ΕΠΙΣΗΜΟ TOPIC ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ S2000
Υβριδικοπαπαριές να πάνε να πουλήσουν στη Στοκχόλμη και τη Κοπεγχάγη(δεν αφήνω το CRZ Type-R απ'έξω).
Την γνώμη μου την έγραψα παραπάνω,πρίν πολύ καιρό.Άς μην καταχραστούν την ιστορικότητα του ονόματος "S".Ας το πούν "CR-R" ή κάτι τέτοιο.
Άκου "S" υβριδικό.Αυτά τα αυτοκίνητα,είναι "τα παιδιά του σωλήνα" της αυτοκίνησης.
Την γνώμη μου την έγραψα παραπάνω,πρίν πολύ καιρό.Άς μην καταχραστούν την ιστορικότητα του ονόματος "S".Ας το πούν "CR-R" ή κάτι τέτοιο.
Άκου "S" υβριδικό.Αυτά τα αυτοκίνητα,είναι "τα παιδιά του σωλήνα" της αυτοκίνησης.
Αν δεν έχω κάνει λάθος, υβριδικό πάει να λανσαρει πλέον και η PORSCHE ...με την 911.
http://news.cnet.com/8301-17912_3-10451594-72.html
http://news.cnet.com/8301-17912_3-10451594-72.html
Originally Posted by MANOS,Jul 17 2009, 03:07 PM
Ετσι οπως εξελιχθηκαν τα πραγματα καλυτερα να μην βγει αλλο και να μεινει ιστορικο.
Originally Posted by uma_chikara,Jun 7 2008, 11:31 AM
δε θέλω να βγει νέο S2000...
δε θέλω να βγεί κανένα νέο honda που να ξεκινά με S......
τα τελευταία ιαπωνικά , κάποτε σκληροπυρηνικά μοντέλα, με το που βγήκε το νέο μοντέλο, έγιναν φλώρικα αυτοκίνητα για ευχάριστο και πολυτελές ταξίδι...
ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ!!!!!!!!!
Βλέπε νέο Evo Χ σε σχέση με το ΙΧ ..
Βλέπε νέο type-r σε σχέση με το παλιό..
Είναι ικανοί να βγάλουν τα διπλά ψαλίδια και να βάλουν άξονα...
(το έκαναν στο type-r...)!!!!!!
Κι απ'την άλλη δε θέλω να βγει νέο s2000 γιτί το δικό μου θα χάσει απότομα την αξία του και θα πρέπει να το πουλήσω και δε θα ξέρω τί να πάρω.....Είναι κι αυτό πρόβλημα, ίισως το λιγότερο σημαντικό, αλλά είναι πρόβλημα, όπως και να το κάνουμε....
δε θέλω να βγεί κανένα νέο honda που να ξεκινά με S......
τα τελευταία ιαπωνικά , κάποτε σκληροπυρηνικά μοντέλα, με το που βγήκε το νέο μοντέλο, έγιναν φλώρικα αυτοκίνητα για ευχάριστο και πολυτελές ταξίδι...
ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ!!!!!!!!!
Βλέπε νέο Evo Χ σε σχέση με το ΙΧ ..
Βλέπε νέο type-r σε σχέση με το παλιό..
Είναι ικανοί να βγάλουν τα διπλά ψαλίδια και να βάλουν άξονα...
(το έκαναν στο type-r...)!!!!!!
Κι απ'την άλλη δε θέλω να βγει νέο s2000 γιτί το δικό μου θα χάσει απότομα την αξία του και θα πρέπει να το πουλήσω και δε θα ξέρω τί να πάρω.....Είναι κι αυτό πρόβλημα, ίισως το λιγότερο σημαντικό, αλλά είναι πρόβλημα, όπως και να το κάνουμε....
Παιδια ενα θα σας πω πριν καιρο εδωσα το σακι μου και πηρα sti...
Tο πιστευετε οτι το S σκεφτομαι.
Μπορει το Sti να μου εδωσε αλογα, κρατηματα, τετρακινηση, χωρους κτλ αλλα μου ελειψε το καρδιοχτυπη, το στοφαρισμα, το αγχος πανω στη γρηγορη οδηγηση, την αξιοπιστια, την αφοσιωση που μου ειχε και εχα στο S μου.
Παιδια το S2000 ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ.
Ειναι απο τα μοναδικα αυτοκινητα με ψυχη....
Αυτα...
Μπορει το Sti να μου εδωσε αλογα, κρατηματα, τετρακινηση, χωρους κτλ αλλα μου ελειψε το καρδιοχτυπη, το στοφαρισμα, το αγχος πανω στη γρηγορη οδηγηση, την αξιοπιστια, την αφοσιωση που μου ειχε και εχα στο S μου.
Αυτα...
Originally Posted by S2000art,Jul 1 2010, 06:41 AM
Παιδια ενα θα σας πω πριν καιρο εδωσα το σακι μου και πηρα sti...
Αυτα...
Αυτα...
δεν μπορω να το παρω πλεον.... αλλιως. πιστεψε με στο γκαραζ μου θα ηταν τωρα.
Το μετανιωσα που το εδωσα....
Μακαρι να παει καλα η δουλεια και να το ξανα παρω... σαν 2ο και συλλεκτικο
Και παλι θα επερνα 2002 μοντελο το σκληροπυρηνικο....
Παιδια οσοι τα εκτιματε μην τα πουλατε...
Αυτα
Το μετανιωσα που το εδωσα....
Μακαρι να παει καλα η δουλεια και να το ξανα παρω... σαν 2ο και συλλεκτικο
Και παλι θα επερνα 2002 μοντελο το σκληροπυρηνικο....
Παιδια οσοι τα εκτιματε μην τα πουλατε...
Αυτα
Thread
Forum
Replies
Last Post
Inflicti0n
Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners
0
May 6, 2018 01:42 PM