ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
των ρουφιξαμε κανονικα φιλοι Hondεοι.....εγω πρωσοπικα θα παω να της παραδοσω....Δεν τους χαριζω 600 ευρο.....ΤΕΛΟΣ!
Περσυ τους εσκασα 580....φτανει.......
θα κυκλοφορω με U.S licence plates τυπου Minensota κτλπ..... και οταν με σταματανε θα το παιζω Αμερικανος...... Ι αμ σορυ μιστερ οφισερ ι καντ ανδερσταντ γκρικ....!
Περσυ τους εσκασα 580....φτανει.......
θα κυκλοφορω με U.S licence plates τυπου Minensota κτλπ..... και οταν με σταματανε θα το παιζω Αμερικανος...... Ι αμ σορυ μιστερ οφισερ ι καντ ανδερσταντ γκρικ....!
Αλήθεια, πότε άλλοτε τα 2000 κυβικά πληρώναν σχεδον τα ίδια χρήματα και όχι πολύ περισσότερα απότι τα 1800? Γιατί τόσο σοκ ξαφνικα?
Τέλος πάντων, έστω για τα αμάξια με άδεια πριν το 2005 υπάρχει μια συμαντική μείωση.
Τέλος πάντων, έστω για τα αμάξια με άδεια πριν το 2005 υπάρχει μια συμαντική μείωση.
O actinf έχει δίκιο.
Εγώ θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου την κυβέρνηση που μου έκοψε 70 ευρώ από τα τέλη.
Βγάζω το σουπερμάρκετ για μια βδομάδα με αυτά τα λεφτά (και ό,τι περισσέψει θα το βάλω αμόλυβδη).
Ή μήπως να πάω να τα βάλω σε ένα ρεπος;
Εγώ θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου την κυβέρνηση που μου έκοψε 70 ευρώ από τα τέλη.
Βγάζω το σουπερμάρκετ για μια βδομάδα με αυτά τα λεφτά (και ό,τι περισσέψει θα το βάλω αμόλυβδη).
Ή μήπως να πάω να τα βάλω σε ένα ρεπος;
Originally Posted by SBIT,Nov 22 2010, 05:24 AM
Oh YES! Μας μαμήσανε κανονικά!!!! Το δικαιότερο σύστημα που έλεγαν ότι θα φτιάξουν σε σχέση με περσι. Γιατί αν θυμάστε καλά μόλις είχε βγει η νέα κυβέρνηση μέχρι και να επιστρέψει λεφτά έλεγαν λόγο αδικίας του συστήματος αλλά το κάνανε γαργάρα φυσικά. Και φέτος πάρε πάλι το χαράτσι για να στρώσεις!!!!!!!
Κάποιοι, ανάμεσά τους κι εγώ, είχαμε πει ότι στο τέλος και τις βενζίνες θα πληρώνουμε και τα τέλη που θα ήταν κοντά στα περσινά..
Τελικά, επιβεβαιωθήκαμε..
Πλέον, αν έχεις να κάνεις παρόμοιες προβλέψεις για το μέλλον, θα πρέπει πάντα να ποντάρεις στο χειρότερο σενάριο..