-->ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΗΛΙΟ/ΒΟΛΟ 11/6/2011<--
hallo boys!!!ημουν εκτος λειτουργειας 3 μερες και τωρα συνηλθα,,λοιπον πρωτα ο θεος μεσα και γω για την εκδρομη,, μαζι με ρακι..!!!
nikthegrek +1 [1 διανυκτερευση}
υ.γ. αφηστε τον κωστακη να λεει οτι δεν θαρθει..
σηκωτω θα τον παρω!!!
nikthegrek +1 [1 διανυκτερευση}
υ.γ. αφηστε τον κωστακη να λεει οτι δεν θαρθει..
σηκωτω θα τον παρω!!!
Κυρίες και κύριοι θα ήθελα απλά να ενημερώσω ότι το ένα ξενοδοχείο που είχαμε στην διάθεση μας ήδη το "κλείσαμε" απο δωμάτια (Αγ. Πνεύματος γαρ) οπότε θα υπάρξει και 2ο ξενοδοχείο με ίδιες παροχές, ίδια τιμή στο οποίο θα χωριστούμε.
Το 2ο ξενοδοχείο είναι πάρα πολύ κοντά οπότε δεν υπάρχει κανένα "ρίξιμο" σε καμία απο τις 2 ομάδες των γκρουπ και θα έχουμε όλοι την ίδια αφετηρία για οποιαδήποτε εξόρμηση και να κανονίσουμε!
Αυτό που ήθελα απο όσους το σκέφτονται ακόμα είναι μέχρι την Παρασκευή αυτή (13/5/2011) να δηλώσουν συμμετοχή έτσι ώστε να μπορώ να εγγυηθώ την εύρεση, κράτηση των ανάλογων δωματίων.
Απο εκείνη την ημερομηνία και μετά θα κάνω ότι περνάει απο το χέρι μου για να είμαστε στους ίδιους χώρους αλλά δεν θα μπορώ να εγγυηθώ τίποτα.
Ντάνκε σον ,
Νάμπουρας
Το 2ο ξενοδοχείο είναι πάρα πολύ κοντά οπότε δεν υπάρχει κανένα "ρίξιμο" σε καμία απο τις 2 ομάδες των γκρουπ και θα έχουμε όλοι την ίδια αφετηρία για οποιαδήποτε εξόρμηση και να κανονίσουμε!
Αυτό που ήθελα απο όσους το σκέφτονται ακόμα είναι μέχρι την Παρασκευή αυτή (13/5/2011) να δηλώσουν συμμετοχή έτσι ώστε να μπορώ να εγγυηθώ την εύρεση, κράτηση των ανάλογων δωματίων.
Απο εκείνη την ημερομηνία και μετά θα κάνω ότι περνάει απο το χέρι μου για να είμαστε στους ίδιους χώρους αλλά δεν θα μπορώ να εγγυηθώ τίποτα.
Ντάνκε σον ,
Νάμπουρας

Νομίζω το κάψιμο έχει βαρέσει κόκκινα με την ποδηλασία!!