Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Old Nov 5, 2011 | 11:41 AM
actinf's Avatar
Registered User

From: Moscow

Δεν νομίζω να είναι η πρώτη φορά george....

Εδώ θεώρησε αντίστοιχο και ίδιο το να τον πω ΓΑΙΔΑΡΟ και να με πει ΜΟΥΝΙ...

Άραγε αν έγραφες σε ένα ποστ, μ0υν1, π0υτσε5 κλπ(κανονικά όμως και μάλιστα να απευθύνεσαι σε μέλος του forum), πόση ώρα θα το άφηναν οι COs χωρίς να το σβήσουν..?
Ποτέ μα ποτε τόσα χρόνια δεν κατάλαβα τον τρόπο με τον οποία κάνανε τις διακρίσεις τους. Αλλά δεν αξίζει να ασχοληθούμε κιόλας
Να πάμε επιτέλους για αυτό το καφεδάκι ρε George, έχουμε να πούμε πολλά!
Reply
Old Nov 5, 2011 | 12:39 PM
alexis_s2's Avatar

Originally Posted by actinf

Άραγε αν έγραφες σε ένα ποστ, μ0υν1, π0υτσε5 κλπ(κανονικά όμως και μάλιστα να απευθύνεσαι σε μέλος του forum), πόση ώρα θα το άφηναν οι COs χωρίς να το σβήσουν..?
Ποτέ μα ποτε τόσα χρόνια δεν κατάλαβα τον τρόπο με τον οποία κάνανε τις διακρίσεις τους. Αλλά δεν αξίζει να ασχοληθούμε κιόλας
χωρις να θελω να δωσω εκταση σε οπιοδιποτε θεμα να διευκρινησω οτι δεν σε ειπα μο@νι στα ισα απλα ειπα μια παροιμια οπως ειπες κ εσυ,σεβομαι κ εκτιμω ολα τα μελη του φορουμ οπως κ εσενα κας μη σε γνωριζω κας εγινε οτι εγινε δε γμτ.
επισης για της διακρησεις που ειπες,σχετικα με εμενα εχω βρεθει σε 3 συναντησεις κεχω μιλησει κ με 25 ατομα οσποτε καταλαβενεις οτι δεν εχω καπιον κολλητο φιλλο αν εννοεις αυτο κ δεν τιθεται θεμα για διακρησεις στην προκειμενη περιπτωση,
εκανα αυτο το ποστ γιατι αισθανωμαι ασχημα προς τους co αν νομηζεις οτι κανουν πλατες σ εμενα κ αδικουν εσενα,πιστευω πως εχεις λαθος εντυπωση,
κ επισης δεν θελω σε καμια περιπτωση να ειμαι η αφορμη για οποιδηποτε παρεξηγηση
δεν θελω να ειμαι η αφορμη για οτιδιποτε
Reply
Old Nov 5, 2011 | 12:58 PM
actinf's Avatar
Registered User

Δεν ήσουν τόσο συνετός και ευγενικός φίλε μου όταν έγραφες για "μουνιά", "σειρά με γιωργάκη", "επίπεδα επικοινωνίας", και φυσικά "φιλικούς χαιρετισμούς"...

Ας μην το συνεχίσουμε, τουλάχιστον όχι εδώ, γιατί θα τους έρθει πάλι καμιά ιδέα να αποφασίσουν την "κάθαρση" του πλέον πεθαμένου forum από αυτό το topic -και μόνο-.
Reply
Old Nov 5, 2011 | 11:04 PM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

From: Hot Topics!!!

Originally Posted by actinf

Τάσο έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να τα λεω.....

Και ξέρω οτι πολλοί συμφωνούν με αυτά που λέμε.....το ξέρω γιατί μου το έχουν πει με αφορμή άλλες φορές που βγαίνω και μιλάω για τέτοιου είδους κακώς κείμενα του forum.....όπως και δεν έχω καταλάβει, και τους το έχω πει, γιατί δεν βγαίνουν να τα πουν δημόσια όπως έκανες καλή ώρα εσύ......

Και για όσους δεν ξέρουν τον actinf, να σας ενημερώσω οτι πρόκειται για ένα σοβαρό, ώριμο, μετρημένο, οικογενειάρχη άνθρωπο και όχι για κανένα τρελλαμένο πιτσιρικά που δεν ξέρει τι του γίνεται.....αυτό το λέω γιατί θεωρώ οτι έχει μεγάλη σημασία το ποιος είναι και τι καπνό φουμάρει όταν κάποιος λέει κάτι.....με διαφορετικό τρόπο αξιολογείς αυτό που ακούς.....

Και ελπίζω να μην διαβάσω τις γνωστές απαντήσεις του στυλ "είναι δύσκολο να τους ικανοποιείς όλους" και λοιπά τέτοια που έχουμε ακούσει όσες φορές έχουμε θίξει παρόμοιο ζήτημα γιατί μια τέτοια απάντηση θα μου κάνει απόλυτα εναρμονισμένη στο κλίμα των ημερών, που ο Γιωργάκης το παίζει οτι δεν έχει καταλάβει τι γίνεται και τι κάνει, που μας λέει οτι όσα κάνει τα κάνει για το καλό μας και πρέπει να τον ευχαριστούμε για αυτό και που γενικότερα πιστεύει οτι τα πιστεύουμε αυτά που λέει.....

Και για να μην είμαστε off topic και το φάει η μαρμάγκα το ποστ μου......για όσους τυχόν δεν το έμαθαν, 660€ τα τέλη για το 2012.......
Reply
Old Nov 11, 2011 | 03:17 AM
ghost-s2000's Avatar
Registered User

[quote name=\'gmak_s2k\' timestamp=\'1320563073\' post=\'21132601\']
[quote name=\'actinf\' timestamp=\'1320522064\' post=\'21131798\']

[/quote]

Τάσο έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να τα λεω.....

Και ξέρω οτι πολλοί συμφωνούν με αυτά που λέμε.....το ξέρω γιατί μου το έχουν πει με αφορμή άλλες φορές που βγαίνω και μιλάω για τέτοιου είδους κακώς κείμενα του forum.....όπως και δεν έχω καταλάβει, και τους το έχω πει, γιατί δεν βγαίνουν να τα πουν δημόσια όπως έκανες καλή ώρα εσύ......

Και για όσους δεν ξέρουν τον actinf, να σας ενημερώσω οτι πρόκειται για ένα σοβαρό, ώριμο, μετρημένο, οικογενειάρχη άνθρωπο και όχι για κανένα τρελλαμένο πιτσιρικά που δεν ξέρει τι του γίνεται.....αυτό το λέω γιατί θεωρώ οτι έχει μεγάλη σημασία το ποιος είναι και τι καπνό φουμάρει όταν κάποιος λέει κάτι.....με διαφορετικό τρόπο αξιολογείς αυτό που ακούς.....

Και ελπίζω να μην διαβάσω τις γνωστές απαντήσεις του στυλ \"είναι δύσκολο να τους ικανοποιείς όλους\" και λοιπά τέτοια που έχουμε ακούσει όσες φορές έχουμε θίξει παρόμοιο ζήτημα γιατί μια τέτοια απάντηση θα μου κάνει απόλυτα εναρμονισμένη στο κλίμα των ημερών, που ο Γιωργάκης το παίζει οτι δεν έχει καταλάβει τι γίνεται και τι κάνει, που μας λέει οτι όσα κάνει τα κάνει για το καλό μας και πρέπει να τον ευχαριστούμε για αυτό και που γενικότερα πιστεύει οτι τα πιστεύουμε αυτά που λέει.....

Και για να μην είμαστε off topic και το φάει η μαρμάγκα το ποστ μου......για όσους τυχόν δεν το έμαθαν, 660€ τα τέλη για το 2012.......
[/quote]

παιδια για οσους εχουνε s2000 του 2000 - 2001 ποσο θα ειναι τα τελη? εχω ακουσει οτι δεν πληρωνουν εισφορα και εχουνε μισο τεκμηριο...!!!
Reply
Old Nov 11, 2011 | 04:09 AM
actinf's Avatar
Registered User

Originally Posted by blondie_s2k
Και μια και είπες για έκτακτη εισφορά είδα αυτό σε άλλο forum..

Tα νέα τεκμήρια και η έκτακτη εισφορά στα IX
Kυβικά Tεκμήριο 2011 Eκτακτη εισφορά 2011 Tεκμήριο 2012

1.200------3.000----------------0----------------------4.000
1.300------3.300----------------0----------------------4.600
1.400------3.600----------------0----------------------5.200
1.500------3.900----------------0----------------------5.800
1.600------4.200----------------0----------------------6.400
1.700------4.500----------------0----------------------7.000
1.800------4.800----------------0----------------------7.600
1.900------5.100----------------0----------------------8.200
2.000------5.400--------------270---------------------8.800
2.100------5.900--------------280---------------------9.700

Tα τεκμήρια ισχύουν για αυτοκίνητα ηλικίας έως 5 ετών. Για αυτοκίνητα ηλικίας 6-10 ετών υπάρχει μείωση 30%. Στα αυτοκίνητα άνω των 10 ετών δεν επιβάλλεται έκτακτη εισφορά.

Είναι από το site της Ημερησίας.
Reply
Old Nov 11, 2011 | 04:10 AM
actinf's Avatar
Registered User

ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2011-2012
Reply
Old Nov 11, 2011 | 04:26 AM
ghost-s2000's Avatar
Registered User

[quote name=\'actinf\' timestamp=\'1321017038\' post=\'21148000\']
ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2011-2012
[/quote]

οποτε τα τελη κυκλοφοριας ειναι 660 οσο παλιο και αν ειναι το αμαξι...???
και οταν λεει μισο τεκμηριο τι εννοει? για να το δικαιολογησεις στην εφορια?
Reply
Old Nov 11, 2011 | 04:33 AM
actinf's Avatar
Registered User

660 τα τέλη, ανεξάρτητα από την ηλικία.

Άνω των 10 ετών Η ΠΡΩΤΗ ΑΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (και όχι το μοντέλο) τότε η εισφορά είναι μηδέν. Σε αυτή την περίπτωση το τεκμήριο είναι μόνο για την εφορία και πάει προσθετικά σαν τεκμήριο διαβίωσης.
Reply
Old Nov 11, 2011 | 04:41 AM
ghost-s2000's Avatar
Registered User

[quote name=\'actinf\' timestamp=\'1321018394\' post=\'21148041\']
660 τα τέλη, ανεξάρτητα από την ηλικία.

Άνω των 10 ετών Η ΠΡΩΤΗ ΑΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (και όχι το μοντέλο) τότε η εισφορά είναι μηδέν. Σε αυτή την περίπτωση το τεκμήριο είναι μόνο για την εφορία και πάει προσθετικά σαν τεκμήριο διαβίωσης.
[/quote]

thank you!
Reply

All times are GMT -8. The time now is 02:18 PM.