τραπέζια που έτρωγε ο κόσμος, να κάνει σβούρες εκθέτωντας ΟΛΟΥΣ τους υπολοίπους που είμαστε εκεί.

Δεν ξέρω αν νομίζεις ότι είναι ωραίο αυτό.
Δεν ξέρω αν νομίζεις ότι το απολαμβάνει ο γύρω κόσμος.
Δεν ξέρω αν νομίζεις ότι δεν είναι επικύνδινο.
Δεν ξέρω αν δεν σε νοιάζει κανένα απο τα άτομα που είναι εκεί μαζί σου.
Γενικά αδυνατώ να σκεφτώ τι ήθελες να καταφέρεις με αυτή σου την πράξη.

Εγώ προσωπικά ,που ήμουν εκεί με τον Eddie + Tkal πριν απο όλους, δεν είμαι πατέρας σου για να ακούω την κατακραυγή του κόσμου και σχόλια υποτιμητικά για όλους εμάς του τύπου "Φίλος σας είναι παιδιά? Μπράβο, να τον χαίρεστε!"
Αν αυτός ο άνθρωπος που είχε σηκωθεί να έρθει να σε επιπλήξει, και στον οποίο εσύ αντί να ζητήσεις συγγνώμη έβγαλες και γλώσσα, σήκωνε χέρι? Τι νομίζεις θα γινότανε εκεί?

Εγώ σαν Κωνσταντίνος σου ρίχνω ένα warning για αυτό το περιστατικό και παρέα με τέτοια συμπεριφορά δεν θα ήθελα να σε ξαναδώ ούτε σε εκδρομή αλλά ούτε και σε συνάντηση μας.
Δεν είναι ούτε ωραίο ούτε δίκαιο προς τα άλλα άτομα να κρατάνε μια ωραία εικόνα για να έρχεται ένας μεμονωμένος άνθρωπος και να την χαλάει.
-------------------------------------------------------

Και για να κλείσω...

Παιδιά χαίρομαι που περάσατε όλοι καλά, συγνώμη αν είχατε κάποια παράπονα απο την όλη εκδρομή και ελπίζω και στο επόμενο να δω τους ίδους πάλι και ακόμα περισσότερους!!

Με πολλή αγάπη,
Νάμπουρας δε Σάντυ!!!
Reply
Old Jun 15, 2011 | 01:49 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

http://www.youtube.com/watch?v=-Sf6ETX-VZY

Βαριεμαι να γραψω κατεβατο εγω. Χαλια ηταν ολα.

Υ.Γ. Μην με βριζεται για το αρωματακι, μετα απο εκει το ξυλωσα.

Reply
Old Jun 15, 2011 | 02:05 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

γ@μώ τα λεφτά μου και πάλι....!
Reply
Old Jun 15, 2011 | 03:33 AM
tomidis's Avatar
Registered User

From: KASTORIA

Originally Posted by eddiex
http://www.youtube.com/watch?v=-Sf6ETX-VZY

Βαριεμαι να γραψω κατεβατο εγω. Χαλια ηταν ολα.

Υ.Γ. Μην με βριζεται για το αρωματακι, μετα απο εκει το ξυλωσα.
στροφακιδες..........
Reply
Old Jun 15, 2011 | 08:19 AM
reload's Avatar
Registered User

From: Thessaloniki

Reload
Μια χαιρετούρα κάναμε όλη κι όλη ρε γμτ και δεν νομίζω να ξαναμιλήσαμε απο τότε
Την επόμενη να τα πούμε λίγο καλύτερα φίλε

Αγορινα μου μετα την μ@λακια στα Σερρας που δεν καταλαβαμε ποιος ειναι ποιος ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να σε αφηνα να μου ξεφυγεις παλι...Δηστυχως δεν ημουν στην εκδρομη αν και θα ηθελα παρα πολυ...Ηταν να ερθω για ημερησια τουλαχιστον να σας δω και να γνωρισω ατομα που δεν εχουμε γνωριστει αλλα τελικα ουτε αυτο μπορεσα να κανω...Θα τολμησω απο τωρα να πω οτι την επομενη φορα να με βαλεις πρωτο στην λιστα χωρις καν να με ρωτησεις...Ειλικρινα ζηλεψα βλεποντας τις φωτο...Σε αναμονη για την επομενη εκδρομη λοιπον...
Reply
Old Jun 15, 2011 | 08:24 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Νταξ...περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! Ολα ήταν σούπερ!!!!! Ο καιρός μια χαρά (μόνο το 1ο βράδυ μας τα χάλασε), η παρέα σούπερ, μεγάλη και χαρούμενη, πολύ γέλιο, ωραίες παραλίες και τρελές διαδρομές!!!!!!!! Δεν ήθελα να φύγω...ήθελα να μείνω εκεί και να ανεβοκατεβαίνω μέρα νύχτα..

Χάρηκα πολύ που είδα παιδιά που είχα καιρό να δω κι ας μην, όπως είπε κι ο CO, χορτάσαμε κάποιους. Τουλάχιστον βρεθήκαμε, είπαμε δυο κουβέντες και γελάσαμε. Ετσι κι αλλιώς είναι φύση αδύνατο σε τόσο μεγάλη παρέα και ειδικά όταν η διαμονή είναι μοιρασμένη στα δυο, να καταφέρεις να έχεις αρκετή επαφή με όλους.

Αντε τώρα να δούμε πότε θα γίνει η επόμενη, ελπίζω όχι σε 2 χρόνια πάλι...

P.S1. Είπε κανείς κάτι για Ιταλία?

P.S2. Ακόμα δεν έχω ανακαλύψει πως ανεβάζουμε αναβαθμισμένα άλμπουμ στο αναβαθμισμένο φόρουμ και γι αυτό δεν έχω ανεβάσει φωτογραφίες. Any hints?

P.S3. Συμφωνώ 1000% με όσα είπε ο Κωνσταντίνος (nabu)!!!!!!!!!!!
Reply
Old Jun 15, 2011 | 08:30 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Originally Posted by Colin mc rae
...ionoss2000 και dimitrisS2ki εκτος και αν σας ειδα και δεν σας γνωρησα.
Τον είδες τον iono (Πέτρο) Αλέξανδρε..ήμασταν μαζί την Δευτέρα στην παραλία. Αυτός είναι..
Attached Thumbnails --&#62;ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΗΛΙΟ/ΒΟΛΟ 11/6/2011&#60;---_6130657-800x600.jpg  
Reply

All times are GMT -8. The time now is 12:55 PM.