-->ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΗΛΙΟ/ΒΟΛΟ 11/6/2011<--
Originally Posted by Dimitris_s2k' timestamp='1305274431' post='20570997
Μέσα και εγώ +1άτομο (1 διανυκτέρευση)
αν αλλαξει κατι κ δεν, ως ποτε μπορουμε να δωσουμε ακυρο?
αν αλλαξει κατι κ δεν, ως ποτε μπορουμε να δωσουμε ακυρο?
Όπως είχα πει σε προηγούμενο πόστ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ μπορώ εγώ να ΕΓΓΥΗΘΩ ότι θα βρουν δωμάτιο οι συμμετέχοντες μας.
Από σήμερα και μετά υπόσχομαι ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε αλλά δεν εγγυώμαι τίποτα.
Λόγω τριημέρου και όσο περνάνε οι μέρες το να μας κρατάνε δωμάτια έτσι "αέρα" γίνεται όλο και πιο δύσκολο.
Τέλος, οι προκαταβολές θα πρέπει να έχουν δωθεί μέχρι και την επόμενη Τετάρτη 18/5/2011 και άπαξ και γίνει ακύρωση δεν επιστρέφονται καθότι έχουν ήδη σταλεί στα ξενοδοχεία.
Ζύγισε τα πράγματα και μου λες να σε βάλω για τα καλά!
Κωνσταντίνος.
χμμ δηλωσα συμετοχη.
απλα εκανα θεμα την ακυρωση, μιας κ συνηθως συμβαινει στις εκδρομες απο κανα 2..
ισως επρεπε να το διευκρινισω καλυτερα,για τυχον βιαστικα συμπερασματα.
(με/μας ειχε μαθημενους πιο large ο Mαριος-Xρηστος)λαθος διατυπωση sorry!!
τα λεμε δευτερα στη συναντηση για προκαταβολη κ λεπτομεριες
Δημήτρη δεν είναι θέμα ότι μας είχε πιο large μαθημένους ο Μάριος ή ο Χρήστος...όλοι large είναι όταν πρόκειται για μονοήμερη εκδρομή. Εδώ όμως πρόκειται για 2ήμερη και δη του Αγ.Πνεύματος..δεν παίζει το "ρίχνω άκυρο και δεν έρχομαι" γιατί κάποιοι πληρώνουν προκαταβολές απ την τσέπη τους. Ετσι ακριβώς ήταν και στη 2ήμερη στη Ναύπακτο αν θυμάσαι..
Θα παρακαλέσω να κλείσει το θέμα των προκαταβολών για τους περισσότερους Αθηναίους (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) τη Δευτέρα στη συνάντηση. Οι υπόλοιποι να το τακτοποιήσουν μέσω τραπέζης και να μην το αφήσουν για τελευταία στιγμή. Δεν παίζει δίνω άκυρο (Δεν αναφέρομαι στο ποστ του Dimitris_s2k αλλά προς όλους) μη τρελαθούμε κιόλας. Δεν φτάνει που ο Κων/νος κανόνισε τα πάντα έχει δώσει και προκαταβολή το παιδί από την τσέπη του για να κλείσει τα ξενοδοχεία. Θα ξαναθυμήσω κάτι που έχει γράψει στο αρχικό του ποστ
Ο τραπεζικός λογαριασμός θα είναι στο όνομα μου ,και τα λεφτά εγώ τα έχω δώσει ήδη στο ξενοδοχείο για να κάνουμε τις κρατήσεις ενεργές, οπότε θα το εκτιμούσα πάρα πολύ αν είστε όλοι κύριοι και κυρίες με τις καταθέσεις σας έτσι ώστε να μην κάνω ωτοστόπ για να ανέβω Πήλιο
Οπότε θα παρακαλέσω να φανείτε όλοι κύριοι με τις προκαταβολές (όχι πως αν δεν γίνει θα αφήσουμε οι CO τον Κων/νο να φορτωθεί το χρηματικό βάρος των ανεύθυνων) αλλά μετά θα μας βρείτε καθόλα αντιμέτωπους και δεν το λέω ως απειλή αλλά ως αγανάκτηση στο πρόσωπο ενός ανθρώπου που έχει αφιερώσει τόσο χρόνο και χρήμα στην πραγματοποίηση αυτής της εκδρομής
Φιλικά προς όλους
Χρήστος
Ο τραπεζικός λογαριασμός θα είναι στο όνομα μου ,και τα λεφτά εγώ τα έχω δώσει ήδη στο ξενοδοχείο για να κάνουμε τις κρατήσεις ενεργές, οπότε θα το εκτιμούσα πάρα πολύ αν είστε όλοι κύριοι και κυρίες με τις καταθέσεις σας έτσι ώστε να μην κάνω ωτοστόπ για να ανέβω Πήλιο
Οπότε θα παρακαλέσω να φανείτε όλοι κύριοι με τις προκαταβολές (όχι πως αν δεν γίνει θα αφήσουμε οι CO τον Κων/νο να φορτωθεί το χρηματικό βάρος των ανεύθυνων) αλλά μετά θα μας βρείτε καθόλα αντιμέτωπους και δεν το λέω ως απειλή αλλά ως αγανάκτηση στο πρόσωπο ενός ανθρώπου που έχει αφιερώσει τόσο χρόνο και χρήμα στην πραγματοποίηση αυτής της εκδρομής
Φιλικά προς όλους
Χρήστος