Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Εκδρομη στην Κωσταντινουπολη

Thread Tools

Old Jan 18, 2010 | 11:06 PM
Heli2000's Avatar
Registered User

From: Greece / Athens

Δεν αφήνω στους Τουρκαλάδες δεκάρα τσακιστή.
(Συν τοις άλλοις η κίνηση στην Πόλη είναι κάτι το απερίγραπτο).
Reply
Old Jan 18, 2010 | 11:51 PM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Originally Posted by Heli2000,Jan 19 2010, 10:06 AM
Δεν αφήνω στους Τουρκαλάδες δεκάρα τσακιστή.
(Συν τοις άλλοις η κίνηση στην Πόλη είναι κάτι το απερίγραπτο).
Για το να αφησεις ή οχι χρηματα ειναι δικαιωμα σου, δεν θα ξαναπας εκει απ'οτι καταλαβαινω.

Για το θεμα του κυκλοφοριακου, πραγματι ειναι οτι χειροτερο εχει ζησει κανεις. Ξεπερναει και το κακο της Αθηνας επειδη ειναι και μεγαλη πολη η Κωνσταντινουπολη.

@s4drift
Οσο για το θεμα που αναφερθηκε με την αστυνομια, θελει προσοχη μετα τα συνορα προς τη πολη στις μεγαλες ευθειες. Σε σταματουν αν τρεχεις και φυσικα σου βγαζουν κληση. Μια φορα που με σταματησαν για υψηλη ταχυτητα (στο γυρισμο 5 χιλιομετρα πριν περασουμε τα συνορα), πριν βγω απο το αμαξι εβγαλα τα χρηματα απο το πορτοφολι και αφησα ενα 10euro και ενα 20euro μεσα. Παω διπλα στο περιπολικο και εβγαλα το πορτοφολι μου και λεω στα αγγλικα "Τι να δωσω? Εχω μονο 30 euro για βενζινες" και ανοιγω το πορτοφολι μπροστα του. Μου χαμηλωνει το χερι μου σαν να μην ηθελε να δει κανενας το σκηνικο και απλωνει το χερι του και τσουπ... τραβαει το 20euro και μου λεει "OK OK". Μετα φυγαμε και περασαμε κανονικα τα συνορα.

Την επομενη φορα που πηγαμε παλι Τουρκια πηγαιναμε σαν τις κοτες με το S.

Και κατι αλλο με το θεμα βενζινης, ειναι πολυ ακριβη (1.5-1.9 euro πριν εξι μηνες περιπου). Γι'αυτο σας λεω, να βαλετε full βενζινη στην Αλεξανδρουπολη πριν περασετε στη Τουρκια. Τουλαχιστον, κατι θα γλιτωσετε ετσι.
Reply
Old Jan 19, 2010 | 12:31 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

1.80 Mάριε, να σε διορθώσω, η πιο φτηνή...

Εγώ θα συμβούλευα όσους έχουν ρυθμιζόμενες αναρτήσεις, πριν μπουν στην Τουρκία να τις ρυθμίσουν στο τέρμα μαλακό..
Ο δρόμος από τα σύνορα μέχρι την Κωνσταντινούπολη είναι χειρότερος από κάθε ελληνικό..

Επίσης, πλησιάζοντας στην Κωνσταντινούπολη, η Εθνική τους, περνάει από κάποια υποβαθμισμένα προάστια, στα οποία κάτι τελειωμένοι Τούρκοι διασχίζουν πεζοί την Εθνική με το πάσο τους, σα σκατζόχοιροι..
Πολλή προσοχή μη φάτε κανέναν...

Όπως είπαν και παραπάνω τα παιδιά, η οδηγική τους παιδεία δεν είναι αυτό που λέμε "αγγίζει την τελειότητα"...Μην περιμένετε ΠΟΤΕ να βγάλουν φλας και μέσα στην Κωνσταντινούπολη, όσο καλό καιρό κι αν έχει μην το ανοίξετε, γιατί οι ζητιάνοι, καμιά φορά παραγίνονται ενοχλητικοί...
Reply
Old Jan 19, 2010 | 12:49 AM
lalakis2000's Avatar
Registered User
Gold Member (Premium)

From: Ego edo dipla meno...

Originally Posted by energetic,Jan 19 2010, 12:51 AM
Και κατι αλλο με το θεμα βενζινης, ειναι πολυ ακριβη (1.5-1.9 euro πριν εξι μηνες περιπου). Γι'αυτο σας λεω, να βαλετε full βενζινη στην Αλεξανδρουπολη πριν περασετε στη Τουρκια. Τουλαχιστον, κατι θα γλιτωσετε ετσι.
Εγώ θα πάρω και ένα παγουράκι ή ένα θερμός (sic), να βάλω όση μπορώ και εκεί.
Reply
Old Jan 19, 2010 | 12:56 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

Βάλε στο δοχείο για τα πιτσιλιστήρια...
Ξέρεις πόσο χωράει...?????????!!!!!
Reply
Old Jan 19, 2010 | 01:09 AM
energetic's Avatar
Registered User

Γιατι, εχω αδικο συμφωνα με τα οσα διαβαζω απο πολλους στο forum?

Αν βαλουμε το 1.8 euro/lt, για 50 ας πουμε λιτρα, τοτε χρειαζονται 90 euro.
Reply
Old Jan 19, 2010 | 01:20 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

Εγώ λέω να πάμε Dubai που έχει 10 cents το λίτρο, να γουστάρουμε..
Reply
Old Jan 19, 2010 | 01:25 AM
energetic's Avatar
Registered User

Εγω θελω να δω συμμετοχες παντως. Τα παιδια απο Θεσσαλονικη και οχι μονο, θα πανε. Μια Εγνατια Οδος υποθεση ειναι, θα εχουν τελειωσει και τα μπλοκα απο τους αγροτες καθως κατεβαινουν Αθηνα. Ελπιζω να καταφερουμε να παμε στη κοπη της πιτας μας, by the way!
Reply
Old Jan 19, 2010 | 03:16 AM
s4drift's Avatar
Registered User

Μην ξεχνατε και τα Τέμπη...
Reply
Old Jan 19, 2010 | 05:33 AM
valerios's Avatar
Registered User

Μου αρεσουν οσα γραφετε, πιστευω οτι κατι αντιστοιχο γραφουν και κατι γαλλοι-γερμανοι για την Ελλαδα... χαχαχα Watch out these crazy greeks!
Oh dear i believe that Crazy's Frog Music Video was at Athens ,right?

ειναι φοβερο παντως οτι χαρτονομισμα εχεις πανω σου μαγικα να αποκτα ενα ακομα μηδενικο απο πισω...
Στην ελλαδα αν δωσεις 20 ευρω οχι απλα δεν γλυτωνεις αλλα....
Αλλα με ενα 200 ευρω αλλαζει το θεμα...

1.80 η βενζινη?! χαχαχα ειναι φοβεροι...
Ολες αυτες οι παραβιασεις που κανουν με τα F16 καταναλωσης 79t/100km πρεπει να τους πονανε πολυ...
Reply

All times are GMT -8. The time now is 02:13 AM.