-->ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΗΛΙΟ/ΒΟΛΟ 11/6/2011<--
blondie said: Αντε τώρα να δούμε πότε θα γίνει η επόμενη, ελπίζω όχι σε 2 χρόνια πάλι...
Αν πουμε απο νωρις και συμφωνησουμε για καποιο προορισμο κατα τον Σεπτεμβριο για παραδειγμα, πιστευω οτι θα υπαρξει ακομα μεγαλυτερη συμμετοχη, αφου υπαρχει πολυ χρονος ωστε να κανονισουν ολοι τις υποχρεωσεις τους.
Αν πουμε απο νωρις και συμφωνησουμε για καποιο προορισμο κατα τον Σεπτεμβριο για παραδειγμα, πιστευω οτι θα υπαρξει ακομα μεγαλυτερη συμμετοχη, αφου υπαρχει πολυ χρονος ωστε να κανονισουν ολοι τις υποχρεωσεις τους.
blondie said: Αντε τώρα να δούμε πότε θα γίνει η επόμενη, ελπίζω όχι σε 2 χρόνια πάλι...

να πώ εδώ ένα ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που προσπάθησαν για το καλύτερο
χάρικα που γνώρησα αρκετούς και όλοι σχεδόν στο ίδιο μήκος κύμματος
nabu eddiex fun όλοι όπως τους περίμενα
το πρωί της κυριακής έφυγα νωρίς μιας και τα χέρια μου με φαγούριζαν και όδήγησα σερί 5 ώρες το
γύρω του πηλίου και τη δευτέρα είδα κάποια παιδιά που πηγαίναν στο μηλοπόταμο αλλά πάλι ανέβαινα το βουνο
μαζί με το ταξίδι έκαψα 220Ε βενζίνη αλλά άξιζε μέχρι τέλους
στην επόμενη τώρα πιό οργανωμένα με πολύ οδήγηση
Αυτά είναι, ωραία περάσατε όλοι..Άντε να κανονιστεί σύντομα και η επόμενη..
Έλα αφού και εμείς καλοπερνούσαμε την Δευτέρα το μεσημεράκι στο Μικρολίμανο, ή δεν ήταν το δικό σου S αυτό που είδα παρκαρισμένο στην ανηφορίτσα μετά τις καφετέριες και τις ταβέρνες;;Δύσκολο να υπάρχει όμως και δεύτερο suzuka blue με Mugen hardtop και τις ζάντουλες σου...Κρίμα να μην είσαι και εσύ εκεί κοντά να πούμε και ένα γεια..
Έλα αφού και εμείς καλοπερνούσαμε την Δευτέρα το μεσημεράκι στο Μικρολίμανο, ή δεν ήταν το δικό σου S αυτό που είδα παρκαρισμένο στην ανηφορίτσα μετά τις καφετέριες και τις ταβέρνες;;Δύσκολο να υπάρχει όμως και δεύτερο suzuka blue με Mugen hardtop και τις ζάντουλες σου...Κρίμα να μην είσαι και εσύ εκεί κοντά να πούμε και ένα γεια..
μπραβο παιδια σε ολους και ιδιαιτερα σε αυτους που το οργανωσαν!
κριμα που δεν μπορεσα τελικα να ερθω αν και το ειχα προβλεψει λογω δουλειας...
ελπιζω η επομενη συναντηση να γινει συντομα και να μαζευτουν ακομα περισσοτερα ατομα
κριμα που δεν μπορεσα τελικα να ερθω αν και το ειχα προβλεψει λογω δουλειας...
ελπιζω η επομενη συναντηση να γινει συντομα και να μαζευτουν ακομα περισσοτερα ατομα
γαμώτο,δεν το είχα πλύνει να το δείτε ωραίο..χεχε..ναι,εγώ ήμουν μικρολιμανο αλλά ήμουν στη θάλασσα γιατί είχαμε αγώνες με τα ιστιοπλοϊκα (τσάμπα είναι..
) . Ήταν και ο gremakis εκεί στον όμιλο και έκανε προπόνηση στα παιδάκια.. Όντως κρίμα.. Πες μας ότι θα κατεβείς,να έχουμε το νου μας..μην την ξαναπατήσουμε έτσι..
) . Ήταν και ο gremakis εκεί στον όμιλο και έκανε προπόνηση στα παιδάκια.. Όντως κρίμα.. Πες μας ότι θα κατεβείς,να έχουμε το νου μας..μην την ξαναπατήσουμε έτσι..
Επιτέλους το φτιαξα
Συγκέντρωσα οτι φωτο βρήκα απο Facebook/Forum και τα εκανα photoshoot + κάτι δικά μου βιντεάκια(μικρού μήκους)...
... έτοιμο το Βιντεάκι ελπίζω να σας αρέσει !!!
Δείτε το όλο
http://www.youtube.com/watch?v=ppu0E1zGjX8
Μάριε άμα θές βάλτο και σε Article στο forum !!!
Συγκέντρωσα οτι φωτο βρήκα απο Facebook/Forum και τα εκανα photoshoot + κάτι δικά μου βιντεάκια(μικρού μήκους)...
... έτοιμο το Βιντεάκι ελπίζω να σας αρέσει !!!
Δείτε το όλο
http://www.youtube.com/watch?v=ppu0E1zGjX8
Μάριε άμα θές βάλτο και σε Article στο forum !!!