Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Thread Tools

Old Nov 2, 2011 | 11:02 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Στάθη αυτό που λέει ο Ηλίας είναι σωστό. Τα σχόλια έχουν γίνει με χιούμορ λόγω της, άπειρης δόξα το θεό, τρέλας που κουβαλάνε οι περισσότεροι εδώ μέσα. Μην το παίρνεις προσωπικά και μην παρεξηγείσαι..αν μας γνωρίσεις από κοντά θα καταλάβεις.

Αυτό που έχω εγώ να σου πω είναι ότι πραγματικά δεν υπάρχει, στην παρούσα φάση, καλό ή κακό timing για να κάνεις την αγορά σου. Οπως έγραψε και κάποιος πιο πάνω, εδώ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει αύριο με την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα αυτή τη στιγμή. Εφόσον όμως εσύ έχεις τη δυνατότητα να το αγοράσεις ακόμα και σήμερα που λέει ο λόγος αν το βρεις, κάντο!!! Κι εγώ το δικό μου πριν κάνα 8μηνο το πήρα, εν μέσω κρίσης και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου. Μπορεί αύριο να μη μπορώ να το συντηρήσω και να το δώσω κι εγώ. Αλλά τουλάχιστον θα το έχω χαρεί για όσο διάστημα το κρατήσω. Για σκέψου λοιπόν κι εσύ να περιμένεις, να περιμένεις και τελικά τα πράγματα να πάνε πιο σκατά ακόμα και να μην το πάρεις τελικά ποτέ...δεν θα το έχεις χαρεί ούτε για λίγο.

Αυτά από εμένα.

Ισμήνη

Reply
Old Nov 2, 2011 | 12:15 PM
katanaman's Avatar
Registered User
15 Year Member

Ναι ρε παιδι μου, παρτο και μπορει σε 2 μηνες πχ να πτωχευσουμε και να σου μεινει το διλλημα... το σ2κ ή μια φραντζολα ψωμι?
Reply
Old Nov 2, 2011 | 12:21 PM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

Εχουμε ήδη πτωχεύσει βρε. Επειδή στο είπαν με άλλα λόγια δεν πήρες χαμπάρι?
Reply
Old Nov 2, 2011 | 12:45 PM
katanaman's Avatar
Registered User
15 Year Member

περιμενω να το ακουσω απ τον Γιωργακη...
Reply
Old Nov 2, 2011 | 12:59 PM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

Εδω έχουν σηκώσει οι Ευρωπαίοι συντηρητές μας τα χέρια ψηλά με τον βλαμμένο το Γιωργάκη..εσύ ακόμα περιμένεις ν ακούσεις κάτι?
Reply
Old Nov 2, 2011 | 12:59 PM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Ίσως το ανακοινώσει ο εγγονός του.. George Papandeas Jr.
Reply
Old Nov 2, 2011 | 01:04 PM
sk4s2k's Avatar
Registered User

Originally Posted by notoriouss2k
Προσωπικά γνωρίζω ότι όσο το ψειρίζεις τόσο απομακρύνεσαι απο την αγορά του. Η αγορά ενός αυτοκινήτου σαν αυτό που θέλεις απαιτεί τρέλα δηλαδή το είδα στην βιτρίνα στην αγγελία πήρα τηλέφωνο και το πήρα. Είναι σα να δείς σε ένα μπαρ μία κοπέλα πολύ όμορφη και λές μήπως μιλώντας μαζί της και κάνοντας σχέση μαζί της τώρα θα χάσω μερικά χρήματα η να την πλησιάσω με το νέο έτος που η κατάσταση θα είναι πιο τραγική και μπορεί να μου στοιχίσει λιγότερα η εξοδός μαζί της .Όλα είναι θέμα του πόσο το θέλεις και να κάνεις την τρέλα αυτή . Πρώτα βέβαια δές τις ''δυνάμεις σου΄΄ άμα το αντέχουν μπουμπούνα το ...
πολυ ωραιο post! αμα το γουσταρεις, μπουμπουνα το Σταθη Απλά και επιστημονικα
Reply
Old Nov 2, 2011 | 02:11 PM
alexis_s2's Avatar

Originally Posted by katanaman
Ναι ρε παιδι μου, παρτο και μπορει σε 2 μηνες πχ να πτωχευσουμε και να σου μεινει το διλλημα... το σ2κ ή μια φραντζολα ψωμι?
τι να πεις δεν πεζεστε σημερα εχω πεθανει απ τα γελια ιδικα με του φιλου εδω
λαλακις δεν πεζεσαι με τιποτα πρεπει να σε γνωρησω, οχι να τα φτιαξουμε μη παρεξιγιθουμε κιολας,
που τα βρεισκεις κ τα λες απορω,μαλλον πρεπει να πεφτη πολη σκεψη.
Reply
Old Nov 2, 2011 | 02:14 PM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

Καλέ αυτό το έγραψε ο katanaman όχι ο lalakis.
Reply
Old Nov 2, 2011 | 02:15 PM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

Originally Posted by uma_chikara
Ίσως το ανακοινώσει ο εγγονός του.. George Papandeas Jr.
Που σαι ρε τσικαρά?

Reply

All times are GMT -8. The time now is 05:24 PM.