Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Ενός κακού μύρια έπονται

Thread Tools

Old Jul 19, 2013 | 05:13 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Δεν σκάω ρε συ λάθος το κατάλαβες. Γέλαγα είναι η αλήθεια με το τετράποδο. Αφού φαντάσου μέχρι να πάω στη δουλεία που είχα δεν βγήκα καν να κοιτάξω τη ζημιά. Το κάθισμα βέβαια ήταν άλλη περιπτωση. Ο πραγματικός λόγος είναι η διάσωση του φόρουμ Είδες που γράφουν και κάποιοι παλιοί σαν εσένα με τα τόπικ που ανοίγω? Αυτός είναι ο σκοπός.

Τώρα με συγχωρείς πάω να παρακολουθήσω το πρώτο κούρεμα του Παναγιωτάκη
Reply
Old Jul 19, 2013 | 05:42 AM
lalakis2000's Avatar
Registered User
Gold Member (Premium)

From: Ego edo dipla meno...

Άσε το παιδί να κουρευτεί με την ησυχία του ρε άνθρωπε

Εγώ όταν με λούζουν οι κομμώτριες με τα τρυφερά χεράκια δε θέλω να υπάρχει ψυχή κοντά.

Θέλω να το φχαριστιέμαι μόνος μου.

Άλλά έτσι είστε εσείς οι μπαμπάδες... μας ζηλεύετε εμάς τα μωρά
Reply
Old Jul 19, 2013 | 04:27 PM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Φαν, πες μας για κόστος επισκευής, γιατί έχω το ίδιο στο συνοδηγό.. δε θα με χαλούσε να το φτιάξω..
Όσο για τα υπόλοιπα.. μόνο σ'εσένα.. βγάζεις το αυτοκίνητο μία φορά το μήνα και όλα τότε συμβαίνουν..
Πήγαινε ριχ'του έναν αγιασμό..
Reply
Old Jul 21, 2013 | 10:50 AM
GodzillaS's Avatar
Registered User

From: Athens

... ή πήγαινε πιο συχνά για ψάρεμα για να αλλάξει η μυρωδιά σου !!! χαχαχαχα
Reply
Old Jul 21, 2013 | 01:12 PM
nteminio's Avatar
Registered User

κριμα ρε κρις, πιο πολυ για το καθισμα που δεν ξερω αν ειναι ευκολο να γινει σαν καινουριο παλι. Παντως οπως και να εχει αυτα ειναι περαστικα! Ευχομαι να μην τριτωσει το κακο!
Reply
Old Jul 21, 2013 | 02:13 PM
nteminio's Avatar
Registered User

α! επισης, κρις... υπαρχουν και χειροτερα μην στεναχωριεσαι

http://blog.cardomain.com/2009/02/05...s-honda-s2000/

και για να το ξεφτιλισω λιγο το θεμα, κρυφη καμερα κατεγραψε την ωρα την επιθεσης στο αμαξι του κρις !! documento!

http://www.youtube.com/watch?v=qDF6QvYNHjQ
Reply
Old Jul 21, 2013 | 10:50 PM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Φαν, πες μας για κόστος επισκευής, γιατί έχω το ίδιο στο συνοδηγό.. δε θα με χαλούσε να το φτιάξω..

Καταρχήν Ηλία χρόνια πολλά για τη γιορτή σου. Σε πήρα τηλ αλλά ήταν κλειστό. Τι έγινε σε ενεχλούσαν οι fun σου Για την επισκευή μου είπαν 60 ευρώ. Περισσότερα από κοντά

... ή πήγαινε πιο συχνά για ψάρεμα για να αλλάξει η μυρωδιά σου !!! χαχαχαχα

Τάκη θα αλοίψω γύρω γύρω το αμάξι με τα ψάρια που έπιασα το Σάββατο. Θα αποφύγω τα σκυλιά αλλά μάλλον δεν θα αποφύγω τις γάτες Δεν τα επιασα με Malboro απλά βρίσκεται στη φωτό σαν μέτρο σύγκρισης

@Μιχάλη

Ευτυχώς να λέω που δεν ήταν Pitbull
Reply
Old Jul 22, 2013 | 12:13 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Originally Posted by S2000_FUN

Καταρχήν Ηλία χρόνια πολλά για τη γιορτή σου. Σε πήρα τηλ αλλά ήταν κλειστό. Τι έγινε σε ενεχλούσαν οι fun σου Για την επισκευή μου είπαν 60 ευρώ. Περισσότερα από κοντά

Ανοικτό το είχα, αλλά είτε ήμουν στη δουλειά και δεν έπιανε, είτε καλούσες στον παλιό αριθμό..
Σε κάθε περίπτωση, σε ευχαριστώ πολύ και ανταποδίδω με πολλές ευχές για καλό και ξεκούραστο καλοκαίρι, παρέα με τον φίλο μου !!
Reply
Old Jul 22, 2013 | 12:37 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by uma_chikara
Originally Posted by S2000_FUN' timestamp='1374475823' post='22679369

Ανοικτό το είχα, αλλά είτε ήμουν στη δουλειά και δεν έπιανε, είτε καλούσες στον παλιό αριθμό..
Σε κάθε περίπτωση, σε ευχαριστώ πολύ και ανταποδίδω με πολλές ευχές για καλό και ξεκούραστο καλοκαίρι, παρέα με τον φίλο μου !!
Σε ευχαριστεί και ο Παναγιωτάκης. Ε μάλλον το παλιό έχω τότε. Στείλε μου με sms το καινούριο σου να το αποθηκεύσω
Reply
Old Jul 22, 2013 | 08:49 AM
kordo_90's Avatar
Registered User

Τέτοιες να είναι όλες οι ζημιές και θα είμαστε μια χαρά.. Και προοχή με τα ψάρια οι γάτες είναι ακρως πιο επικίνδυνες ηδή για την κουκούλα(και ας μην έχεις χρήτο)πρόσφατα έπιασα μια ρουφιάνα τίγρη νάνο να ακονιζει τα νυχάκια της στην ήδη ταλαιπωρημένη κουκουλίτσα μου.. δεν τις παω που δεν τις πάω τώρα ούτε να τις βλέπω δε θέλω..
Reply

All times are GMT -8. The time now is 10:16 PM.