ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
Κάτσε να πάρω τηλέφωνο τον Μαρινάκη...του βρήκα μέγα χορηγό για να αντικαταστήσει τον ΟΠΑΠ...!!!
Πέρα από την πλάκα τώρα,είναι τραγικό εκεί που τα έχεις βάλει σε κάποια σειρά για να κρατήσεις το αυτοκίνητό σου, να σου έρχεται μια έκτατη εισφορά και να σε τσακίζει...!Το συζητούσαμε και με κάποια παιδιά στη συνάντηση τις προάλλες,ακόμα και να έχεις το χρηματικό ποσό και να κάνεις την τρέλα σου,κόντρα στην εποχή μας και να αποκτήσεις ένα s είναι σχεδόν αφύσικο να το κρατήσεις στη κυκλοφορία...!
που κολανε τα τελη απο τη στιγμη που δεν θα μπορουν να οδηγουν
μας δουλευουν η μου φαινεται?
Originally Posted by S2Kbaris' timestamp='1383244559' post='22855805
που κολανε τα τελη απο τη στιγμη που δεν θα μπορουν να οδηγουν
μας δουλευουν η μου φαινεται?

- Πλήρη παράλυση των κάτω ή άνω άκρων ή αμφοτερόπλευρο ακρωτηριασμό αυτών.
- Ολική και από τους δύο οφθαλμούς τύφλωση, με ποσοστό αναπηρίας 100%.
- Νοητική καθυστέρηση με δείκτη νοημοσύνης κάτω του 40%.
- Αυτισμό, εφ' όσον αυτός συνοδεύεται από επιληπτικές κρίσεις ή πνευματική καθυστέρηση ή οργανικό ψυχοσύνδρομο και, εξαιτίας των παθήσεων αυτών ο παθών έχει καταστεί ανάπηρος, με συνολικό ποσοστό αναπηρίας από 67% και άνω, και είναι ανίκανος για εργασία και έχει ανάγκη βοήθειας.
Παιδια μην σκατε! εφοσον λεει IQ κατω απο 40 μην φοβαστε τιποτα! Αν πας και πεις στην επιτροπη "τους ξαναψηφισα το καλοκαιρι" θα σε βαλουν στην κατηγορια με τους αναπηρους και τερμα τα τελη
- Ολική και από τους δύο οφθαλμούς τύφλωση, με ποσοστό αναπηρίας 100%.
- Νοητική καθυστέρηση με δείκτη νοημοσύνης κάτω του 40%.
- Αυτισμό, εφ' όσον αυτός συνοδεύεται από επιληπτικές κρίσεις ή πνευματική καθυστέρηση ή οργανικό ψυχοσύνδρομο και, εξαιτίας των παθήσεων αυτών ο παθών έχει καταστεί ανάπηρος, με συνολικό ποσοστό αναπηρίας από 67% και άνω, και είναι ανίκανος για εργασία και έχει ανάγκη βοήθειας.
Παιδια μην σκατε! εφοσον λεει IQ κατω απο 40 μην φοβαστε τιποτα! Αν πας και πεις στην επιτροπη "τους ξαναψηφισα το καλοκαιρι" θα σε βαλουν στην κατηγορια με τους αναπηρους και τερμα τα τελη
Μπορεί να έχει όμως αμάξι το εν λογω ατομο στο ονομά του,το οποιο θα το οδηγει μελος της οικογενειας διχως να πληρωνει τελη,με αποτελεσμα να μην επιβαρυνεται περαιτερω οικονομικα το οικογενειακο του περιβαλλον.
όπα!!! κάτι έλαμψε στο σκοτάδι η μου φαίνεται
(στο τέλος θα ψάχνουμε για συγγενής με νοητική στέρηση μου φαίνεται για να sous γράψουμε τα αυτοκίνητα μας)
γ@μο το κέρ@το τους γ@μο