Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Εκδρομη στην Κωσταντινουπολη

Thread Tools

Old Jan 18, 2010 | 07:34 AM
Colin mc rae's Avatar

Default Εκδρομη στην Κωσταντινουπολη

Ανοιγω αυτο το topic για να δωσουν συμμετοχη οσοι πιστοι ψηνονται να παμε οδικως φυσικα στη Πολη το τριημερο της Καθαρας Δευτερας.Αναχωριση Σαββατο πρωι δυο διανυκτερευσεις Σαββατο 13 και Κυριακη 14 με αναχωριση την Καθαρα Δευτερα το μεσημερακι.

Μετα απο την προχθεσινη συναντηση που ειχαμε μεταξυ τσιπουρου και ρετσινας δωσαμε εγω και ο ΤΕΟs την ιδεα να κανουμε ενα ταξιδακι σχετικα κοντα.

Οι συμμετοχες παρακαλουμε να ειναι σιγουρες καθως ο φιλτατος michail ειναι αυτος που εχει τα κονε εκει και θα κλεισει και δωματια.

Δηλωνω πρωτος και καλυτερος την συμμετοχη μου

Συμμετοχες:
1) Colin mc rae + συνοδηγος (γυναικα!!!)
Reply
Old Jan 18, 2010 | 07:38 AM
Colin mc rae's Avatar

Τελικα Nick απ'οτι ρωτησα δεν θελει διαβατηριο!
Reply
Old Jan 18, 2010 | 07:45 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Ωραια ιδεα. Σας προτεινω να εχετε μαζι σας διαβατηριο και οχι μονο τη ταυτοτητα και επισης πρασινη καρτα για την ασφαλιση του αυτοκινητου σας στο εξωτερικο.

Οτι θελετε απο βοηθεια πειτε μου καθως εχω περασει δυο φορες προς Τουρκια με το αυτοκινητο. Βενζινη οπωσδηποτε απο τη Θεσσαλονικη πριν φυγετε διοτι ολοκληρη Εγνατια δεν εχει πρατηρια καυσιμων παρα μονο εκτος της οδου. Επισης ξανα γεμισμα στην Αλεξανδρουπολη πριν περασατε τα συνορα.
Reply
Old Jan 18, 2010 | 07:47 AM
harri-S-'s Avatar
Registered User

From: zakynthos

πολυ ωραια ιδεα κ πολυ ωραια πολη...μακαρι να μπορουσα να ερθω κ εγω...
Reply
Old Jan 18, 2010 | 08:24 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Οι συμμετοχες παρακαλουμε να ειναι σιγουρες καθως ο φιλτατος michail ειναι αυτος που εχει τα κονε εκει και θα κλεισει και δωματια.
Δωμάτια για τα Σάκια μόνο παίζουν???.... γιατί πολλά ακούγονται τώρα τελευταία??

Πολύ ωραία ιδέα και μπράβο στους διοργανωτές Από μέρους μου είναι υπο σκέψη
Reply
Old Jan 18, 2010 | 08:45 AM
Sportster's Avatar
Registered User

πολυ ωραια ιδεα ιδιως γι αυτους που μενουν βορεια που ειναι και σαφως πιο κοντα...
Reply
Old Jan 18, 2010 | 08:51 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Θα παιξει και πιστα εμαθα.
Reply
Old Jan 18, 2010 | 09:28 AM
Colin mc rae's Avatar

Originally Posted by S2000_FUN,Jan 18 2010, 09:24 AM
Δωμάτια για τα Σάκια μόνο παίζουν???.... γιατί πολλά ακούγονται τώρα τελευταία??
Δωματια κοιταμε να εχουν στανταρ τα Σάκια γιατι τα βραδια θελουμε να κοιμομαστε ησυχοι!
Οσο για την πιστα βλεπω τα νεα μαθαινονται πολυ γρηγορα.Μακαρι να παιξει και πιστα αρκει να επιτρεπετε η εισοδος .
Reply
Old Jan 18, 2010 | 09:47 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Πολυ ωραια εκδρομη
Reply
Old Jan 18, 2010 | 10:45 AM
s4drift's Avatar
Registered User

Πριν από 3 μέρες επέστρεψα από τουρκία. Μπορείτε να ταξιδέψετε και με ταυτότητα αρκεί να είναι οι καινούργιες. Αντί να σου σφραγίσουν το διαβατήριο, σου δίνουν ένα χαρτάκι το οποίο και σφραγίζουν κατά την είσοδο και την έξοδο από τη χώρα.

Όσον αφορά την πράσινη κάρτα, είναι must, καθώς η οδήγηση εκεί ειναι... σαν το το Joker, και αν σου κάτσει η στραβή? Βέβαια για τους πιο...σκληροπυρινικούς δείτε και το θέμα της πλήρης κάλυψης από την ασφαλιστική σας υπό την προυπόθεση οτι εχετε μικτή ασφάλεια. Τα παραπάνω δεν είναι καθόλου υπερβολικά, καθώς έχω κάνει 3 ταξίδια, Σμύρνη, Ικόνιο, Κων/πολη, και το θέμα θυμίζει yuri geller!!! θα στρίψει αριστερά ή δεξιά (εννοείται χωρις φλας), θα τουμπάρει ή όχι μπροστά σου στην ευθεία ενώ εσύ ταξιδεύεις με 120+? (μου έχει τύχει έχω και φωτό για τους δύσπιστους).

Κατα τ'άλλα η Πόλη είναι απλά μαγευτική-άπαιχτη.

Και το νου σας στους μπάτσους μετά τα σύνορα (όριο αν θυμάμαι καλά 90) καθώς την στήνουν σε αρκετά σημεία.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 01:11 AM.