ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
Πιο συγκεκριμένα, θα πληρώσεις τον φόρο πολυτελείας για τα οικονομικά έτη 2012 και 2013 στα οποία είχες πινακίδες. Αυτή τη στιγμή, ο φόρος πολυτελείας που καλούμαστε να πληρώσουμε αφορά το οικονομικό έτος 2012.
Δεν θα πληρώσεις φόρο για το 2014 εφόσον το κρατήσεις χωρίς πινακίδες, ή αναλογικά αν τις πάρεις τελικά για κάποιους μήνες.
Δεν θα πληρώσεις φόρο για το 2014 εφόσον το κρατήσεις χωρίς πινακίδες, ή αναλογικά αν τις πάρεις τελικά για κάποιους μήνες.
Ουσιαστικά τώρα καλούμαστε να πληρώσουμε:
1. Τα τέλη κυκλοφορίας για το 2014 (αυτό το πληρώνεις αν θες να κυκλοφορέις απο 1/1/2014 και μετά)
2. Τον φόρο πολυτελείάς για το οικονομικό έτος 2012. Αν το 2012 είχες καταθέσει πινακίδες, τότε δεν τον πληρώνεις
1. Τα τέλη κυκλοφορίας για το 2014 (αυτό το πληρώνεις αν θες να κυκλοφορέις απο 1/1/2014 και μετά)
2. Τον φόρο πολυτελείάς για το οικονομικό έτος 2012. Αν το 2012 είχες καταθέσει πινακίδες, τότε δεν τον πληρώνεις
Η έκτακτη εισφορά μου ήρθε παραπάνω απ'ότι περιμένα. Τσέκαρα την φορολογική μου δήλωση(το Ε1) και είδα ότι φέτος(για εισοδήματα εντός του 2012), στο πεδίο με τα κυβικά, τα νούμερα αλλαχτηκαν και είναι λάθος. Συγκεκριμένα εμφανίζει το S σαν 2100cc. Έχει κανεις το ίδο πρόβλημα;
Το ίδιο λάθος έχει γίνει και στο άλλο μου αυτοκίνητο. Φαίνεται 1650cc αντί για 1598. Προφανώς υπάρχει κάποιο bug στον τρόπο που αυτά τα πεδία ενημερώνονται αυτόματα στο TAXIS.
Όποιος έχει όρεξη να ρίξει μια ματιά στο Ε1 του, θα είχε ενδιαφέρον να δούμε σε πόσους έχει γίνει αυτό το λάθος.
Όποιος έχει όρεξη να ρίξει μια ματιά στο Ε1 του, θα είχε ενδιαφέρον να δούμε σε πόσους έχει γίνει αυτό το λάθος.
Εντωμεταξύ αυτά συμπληρώνονται αυτόματα όταν φτιάχνεις το Ε1. Και στο προηγούμενο Ε1(για εισοδημα εντος του 2011) ήταν μια χαρά τα νούμερα, σωστά. Φέτος προφανώς το ΤΑΧΙS τα "τράβηξε" από κάπου λάθος και τα έκανε πανηγύρι. Κουκουρούκου. Και μου κάνει εντύπωση ότι το έκανε και στα 2 αυτοκίνητα.