Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Thread Tools

Old Dec 12, 2009 | 05:00 AM
DimitrisN's Avatar
Registered User

Originally Posted by patriot_S2K,Dec 12 2009, 05:42 AM
Εντωμεταξύ θα ανακοινωθούν από τον Ιανουάριο σκληρότερα μέτρα....
Αφού θα έχουμε πληρώσει όλοι σαν καλά παιδιά τα σήματά μας για το 2010...
Reply
Old Dec 12, 2009 | 07:42 AM
stavros-s2's Avatar
Registered User

From: athens-vrilissia

Originally Posted by energetic,Dec 12 2009, 12:09 AM
Μεσα σε ολο αυτο το χαος, κοινως τρελοκομειο (aka Ελλαδα), φτασαμε να λεμε, ή μαλλον συμβιβαστηκαμε, να το θεωρουμε απαραιτητο να τα σκαμε στα διοδια. Τωρα λεμε οτι αξιζει να δινουμε 2.75 Euro για την Αττικη Οδο, 1.00 Euro στα Τεμπη και η λιστα συνεχιζει.

Οσο για το θεμα αποσυρσης και τελη αυτοκινητων, μοναχα μερικες εφημεριδες ανεφεραν οτι ειναι αντισυνταγματικο και κανεις δεν ασχοληθηκε φυσικα.

Αληθεια, μεχρι ποτε ο Ελληνας θα χρησιμοποιει τη φραση "Δε βαριεσαι βρε ανθρωπε"...?

Μαριε,δεν γινεται διαφορετικα (με το να μην ασχολησαι εννοω)
ειναι τοσα τα στραβα σ αυτη τη χωρα που καποια στιγμη απογοητευεσαι...
συμφωνω και με τον sportster,ειναι δυνατον να βαζεις εισφορα για το περιβαλον και να μην παιρνεις υποψην τις εκπομπες ρυπων αλλα την παλαιοτητα???δηλ τι να ασχοληθεις??και να θες,σταματας να ασχολησαι για να μην τρελαθεις... για να μην αναφερουμε το μπαχαλο με την πρωτη αδεια κυκλοφοριας που εχουν τα εισαγωγης!που εκτος οτι μπερδευονται με το σημα,που εκτος οτι παραποιησαν τα αυτοκινητα,πρεπει ο καθε ιδιοκτητης να ψαχνει να βρει τι μοντελο ειναι το αυτοκινητο του??δηλαδη,δεν υπαρχει αυτο πουθενα,δυσκολο ειναι οταν εισαγεται ενα αυτοκινητο να βλεπουν τι μοντελο ειναι να το γραφουν στην ελληνικη αδεια και κατω στις παρατηρισεις να γραφουν "εισαγωγη ταδε ετος"???

προτεινω να κατεβασουμε το club στις επομενες εκλογες υποψηφιο κομμα...
Reply
Old Dec 12, 2009 | 08:04 AM
konstantinos2000's Avatar
Registered User

From: salamina

Εσεις παιδια λετε για τα διοδια στην αττικη οδο και γενικα που μας τα περνουν απο παντου.Ενα φοβερο παραδειγμα.

Καταγομαι απο τη Σαλαμινα και εκει ειναι η μονιμη κατοικια μου.Αν πω πως θελω να βγω απο το νησι πρεπει να πληρωσω 12 ευρω μαζι με την επιστροφη.Δηλαδη αν μπαινωβγαινεις στο νησι λογο δουλειας καθημερινα θες το μηνα 250 ευρω μονο γι'αυτο.Δηλαδη εισαι φυλακισμενος.Σου λενε θες να φυγεις?Θα μας τα σκασεις.Εδω αν παθεις κατι και θες να πας σε νοσοκομειο και δεν εισαι με ασθενοφορο δεν φευγει το ferry boat αν δεν τους δωσεις 25 ευρω(τοσο ειναι αν θυμαμαι καλα) για να σπασουν τα δρομολογια.

Δραμα,απο που να ξεκινησουμε και τι να πουμε για την Ελλαδιτσα μας και πως την εχουν κανει.
Reply
Old Dec 12, 2009 | 08:10 AM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

From: Hot Topics!!!

Να αφήσετε την Αττική Οδό ήσυχη

Αυτή μου πληρώνει τα σήματα, τις κατοστάρες βενζίνες και όλα τα υπόλοιπα που χρειάζεται ο τετράτροχος έρωτάς μου

Ή μήπως να πω καλύτερα....οτι μου τα πληρώνετε όλοι εσείς που χρησιμοποιείτε την Αττική Οδό;;;

Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι

Και για να δείτε οτι δεν είμαι αχάριστος....

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ
Reply
Old Dec 12, 2009 | 08:56 AM
palioxaraktiras's Avatar
Registered User

Βλεπω πως πολλα μελη απο το club εχουν δυσαρεστηθει με την παρουσα κατασταση,και ειναι λογικο και αποδεκτο(ιδιαιτερα αυτη την περιοδο).Παρατηρω επισης,πως ολοι δειχνετε πως καταλαβαινετε οτι η σοβαροτερη αιτια των προβληματων μας ειναι η νοοτροπια του μεσου ελληνα,ο ωχαδερφισμος του και η ταση του να αποδεχεται πραγματα και καταστασεις,αμαχητι,εχοντα ς βεβαια τη συνειδηση του ''καθαρη'' αποδιδοντας τις ευθυνες σε τριτους,τη στιγμη που ο μονος υπαιτιος ειναι ο εαυτος του...ολο αυτο ομως ειναι αλλο ενα κλισε,που φανταζει απλοϊκο αλλα οι σκοπιμοτητες που εξυπηρετει,μονο απλοϊκες δεν ειναι...Μια απο τις μεγαλυτερες ευθυνες ενος πολιτη ειναι οπως ολοι ξερετε,ειναι να παρατηρει τα πολιτικα δρωμενα (για να ξερει),να συζητα(για να φιλτραρει και να αποκρυσταλωνει αποψεις) και να οργανωνεται (για να συμμετεχει ενεργα).Δυστυχως ομως,οι περισσοτεροι περιοριζονται στα δυο πρωτα σταδια,γιατι το τριτο σταδιο εχουν φροντισει να το περιορισουν-εξαλειψουν (οχι τελειως,αλλα οι δρασεις αυτες τις περισσοτερες φορες δεν αρκουν)με κινδυνολογιες,καταχρηση της αστυνομικης βιας κ.λ.π..δε θελω να γινω κουραστικος,καθως δεν εχω και την απαραιτητη οικειοτητα αλλα κουραστηκα να βλεπω συνεχεια την ιδια απαθεια και την αντιδραση εκ του ασφαλους μεσα απο λογια...δε σας αρεσει?θα ελεγα αντιδραστε αλλα για να μην παρεξηγηθω,θα πω εκφραστε το...η ισχυς εν τη ενωση...βλεπω πως τελευταια με αφορμη εναν πολυ ομορφο σκοπο,εχει διαμορφωθει ενα αρκετα φιλικο κλιμα αναμεσα στο club μας και στο rx8 club(που ειναι και μεγαλο αν δεν κανω λαθος),υπαρχουν ακομα και οι υπολοιποι hondaκιδες οπως οι redliners,hondatech και οποιος αλλος μου διαφευγει.Ειμαι σιγουρος επισης πως υπαρχουν και γνωριμιες με αλλα club...Θα μπορουσε λοιπον,η επομενη μας συναντηση να γινει λιγο πιο διευρημενη...με λιγο διαφορετικους τονους,σε καποιο μεγαλυτερο μερος με περισσοτερο χωρο,κοσμο και κυριως με διαφορετικο νοημα και αποδεκτες,για οσους με καταλαβαινουν...για να δουμε λοιπον...

φιλικα παντα...PALIOXARAKTHRAS
Reply
Old Dec 12, 2009 | 10:40 AM
vtecas's Avatar
Registered User

From: ATHENS nomizo....

Palioxaraktira βρίσκω πολύ ενδιαφέρον τον συλλογισμό σου,'οπως βέβαια και τις απόψεις των παιδιών εδώ μέσα σε σχέση με μια ακόμα ληστρική επιδρομή του 'μαγαζιού' προς τους πολίτες.Σε κάποιο άλλο τόπικ,νομίζω στα γενικά θέματα είχα γράψει κι εγώ τον πόνο μου....Πληρώνουμε τρελά λεφτά και καθημερινά γαμ... τα αυτοκίνητά μας σε απίστευτα χιλιομπαλωμένους και γεμάτο λακούβες κτλ δρόμους και δεν είναι μόνο αυτά.Πραγματικά μια οργανωμένη κίνηση από πολλά club ,η οποία με κάποιο τρόπο θα γινόταν γνωστή και στον υπόλοιπο κόσμο(ένα κανάλι να φωνάξεις )και να καταθέσουμε ένα ψήφισμα από τόσα μέλη στο αρμόδιο υπουργείο για άρνηση πληρωμής ή με αίτημα για τροποποίηση των φόρων , τεκμηριωμένα πάντα, πιστεύω θα ήταν ένας σεισμός μικρής έντασης που θα είχε μεγάλη απήχηση στον κόσμο.Το θέμα βέβαια είναι ποιός ξεκινά να ηγηθεί μιας τέτοιας κίνησης.
Μάριε τι λες για το θέμα?
Reply
Old Dec 12, 2009 | 04:57 PM
harri-S-'s Avatar
Registered User

From: zakynthos

εγω συμφωνω πετρο.σε λιγο θα μας λενε...φιλε εχεις 2000 κυβικα??σκυψε λιγο να σου ριξουμε ενα λουτσο γιατι ετσι γουσταρουμε...κ πληρωσε με κιολας οταν τελειωσω...

δε πανε να γ@μηθουνε ρε τα μουνοπ@ν@ λεω εγω....

οχι ρε δε το πουλαω ρε γαμ...νη κυβερνηση!!!! θα μολυνω κ το περιβαλον θα κανω κ ηχορυπανση κ ολα πουτ@ν@ κ θα σας πληρωνω να γουσταρουμε ολοι μαζι!!!
Reply
Old Dec 13, 2009 | 12:47 AM
vtecas's Avatar
Registered User

From: ATHENS nomizo....

Originally Posted by harri-S-,Dec 12 2009, 05:57 PM
εγω συμφωνω πετρο.σε λιγο θα μας λενε...φιλε εχεις 2000 κυβικα??σκυψε λιγο να σου ριξουμε ενα λουτσο γιατι ετσι γουσταρουμε...κ πληρωσε με κιολας οταν τελειωσω...

δε πανε να γ@μηθουνε ρε τα μουνοπ@ν@ λεω εγω....

οχι ρε δε το πουλαω ρε γαμ...νη κυβερνηση!!!! θα μολυνω κ το περιβαλον θα κανω κ ηχορυπανση κ ολα πουτ@ν@ κ θα σας πληρωνω να γουσταρουμε ολοι μαζι!!!
Ναι ρε συ Χάρη κι εσύ κι εγώ και όλοι πληρώνουμε,πληρώνουμε και μόνο πληρώνουμε...τέλη,διόδια,ασ άλειες και γ...το σπίτι τους κι αυτών και των προηγούμενων και των πιο προηγούμενων και κάθε μέρα από λακούβα σε λακούβα ...Καλά να ΄μαστε να πληρώνουμε,αλλά ως πότε ρε φίλε? Μήπως πρέπει να γίνει κάτι πιο δραστικό? Κάποιος έργαψε πως τι θα γίνει αν δεν πληρώσουμε, θα μας βάλουν όλους μέσα? Ο Palioxaraktiras έχει δίκιο που μιλάει για κάτι συνολικό...Το θέμα είναι ότι πρέπει κάποιος να ηγηθεί...Ρε ακέτε δεν ρίχνεις καμιά ιδέα στο rx-8 club ,μήπως μαζί με την κίνηση για τα παιδάκια κάνουμε και μιά δεύτερη με αυτούς και με άλλα club? Μάριε ..΄΄ δεν βαριέσαι ρε άνθρωπε΄΄ οκ,ούτε εμένα μου αρέσει και φαντάζομαι και σε πολλούς εδώ μέσα...το θέμα είναι τι κάνουμε.....μήπως είναι καιρός φίλε, κάτι να κάνουμε?
Reply
Old Dec 13, 2009 | 07:18 AM
palioxaraktiras's Avatar
Registered User

ομολογω οτι περιμενα μεγαλυτερη απηχηση,και περισσοτερες γνωμες-προτασεις σε ενα τετοιο θεμα...
Reply
Old Dec 13, 2009 | 07:24 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Μεσα στο ΣΚ? Κατσε να επιστρεψει ο κοσμος στις δουλειες τους απο Δευτερα.

Στο μεταξυ θα σε ενδιεφερε εσενα να οργανωσεις κατι τετοιο?
Reply

All times are GMT -8. The time now is 05:25 PM.