ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
Υποτιθεται οτι θα τα κοβαν εντελως με μια μικρη ακομα προσαυξηση στην βενζινη..
Ξυσ το Μπιρμπιλι σου..
Το 2008 διναμε 370 με 3πλασια εσοδα και τωρα μας λενε 400 και χαιρομαστε.Τα σπαει αυτο το κολπακι που μας βαζουν 2 μαυρους να μας μπουργανιαζουν και μετα παιρνουν τον 1 και γουσταρουμε.
Ξυσ το Μπιρμπιλι σου..
Το 2008 διναμε 370 με 3πλασια εσοδα και τωρα μας λενε 400 και χαιρομαστε.Τα σπαει αυτο το κολπακι που μας βαζουν 2 μαυρους να μας μπουργανιαζουν και μετα παιρνουν τον 1 και γουσταρουμε.
όντως καλά τα λέει ο gre165-makis! πάλι αύξηση έχουμε κατά 30 euro αλλα το δεχόμαστε διότι το συγκρίνουμε με πέρσι με την εξακοσάρα που πληρώσαμε
μάλλον θέλουν να τους πούμε και ευχάριστο
εντωμεταξύ λέγανε ότι θα κατεργιθι και η βενζίνη θα πάει στα 2 ευρώ
αλλα απότι φαίνεται και 2 ευρώ θα πάει και θα συνεχίζουμε να πληρώνουμε τέλη
μάλλον θέλουν να τους πούμε και ευχάριστο
αλλα απότι φαίνεται και 2 ευρώ θα πάει και θα συνεχίζουμε να πληρώνουμε τέλη
Originally Posted by gre165-makis,Jul 23 2010, 04:04 PM
Πάντως 5% αύξηση στα 2 χρόνια είναι πολύ λογική κατά τη γνώμη μου. Όπως επίσης και τα 400 ευρώ σήμα είναι μια χαρά. Ασ μην είμαστε υπερβολικοί και ανούσια γκρινιάριδες. Υπάρχουν ένα σωρό άλλες μ@μ@κίες που γίνονται και πρέπει να γκρινιάξουμε, ασ μην παραπονούματε όμως και για το γεγονός ότι η τιμή των τελών επανήλθε σε πιο "λογικα" επίπεδα
Originally Posted by S2Kbaris,Jul 23 2010, 04:39 PM
Όλοι θέλανε η τιμή να διαμορφώνεται βάση ρύπων. Μπούρδες δηλαδή. Σαν να έχεις ένα HUMMER και να κάνεις 1000km το χρόνο, αλλά να πληρώνεις τα κέρατα σου, παρόλο μου ΔΕΝ ρυπαίνεις, ΔΕΝ προκαλείς κίνηση, ΔΕΝ κάνεις χρήση των δρόμων, και πολλά άλλα ΔΕΝ....
Εγώ πάντως πραγματικά πιστεύω ότι για όλα τα αίσχη που συμβαίνουν στον τόπο μας, πρώτα φταίνε οι πολίτες και μετά οι πολιτικοί...
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by actinf,Jul 26 2010, 10:13 AM
Εγώ πάντως πραγματικά πιστεύω ότι για όλα τα αίσχη που συμβαίνουν στον τόπο μας, πρώτα φταίνε οι πολίτες και μετά οι πολιτικοί...
Originally Posted by energetic,Jul 26 2010, 09:19 AM
Σχετικα με αυτο, δυστυχως η ολη κατασταση εχει φτασει στο σημειο οπου πλεον ειναι φαυλος κυκλος.
Originally Posted by actinf,Jul 25 2010, 11:08 PM
Δεν ξέρω για εσένα, αλλά προσωπικά εγώ το 2008 ΔΕΝ είχα 3πλάσια έσοδα...
Πάντως 5% αύξηση στα 2 χρόνια είναι πολύ λογική κατά τη γνώμη μου. Όπως επίσης και τα 400 ευρώ σήμα είναι μια χαρά. Ασ μην είμαστε υπερβολικοί και ανούσια γκρινιάριδες. Υπάρχουν ένα σωρό άλλες μ@μ@κίες που γίνονται και πρέπει να γκρινιάξουμε, ασ μην παραπονούματε όμως και για το γεγονός ότι η τιμή των τελών επανήλθε σε πιο "λογικα" επίπεδα

Επισης μην ξεχναμε οτι εμεις ειμαστε και απο τους ''προνομιουχους'' που εχουν δουλεια γιατι υπαρχουν και πολλοι αλλοι που πλεον δεν εχουν και ειναι στον ''δρομο''.
Επισης τοτε η βενζινη ειχε 0,9-1Ε και το ΦΠΑ δεν ηταν 23% αλλα 19%..
Το οτι θα δινω 400[αν δωσουμε τοσα] σιγουρα το προτιμω αλλα δινω και μια εικονα για το ποσο ''σχετικα' ειναι καποια πραγματα και το πως μπορουν να μας παραμυθιαζουν.
Τελος σιγουρα υπαρχουν και αλλα σημαντικοτερα πραγματα να θιξουμε αλλα εδω ειναι το τοπικ για τα τελη.
Δεν θελω να spamαρω.
400 Ευρώ άμα δώσω για τέλη φέτος,ούτε του παπά δεν θα το πώ...
Απο το περσινό το μπουγιουρντί,θα είναι μια ανακούφιση.Θα μου πείτε "το μη χείρον βέλτιστον,ρε Μητσάρα?".Θα απαντήσω "Ναί,διότι στη χώρα μας τίποτα δεν είναι τόσο κακό,που να μη μπορεί να γίνει χειρότερο".
Έτσι γκρινιάζαμε όταν ήρθαν απο 320 του 2007(ή πόσα ήταν δεν θυμάμαι) σε 370 για το 2008 και την επόμενη φορά στο 2010 αρπάξαμε στο μουτσούνι ένα σχεδόν 100% επάνω να γουστάρουμε.
Συνεπώς,τα 400 σε σχέση με το Gangbang το περσινό,είναι απλώς φανταστικά.
Απο το περσινό το μπουγιουρντί,θα είναι μια ανακούφιση.Θα μου πείτε "το μη χείρον βέλτιστον,ρε Μητσάρα?".Θα απαντήσω "Ναί,διότι στη χώρα μας τίποτα δεν είναι τόσο κακό,που να μη μπορεί να γίνει χειρότερο".
Έτσι γκρινιάζαμε όταν ήρθαν απο 320 του 2007(ή πόσα ήταν δεν θυμάμαι) σε 370 για το 2008 και την επόμενη φορά στο 2010 αρπάξαμε στο μουτσούνι ένα σχεδόν 100% επάνω να γουστάρουμε.
Συνεπώς,τα 400 σε σχέση με το Gangbang το περσινό,είναι απλώς φανταστικά.