ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
οτε συμφερει περισσοτερο η αγορα ενος μεταχειρισμενου αυτοκινητου και ιδιαιτερα του S2000?ποια ειναι η πιο "οικονομικα" καλυτερη περιοδος αγορας αυτοκινητου?εχω ακουσει απο πολλους να λενε οτι το χειμωνα οι τιμες των αυτοκινητων(τωρα αναφερομαι περισσοτερο στο S2000),ειναι πιο χαμηλες και λογω καιρου(βροχες,χιονια,κ.τ.λ.) και λογω τελων κυκλοφοριας,φορολογιας και παει λεγοντας!!!το καλοκαιρι λογω ζητησης,επειδη καλως ή κακως ζουμε στην ελλαδα(ηλιος,θαλασσα,παραλ α,βουνα,εκδρομες,ταξιδια,σ ροφιλικια,καμπριο,πρωτη μουρη στο καβουρι,καμπριο αμαξακια να κωλογυαλλιζουν εξω απο ακρωτηρι και W,γκομενακια και παει λεγοντας) οι τιμες ειναι περισσοτερο τσιμπημενες!!!απο την αλλη ακουω και το αντιθετο,οτι λογω ζητησης του καλοκαιριου,ολοι,οσοι μπορουν βεβαια ετσι οπως εχουμε φτασει και ετσι οπως μας εχουν καταντησει,κοιταζουν να σκοτωσουν τις τιμες των καμπριο για να μπορεσουν να τα πουλησουν πιο ευκολα...τι απο τα 2 ισχυει?παντως εγω που σκεφτομαι για το χοντακι,πολλοι απο το forum μου χουν πει να το παρω απο το νεο ετος...διαφωτηστε αν μπορειτε και εμενα και οποιον αλλον ενδιαφερεται για αγορα...
Οπως τα λες ειναι...Το χειμωνα πεφτουν οι τιμες και το καλοκαιρι( το ελληνικο του 2012) θα πεσουν ακομη περισσοτερο, γιατι το 50αρι δεν μπορει να στηριχθει πανω σε καμπριο...ειναι και οι δεσμιδες που εχουν πολυ βαρος,κρανη, εξαρτησεις...ειναι ψιλοπεριεργα τα πραγματα...
Περα απ την πλακα, αν και εφοσον υφισταται ελληνικο κρατος κ δεν εχουμε γινει σκλαβοι, παρτο με το νεο ετος. Για λογους φορολογικης δηλωσης, εκτακτης εισφορας, σηματος, κλπ κλπ κλπ. 2 μηνες αναμονη δεν ειναι μεγαλο διαστημα, προκειμενου να γλιτωσεις τουλαχιστον 1500-2000ευρω και μην ξεχνας οτι πλεον η αγορα εχει πατωσει και δεν πωλειται τιποτα.Πιστευω εχεις τοσες επιλογες, που και να πουληθει καποιο (λεμε κ καμμια μλκια), θα βρεις αλλα 3-4 το ιδιο καθαρα κ σε ιδια τιμη, οποτε μην βιαζεσαι. αν τωρα θες να κανεις χριστουγεννα με 9αρες, παρτο αυριο το πρωι.
Περα απ την πλακα, αν και εφοσον υφισταται ελληνικο κρατος κ δεν εχουμε γινει σκλαβοι, παρτο με το νεο ετος. Για λογους φορολογικης δηλωσης, εκτακτης εισφορας, σηματος, κλπ κλπ κλπ. 2 μηνες αναμονη δεν ειναι μεγαλο διαστημα, προκειμενου να γλιτωσεις τουλαχιστον 1500-2000ευρω και μην ξεχνας οτι πλεον η αγορα εχει πατωσει και δεν πωλειται τιποτα.Πιστευω εχεις τοσες επιλογες, που και να πουληθει καποιο (λεμε κ καμμια μλκια), θα βρεις αλλα 3-4 το ιδιο καθαρα κ σε ιδια τιμη, οποτε μην βιαζεσαι. αν τωρα θες να κανεις χριστουγεννα με 9αρες, παρτο αυριο το πρωι.
Αρχηγε το χοντακι το λαχταρω εδω και χρονια...μακαρι να το περνα οχι αυριο το πρωι,αλλα χθες το πρωι...απλα επειδη θελω να παρω μοντελο με VSA και ειναι καπως τσιμπημενες οι τιμες τωρα,θελω να δω ποτε παιζει να πεσουν λιγο για να μεινει και κανα φραγκο στην ακρη,γιατι με αυτα που ακουω για τελη και εκτακτες εισφορες και π@π@ριες μου χει ανεβει το αιμα στο κεφαλι...
εγω θα σου πω οτι το ευρω δεν θα εχει ποτε ξανα τοση δυναμη οσο εχει αυτη τη στιγμη στην ελλαδα,
πανε εσυ με τα λεφτα στο χερι και να δεις που θα παει η τιμη του vsa,
οσο για τα τελη θα στα κανουν και δωρο!!!
ΔΡΑΜΑ η κατασταση!!!
πανε εσυ με τα λεφτα στο χερι και να δεις που θα παει η τιμη του vsa,
οσο για τα τελη θα στα κανουν και δωρο!!!
ΔΡΑΜΑ η κατασταση!!!
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Οποιος προλαβει με ευρω αυτη την εποχη ετσι οπως παμε, αλλιως με δραχμες απο του χρονου. Γενικα, ειναι παρα πολυ ρευστη η κατασταση οποτε θα βρεις ευκαιριες αρκετες μεχρι το τελος του ετους.
Mου αρέσει που οι συζητήσεις στο φόρουμ έχουν πάρει μία φιλοσοφική, θεωρητική, μεταφυσική, φιλολογική τροπή.
Χμμμ....
Αγαπητή μου κρυστάλινη σφαίρα, πότε είναι η καλύτερη εποχή για να πάρω τη Χοντάρα;
Μήπως να μασούσα και κανα δυο φυλλαράκια δάφνης, ωσάν την Πυθία, να δώσω ένα καλύτερο χρησμό;
Ω τρισμέγιστε Δία, Ω θεοί του Ολύμπου, Ο mio bambino caro, να πάρω, ή να μην πάρω;
Συγγνώμη αλλά όταν καταρρέει το σύμπαν κάτι τέτοια θέματα με προκαλούν να γράψω έτσι ακόμα και σε μέρες που βαριέμαι να γράψω.
Χμμμ....
Αγαπητή μου κρυστάλινη σφαίρα, πότε είναι η καλύτερη εποχή για να πάρω τη Χοντάρα;
Μήπως να μασούσα και κανα δυο φυλλαράκια δάφνης, ωσάν την Πυθία, να δώσω ένα καλύτερο χρησμό;
Ω τρισμέγιστε Δία, Ω θεοί του Ολύμπου, Ο mio bambino caro, να πάρω, ή να μην πάρω;
Συγγνώμη αλλά όταν καταρρέει το σύμπαν κάτι τέτοια θέματα με προκαλούν να γράψω έτσι ακόμα και σε μέρες που βαριέμαι να γράψω.
Eγώ θα πρότεινα πάντως να γράψεις γράμμα στον Αγιοβασίλη.
Χριστούγεννα έρχονται, να του το πεις από νωρίς να κάνει κι αυτός τα κουμάντα του, έχει πολλά παιδάκια να ευχαριστήσει, μερικά δεν έχουνε να φάνε κιόλας, αλλά δε βαριέσαι...
Εσύ κάνε χώρο κάτω από το δέντρο ή πλέξε μια καλτσούλα κάπως ευμεγέθη και θα σε φτιάξει αυτός...
Χριστούγεννα έρχονται, να του το πεις από νωρίς να κάνει κι αυτός τα κουμάντα του, έχει πολλά παιδάκια να ευχαριστήσει, μερικά δεν έχουνε να φάνε κιόλας, αλλά δε βαριέσαι...
Εσύ κάνε χώρο κάτω από το δέντρο ή πλέξε μια καλτσούλα κάπως ευμεγέθη και θα σε φτιάξει αυτός...
Trending Topics
Μπορείς να ανοίξεις και ένα τόπικ εδώ (από ότι είδα μόνο 2-3 έχεις ανοίξει, και ακόμα δεν το χεις πάρει κιόλας, άμα με το καλό θα σου ανοίξουμε ένα subsection να έχεις το χώρο σου) - από όσο ξέρω ο Αγιοβασίλης διαβάζει στον ελεύθερο χρόνο φόρουμ και γελάει με την καρδιά του.
Εδώ δεν αδικώ τον Αντώνη γιατί έχει δίκιο. Έχουμε απαντήσει σε ένα σωρό θέματα για να σε βοηθήσουμε να αποφασίσεις τι θέλεις θεωρώντας ότι το ψάχνεις το θέμα. Η ερώτηση αυτή δεν κολάει πουθενά αφού όλοι ξέρουμε την κατάσταση της αγοράς πλέον και πέρα από αυτό δεν ήμαστε καμιά Αγγλία για να υπάρχει διαφορά τιμής πώλησης χειμώνα καλοκαίρι. Η κατηφόρα έχει αρχίσει και συνεχίζει. Αν έχεις τα λεφτά το ψάχνεις και μπορεί να βρεις αυτοκίνητο σε τιμή και κατάσταση που μπορεί να μη βρεις μετά το νέο έτος. Είναι και θέμα τύχης. Αυτή είναι η γνώμη μου και ιδαίτερα που αναφέρεις πόσο πολύ το θες