Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΚΙΝΗΜΑ: Δεν πληρώνω Διόδια!

Thread Tools

Old Jan 4, 2011 | 05:17 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Εχω ενα τετοιο μαραφετι στο σπιτι αλλα δεν ηξερα σε τι ειναι χρησιμο τοσο καιρο. Τωρα ξερω.
Old Jan 4, 2011 | 05:21 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Originally Posted by Amaretos,Jan 4 2011, 04:07 PM
υπαρχει και το απαραίτητο εργαλειο απο το jumbo
[media]http://www.youtube.com/watch?v=lDI2jPb3ft8 [/media]&feature=player_embedded

Xαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ χαχαχαχα

Ο Ερμης μου ειναι ανάδρομος
Old Jan 4, 2011 | 06:24 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Στο μεταξυ εχουμε νεες αυξησεις στους σταθμους διοδιων...

Νέες αυξήσεις διοδίων για την Πελοπόννησο - Την ώρα που κάποιοι σκοτώνονται, άλλοι θησαυρίζουν!

Οι τραγωδίες που παίζονται σχεδόν κάθε μέρα με τα πολύνεκρα δυστυχήματα στο ακατάλληλο για μεγάλες ταχύτητες οδικό δίκτυο της χώρας δεν φαίνεται να συγκινούν ούτε τους εργολάβους αλλά ούτε και τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών κ. Δημήτρη Ρέππα και το επιτελείο του.

Έτσι, με νωπές τις μνήμες από την τελευταία τραγωδία με 4 συμπολίτες μας που απανθρακώθηκαν την προηγούμενο εβδομάδα σε ένα φοβερό τροχαίο στο ύψος της Πούντας Αιγίου, στον Εθνική Οδό – καρμανιόλα Αθηνών – Πατρών, νέες αυξήσεις στις τιμές διοδίων ανακοίνωσε η κοινοπραξία Ολυμπία Οδός, που κατασκευάζει το δρόμο Κόρινθος - Πάτρα - Πύργος – Τσακώνα!

Οι αυξήσεις αφορούν τους σταθμούς της Ελευσίνας - Ισθμού - Ζευγολατιού - Ρίου καθώς και τους πλευρικούς σταθμούς Ν. Περάμου και Αγίων Θεοδώρων.

Με νέα ανακοίνωση εντός του μηνός θα γίνει γνωστή η ημερομηνία έναρξης ισχύος των αυξημένων τιμών.

Σύμφωνα με τις νέες τιμές,
-Τα δίκυκλα και τα τρίκυκλα θα πληρώνουν 2.20 ευρώ από 2.00.
-Τα οχήματα με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος έως 2,20 μ. θα καταβάλλουν 3.10 ευρώ από 2.90 ευρώ.
-Τα οχήματα με 2-3 άξονες, με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος πάνω από 2,20 μ. 7.90 ευρώ από 7.40 ευρώ και
-Τα οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες, με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος πάνω από 2,20 μ. 11.00 ευρώ από 10.40 ευρώ.

Επίσης, αυξήσεις στα διόδια ανακοίνωσε και η κοινοπραξία “Μορέας” που διαχειρίζεται τον δρόμο “Κόρινθο – Τρίπολη – Καλαμάτα” . H εταιρεία επικαλείται τις προβλέψεις της Σύμβασης Παραχώρησης για τις νέες χρεώσεις στους σταθμούς διοδίων Σπαθοβουνίου, Νεστάνης και Γέφυρας Μάναρη (Ασέας).

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.arcadiaportal.gr
Old Jan 4, 2011 | 08:42 AM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

From: Hot Topics!!!

Originally Posted by Nabu,Jan 4 2011, 04:06 PM
Δημητράκη αυτές οι ιδιωτικές εταιρίες δεν μπορούν να βρουν τα στοιχεία σου για να σου στείλουν πρόστιμο.
Κωνσταντίνε στο αφιερώνω by title
[media]http://www.youtube.com/watch?v=IvfcnpJRf0Q [/media]
Old Jan 4, 2011 | 08:49 AM
Heli2000's Avatar
Registered User

From: Greece / Athens

Ας πάρουμε ένα παράδειγμα:

Αυτός που οδηγεί από Λαμία για Αθήνα, οδηγεί σε έναν καινούργιο και εξαιρετικό από κάθε άποψης αυτοκινητόδρομο (ασφάλεια, ποιότητα οδοστρώματος, τουνελ, τηλέφωνα ανάγκης κλπ). Επιλέον αυτός ο αυτοκινητόδρομος, διαθέτει πολύ συχνές περιπολίες με οχήματα που είναι έτοιμα να σε βοηθήσουν ανα πάσα ώρα και στιγμή υπο οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Αν δεν κάνω λάθος το κόστος για μια τέτοια διαδρόμη είναι 10 € περίπου.

Η ερώτησή μου είναι η εξής:

Τώρα που υπάρχει πια ένας εξαιρετικός δρόμος, πως δικαιολογείται η άρνηση πληρωμής?

Μήπως τελικά πρόκειται για άλλη μια ακραία μορφή αντίδρασης ανευ λόγου και αιτίας (βλέπε τσιγαρο-απογόρευση)?
Μήπως πρέπει κάποια φορά να μάθουμε ΑΠΛΩΣ να υπακούμε στους νόμους?
Old Jan 4, 2011 | 09:01 AM
nikthegrek's Avatar
Registered User

From: thessaloniki

Originally Posted by Nabu,Jan 4 2011, 05:48 AM
Να επαναφέρω λίγο το θέμα λέγοντας ότι την προηγούμενη εβδομάδα που κατέβαινα απο Θεσ/νίκη πλέρωσα μόνο 3.50€ διόδια.

Εκτός των πρώτων διοδίων έτσι όπως φεύγεις απο Θεσσαλονίκη (τα τελευταία έτσι όπως ανεβαίνουμε) τα οποία και έχουν 3.50€ και είναι κρατικά (άρα μπορούν να σε γράψουνε και να σου στείλουν το πρόστιμο στο σπίτι το οποίο ανέρχεται στα 60€ - ρώτησα τον άνθρωπο στα διόδια) σε όλα τα υπόλοιπα που είναι του "Αιγαίου" και της "Νέα Οδός" δεν πλέρωσα.

Κατέβαινα, έζμπρωχνα μπαρούλα, χτύπαγαν τα όργανα και έφευγα.

Περιττό να πω ότι όσοι ήταν απο πίσω κάνανε σεφτέ, με το που έβλεπαν σηκωμένη μπαρούλα "αέραααααααααααα".

Οι ατάκες που έπαιζαν απο διόδιο σε διόδιο ήταν διαφορετικές, έτσι για να κάνουμε γούστο.

α) Γεια σας, Χρόνια Πολλα και Καλή Χρονιά να έχετε. Επειδή δεν θα ήθελα να πληρώσω, μου επιτρέπετε να σπρώξω την μπαρα ε?

Γέλασε η κοπέλα

β) Γεια σας, Χρόνια Πολλα και Καλή Χρονιά να έχετε. Με την άδεια σας θα ήθελα να ευχηθώ και στην μπάρα!

Γέλασε η κοπέλα

γ) (Σε αυτήν σταματάω και η μπάρα είναι ήδη σηκωμένη)
Κοιτάζω αυτήν - με κοιτάζει και αυτή.
Κοιτάζω μπροστά που δεν υπάρχει μπάρα - κοιτάζει και αυτή.
Σκάει πονηρό χαμόγελο και εμείς μετά λέμε "Εγώ τώρα να φεύγω, καλες γιορτές να έχεις"

Ξεχνάω μερικά, βαρέθηκα μετά απο λίγο.

Η πιο κομπλεξική ήταν στα διόδια των Αφιδνών

δ) "Μόνιμος κάτοικος Καπανδριτίου"
" Δεν γίνεται κύριε μου αυτο που πάτε να κάνετε"
Και καθώς ανέβαζα την μπάρα...
"Κύριεεεεε, Κύριεεεεεεε σταματήστε!!"

Λες και τα λεφτά ήταν δικά της
γι αυτο σε παω ρε αλανι δεν υπαρχεις,,εισαι ωραιος πεθανα στο γελιο
Old Jan 4, 2011 | 11:16 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Για τα αλλα διοδια, δηλαδη για πανω (Ηγουμενιτσα κτλ) ξερουμε τπτ και γι αυτα? Δηλαδη αν ειναι κρατικα, ιδιωτικα κτλ?
Old Jan 4, 2011 | 12:13 PM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Ενημερωτικά να σας πώ ότι σε γνωστό του ήρθε δικαστική κλήση για μη πληρωμή διοδίων!!! Θα του ζητήσω λεπτομέρειες για το τι λέει το χαρτί ακριβώς και θα σας ενημερώσω. Το μόνο που μου είπε γρήγορα είναι ότι είναι σαν να σου κάνει αγωγή η εταιρεία εκμετάλλευσης των διόδίων. Θα επανέλθω με ακριβή στοιχεία.
Old Jan 4, 2011 | 12:32 PM
nikthegrek's Avatar
Registered User

From: thessaloniki

Originally Posted by SBIT,Jan 4 2011, 01:13 PM
Ενημερωτικά να σας πώ ότι σε γνωστό του ήρθε δικαστική κλήση για μη πληρωμή διοδίων!!! Θα του ζητήσω λεπτομέρειες για το τι λέει το χαρτί ακριβώς και θα σας ενημερώσω. Το μόνο που μου είπε γρήγορα είναι ότι είναι σαν να σου κάνει αγωγή η εταιρεία εκμετάλλευσης των διόδίων. Θα επανέλθω με ακριβή στοιχεία.
θελω να εκφραστω διαφορετικα αλλα μετα ποιος ακουει το μαριο.. απο παντου μας τα παιρνουν κι απο παντου μας βαρανε,,που θα παει αυτο το πραμα..
Old Jan 4, 2011 | 12:44 PM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Originally Posted by gmak_s2k,Jan 4 2011, 09:42 AM
Κωνσταντίνε στο αφιερώνω by title
Για πες ρε Γιώργο!!

Αφού ξέρεις κάτι, δώσε info!!

@ Heli

Άδικο δεν έχεις σε αυτό που λες. Πλέον ο δρόμος είναι αξιοπρεπέστατος στα περισσότερα σημεία (μην ξεχνάμε και σημείο που είναι μονής λωρίδας Ε.Ο. ) και η αλήθεια είναι ότι το σκεφτόμουν όση ώρα κατέβαινα και κοιτούσα τριγύρω.

@ ΣΒΙΤ

Εσύ δεν μου το έλεγες αυτό στο Starbucks για τον φίλο σου?
Η μου το έχει πει κάποιος άλλος και εσύ είσαι το 2ο κρούσμα?

@ΝικΔεΓκρηκ!

Κάνουμε ότι μπορούμε για να κάνουμε τις μετακινήσεις μας ενδιαφέρουσες! VTEC δεν είχαμε, ε κάτι έπρεπε να κάνουμε

All times are GMT -8. The time now is 07:44 PM.