Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΚΙΝΗΜΑ: Δεν πληρώνω Διόδια!

Thread Tools

Old Jan 6, 2011 | 11:39 AM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

From: Hot Topics!!!

Θα συμφωνήσω μαζί σου nik......καμία εταιρεία δεν κάνει οτι κάνει για την ψυχή της μάνας της....σίγουρα κερδίζει.....αυτός είναι και ο νόμος της αγοράς.....

Το θέμα είναι να σου παρέχει τουλάχιστον και κάτι αντάξιο με αυτά που πληρώνεις.....

Και πάλι θα συμφωνήσω μαζί σου και το έγραψα και στο αρχικό μου πόστ, για μια πιο δίκαιη πληρωμή διοδίων βάσει χιλιομέτρων.....απλά δυστυχώς τα λάθη του παρελθόντος και η κατάσταση η τωρινή δεν αφήνουν το περιθώριο για να γίνει κάτι τέτοιο ΑΚΟΜΑ....θα γίνει όμως......

Στο μόνο που θα διαφωνήσω είναι στο ότι επειδή κάποτε πληρώναμε και τα πράγματα ήταν σκ@τ@ οτι θα πρέπει τώρα να ρεφάρουμε με το να μην πληρώνουμε.....

Από την στιγμή που μπήκαν ιδωτικές εταιρείες στην μέση δεν μπορεί να γίνει.....και στο κάτω κάτω είναι άδικο για τις εταιρείες και τους ιδιώτες να πληρώσουν τις μ@λ@κιες του κράτους στο παρελθόν....

Και αν δεν αναλαμβάνανε ιδιωτικές εταιρείες αυτοί οι δρόμοι δεν θα γινόντουσαν ποτέ από το κράτος.....και να γινόντουσαν ξέρουμε όλοι πως θα ήταν.....και αν τα γλυτώναμε όλα αυτά στην κατασκευή και φτάναμε στην συντήρηση εκεί να δεις τι θα γινόταν......σπασμένες μπαριέρες για μήνες να εξέχουν σαν δρεπάνι στον δρόμο κτλ κτλ κτλ.......
Old Jan 6, 2011 | 11:43 AM
notoriouss2k's Avatar
Registered User

Λοιπόν επειδή τυγχάνω να γνωρίζω πολύ καλά κάποια πράγματα και καταστάσεις περί της αναδοχής για κατασκευή των εθνικών δρόμων και της αττικής οδού οφείλω να πώ και εγώ κάτι. Για τους εθνικούς δρόμους ο "εργολάβος " έδωσε την γερή μίζα στην επιτροπή - πολιτικούς που υπέγραψαν τον διαγωνισμό με αποτέλεσμα το κόστος κατασκευής να τριπλάσιαστεί . Με αποτέλεσμα ο εργολάβος να χρησιμοποιήσει τα οικονομικότερα υλικά , κάθε χρόνο σπάει το οδόστρωμα με αποτέλεσμα να αναπηδάει το s2000 τόσο πολύ που να σου βγαίνουν τα σφραγίσματα. Το "κράτος" η άλλη Ελλάδα όπως την ονομάζω προσωπικά αφού μιζώθηκε καλά και να καλύψει κάποιο κόστος αναθέτει την διαχείριση στον μάγκα που είχε λαδώσει. Μόνο με αυτήν την κίνησή του έγινε μοιραίος και πήρε κόσμο στο λαιμό του.Είναι απαράδεκτο να μην είναι όλη η εθνική οδός φωτισμένη! Είναι απαράδεκτο να συμβεί αυτό το γεγονός στα Τέμπη και μετά να μου ζητάνε διόδια την ώρα που με έστελναν σε παρακαμπτήριο.Άρα μπορούν να λάβουν τα @@ μας .

Όσον αφορά την Αττική οδό στην οποία δεν έχει δημιουργηθεί ο απαραίτητος χώρος για τους πεζούς , λόγω κόστους, πράγμα που είναι εκτός προδιαγραφών ΕΕ , οι άνθρωποι που υπέγραψαν το συμφωνητικό ανάθεσης δεν συμφώνησαν το προφανές . Ότι το κόστος κατασκευής και συντήρησης είναι 10 δραχμες και όταν μαζευτούν από τα 100 αυτοκίνητα που θα περάσουν τα επόμενα χρόνια τότε το κόστος των διοδίων θα πέσει στο ελάχιστο. Άραγε πόση ήταν η μίζα αυτών των ανθρώπων? Πλέον από την Αττική οδό διέρχονται αυτοκίνητα κάθε χρόνο που υπερβαίνουν κατά 300% τον υπολογισμό των αρμοδίων επομένως όλα τα κόστη έχουν συλλεχθεί. Τελευταίο και για να μην κουράσω το θέμα στο εξωτερικό όταν πλησιάζεις δρόμο που είναι με διόδια και υπάρχει δεύτερη επιλογή η εταιρεία των διοδίων είναι υποχρεωμένη χιλίομετρο πρίν εισέλθει ο οδηγός σε αυτήν να ειδοποιήσει τους οδηγούς ότι υπάρχει μποτιλιάρισμα η όχι. Εδώ μας έχουν γραμμένους εντελώς . Πληρώνω αττική οδό για να πάω πιό γρήγορα στην εργασία μου . Όταν είνα μποριλιαρισμένη γιατί να την επιλέξω και να μην ακολουθήσω τον ελεύθερο δρόμο?
Old Jan 6, 2011 | 12:09 PM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

Notorious συγνώμη αλλά μερικά από αυτά που λες είναι ΕΝΤΕΛΩΣ αναληθή.....

Επειδή γνωρίζω ΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ από εσένα, τουλάχιστον όσο αφορά την Αττική Οδό, θα σου πω τα εξής.....

1ον ΟΥΘΕΝΑ δεν υπάρχει σπασμένο οδόστρωμα και η παραμικρή ζημιά που γίνεται από τροχαία ή άλλα αίτια αποκαθίσταται ΑΜΕΣΑ.....

2ον Αναφέρεις για χώρο για πεζούς στην Αττική Οδό.....πεζοί σε κλειστό αυτοκινητόδρομο;;;;.....απαγο εύεται....άσε που υπάρχει παντού πεζοδρόμιο σε περίπτωση ανάγκης που χρειαστεί να κατέβει κάποιος από το όχημα του.....

3ον Το κόστος που λες δεν έχει συλλεχθεί απλά έχει μειωθεί το χρονικό διάστημα παράδοσης του δρόμου στο κράτος.....κάτι το οποίο συνεχώς αλλάζει είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω σε συνάρτηση εισπράξεων και κόστους λειτουργίας και συντήρησης.....

Καλό θα είναι να λέμε τα πράγματα ως έχουν......
Old Jan 6, 2011 | 01:30 PM
notoriouss2k's Avatar
Registered User

αντιθέτως πιστεύω ότι μάλλον μιλάει το συμφέρον όταν σχολιάζεις . Το πόσο καλύτερα τα ξέρεις ή όχι αυτό είναι υποκειμενικό. Ευτυχώς που υπάρχει κόσμος που αντιστέκεται στο σύστημα και αυτό είναι λίγο παρήγορο. Από τη στιγμή που έχει εμπορικά και ξενοδοχεία παραπλεύρως της δεν θεωρείται κλειστός αυτοκινητόδρομος .
"Ξέχασες" να αναφέρεις για την επισήμανση που πρέπει να έχει υποχρεωτικά πρίν την είσοδο της η αττική οδός για την κυκλοφορία .
Ο εθνικός δρόμος τι έγινε ? έφυγε από την συζήτηση?
Old Jan 6, 2011 | 01:48 PM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

Αυτά που λες περί συμφέρον είναι τουλάχιστον αστεία......πήγαινε διάβασε τα ποστ μου.....gmak με λένε και όχι Μπόμπολα

Το πόσο καλύτερα τα ξέρω δεν είναι υποκειμενικό.....εκεί εργάζομαι......τώρα αν εσύ ακολουθείς το γνωστό σκεπτικό "τα ξέρω όλα και όποιος λέει το αντίθετο το κάνει από δόλο ή συμφέρον" εγώ δεν μπορώ να σου αλλάξω μυαλά......

Και αν βαριέσαι να τα διαβάσεις θα το ξαναπώ......μπεις δεν μπεις στην Αττική Οδό, πληρώσεις δεν πληρώσεις στα παλιά μου υποδήματα.....την δικιά μου δουλειά δεν την επηρέαζεις, τον μισθό μου δεν τον αλλάζεις......να μην σου πω οτι και καλό μου κάνεις.....όσο λιγότερο εισπράτει η Αττική Οδός τόσο μεγαλώνει ο χρόνος παράδοσης και τόσο πιο κοντά στην σύνταξη είμαι.....

Για να δεις πόσο άκυρα είναι αυτά που λες, τα ξενοδοχεία και τα εμπορικά που λες βρίσκονται στα ΣΕΑ τα οποία αποτελούν κομμάτι του κλειστού αυτοκινητόδρομου καθώς δεν μπορείς να μπεις και να βγεις από αυτά από πουθενά αλλού πέραν της Αττικής Οδού.....

Όσο για την επισήμανση, κάνεις λάθος.....δεν είναι υποχρεωτικό ΕΚΤΟΣ και αν έχει συμβεί κάποιο απρόοπτο γεγονός πχ ατύχημα το οποίο έχει διακόψει την κυκλοφορία.....και αν έχει συμβεί αυτό υπάρχουν πινακίδες με μηνύματα τα οποία και σε ενημερώνουν......

Όσο για την Εθνική Οδό αναφέρθηκα σε άλλο ποστ....δεν θα κάθομαι να γράφω τα ίδια και τα ίδια επειδή εσύ βαριέσαι ή να διαβάζεις ή να καταλάβεις τι λέω......
Old Jan 6, 2011 | 01:53 PM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

... Και ολα αυτα Κωνσταντινε επειδη εσυ εισαι χαζος και αποφασισες να περασεις ετσι τα διοδια γυρνωντας απο Σαλονικα... Co για καλο σου λεει μετα... Πφφφφφφ...

Old Jan 6, 2011 | 01:58 PM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

Δεν υπάρχεις ρε Θεοδόση

Καθαιρέστε τον CO τώρα
Old Jan 6, 2011 | 02:09 PM
notoriouss2k's Avatar
Registered User

Ξαναδιάβασε τις κοινοτικές οδηγίες για αυτοκινητόδρομους και τα λέμε . Όντως το βόλεμα είναι βόλεμα και δεν αλλάζει εργαζόμενος στην Αττική Α.Ε είσαι. Δυστυχώς η ρεμούλα το βόλεμα και η αρπαχτή πολύ δύσκολα θα εκλείψει από την Ελλάδα και έτσι πολύ δύσκολα θα δούμε έναν σωστό δρόμο. Τώρα για το πόσο λάθος είμαι άς το κρίνουν άλλοι φίλε μου και όχι ένας βολεμένος προ σύνταξης όπως λες .............
Old Jan 6, 2011 | 02:17 PM
palioxaraktiras's Avatar
Registered User

Originally Posted by eddiex,Jan 6 2011, 02:53 PM
... Και ολα αυτα Κωνσταντινε επειδη εσυ εισαι χαζος και αποφασισες να περασεις ετσι τα διοδια γυρνωντας απο Σαλονικα... Co για καλο σου λεει μετα... Πφφφφφφ...

θεος ο χελωνονιντζακος
Old Jan 6, 2011 | 02:30 PM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

Το γεγονός οτι φεύγεις πλέον από το να μιλήσεις με συγκεκριμένα στοιχεία και επιχειρήματα και απαντάς "διάβασε τις κοινοτικές οδηγίες" και επιπλέον προχωράς σε προσωπική επίθεση με προσβολές, αυτό τα λέει όλα.

Γιατί χάνεις την ψυχραιμία σου;;;;

Θες να μου στείλεις ένα βιογραφικό να σε βολέψω και εσένα;;;;

Ίσως άμα έρθεις εσύ γίνουμε καλύτεροι όλοι μας με αποτέλεσμα να έχουμε ένα σωστό δρόμο αφού θεωρείς οτι δεν είναι.

Όσο για τις κοινοτικές οδηγίες που λες, αφού εγώ δεν τις έχω διαβάσει και αυτά που λέω δεν ισχύουν γιατί δεν μας δίνεις τα φώτα σου ως γνώστης, και σε εμένα και σε όποιον άλλο ενδιαφέρεται να ενημερωθεί.

Και πίστεψέ με δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραδεχτώ οτι κάνω λάθος αρκεί να μου αποδείξεις οτι κάνω λάθος.

Εγώ δεν είπα οτι είσαι λάθος....είπα οτι είναι λάθος τα στοιχεία και οι πληροφορίες που δίνεις.....και δεν είδα πουθενά να αντέκρουσες τα όσα σου είπα.....εκτός αν θεωρείς οτι είναι απάντηση το "Ξαναδιάβασε τις κοινοτικές οδηγίες για αυτοκινητόδρομους και τα λέμε"......αν γνωρίζεις οτι δεν είναι έτσι τα πράγματα πες το με επιχειρήματα και όχι με αόριστες κουβέντες......

Καλό είναι να σταματήσουμε εδώ την κουβέντα γιατί το πήγες πλέον σε προσωπικό επίπεδο με προσβολές και δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα.....για την ώρα βλέπεις οτι την στάση σου την αντιμετωπίζω ανάλαφρα αλλά επειδή έχω μάθει να σέβομαι τον συνομιλητή μου, σε αντίθεση με εσένα, αν συνεχίσουμε την κουβέντα με το ύφος που έχεις θα χάσω την ψυχραιμία μου......

Το μόνο σωστό που είπες είναι οτι, ο καθένας μπορεί να βγαλει τα συμπεράσματά του διαβάζοντας όσα ειπώθηκαν.....

All times are GMT -8. The time now is 07:43 PM.