ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ
Καλές γιορτές παιδιά και εύχομαι οτι καλύτερο για τον καθένα με υγεία πάνω απ'ολα,αγάπη στην ζωή μας,ευτυχία και μακάρι να μάθουμε να ζούμε την ζωή μας όπως πρέπει πραγματικά και να ΖΟΥΜΕ και όχι να νομίζουμε ότι ζούμε...
Εύχομαι σε όλους και για τους ίδιους και για τις οικογένειες τους τα καλύτερα και καλά Χριστούγεννα...
Σημ:και για αυτούς που έχουν και το S τους ακόμα περισσότερη βελτίωση,ακόμα περισσότερη ροπή και καλοφάγωτα λάστιχα και όχι μόνο--με ΒΑΣΙΚΗ προυπόθεση προσοχή για να μπορείτε να τα ευχαριστιέσται και για όσα χρόνια θέλει η ψυχή σας!!!!
Εύχομαι σε όλους και για τους ίδιους και για τις οικογένειες τους τα καλύτερα και καλά Χριστούγεννα...
Σημ:και για αυτούς που έχουν και το S τους ακόμα περισσότερη βελτίωση,ακόμα περισσότερη ροπή και καλοφάγωτα λάστιχα και όχι μόνο--με ΒΑΣΙΚΗ προυπόθεση προσοχή για να μπορείτε να τα ευχαριστιέσται και για όσα χρόνια θέλει η ψυχή σας!!!!
Χρονια πολλά από εμένα... Ίσως και να γίνουν "χρόνια καλά" γιατί τη δευτέρα θα πάω να δω για "S".
Το λιβανίζω τόσα χρόνια αλλά πιστεύω αυτή τη φορά να τα καταφέρω...
Υ.Γ.
είμαι πολωνία αυτή τη στιγμή και το s είναι να το αγοράσω από εδω. έχει κάνει κανείς κάτι παρόμοιο; έψαξα στο φόρουμ και δεν βρήκα κάτι.
και για το τί επικρατεί έδω που είμαι..
Το λιβανίζω τόσα χρόνια αλλά πιστεύω αυτή τη φορά να τα καταφέρω...
Υ.Γ.
είμαι πολωνία αυτή τη στιγμή και το s είναι να το αγοράσω από εδω. έχει κάνει κανείς κάτι παρόμοιο; έψαξα στο φόρουμ και δεν βρήκα κάτι.
και για το τί επικρατεί έδω που είμαι..
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Χρονια πολλα σε σενα και σε ολους. Απο Πολωνια δεν ξερω καποιον που να εχει παρει S και να το εχει φερει Ελλαδα. Απο αλλες χωρες ναι. 
Παιδια, λιγες μερες εμειναν και φευγει το 2010. Αντε με το καλο να δουμε τι θα μας επιφυλασσει το 2011.
Τελικα θα κατσετε εδω Αθηνα ή θα κανετε κοπανα εις τας εξοχας?

Παιδια, λιγες μερες εμειναν και φευγει το 2010. Αντε με το καλο να δουμε τι θα μας επιφυλασσει το 2011.
Τελικα θα κατσετε εδω Αθηνα ή θα κανετε κοπανα εις τας εξοχας?
Originally Posted by energetic,Dec 29 2010, 09:40 AM
Keep walking guys.....και όσο θα "walking" καλά είναι