ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ - ΚΥΡΙΑΚΗ 15/3/2015
Παιδιά εγώ ευχαρστώ όλους για τις συμμετοχές σας και τα καλά σας λόγια. Αν και κατακερματισμένοι συνεχίζει να υφίσταται αυτή η καλή παρέα που είχαμε πάντα. Να είμαστε καλά και το χρόνου να το επαναλάβουμε
Μερικές φωτό από εχτές. Συγγνώμη δεν τράβηξα στην καφετέρεια που ήμασταν ακόμαπεροσσότερα άτομα

Μερικές φωτό από εχτές. Συγγνώμη δεν τράβηξα στην καφετέρεια που ήμασταν ακόμαπεροσσότερα άτομα

Πολύ ωραίες φώτο Χρηστάκο. Ευχαριστούμε για όλα!!
Μας έκανε φανταστική μέρα και νομίζω όλοι περάσαμε σούπερ!! Εγω ειδικά χάρηκα πολύ που σας ξαναείδα όλους μετά απο τόσο καιρό. Μακάρι να είχαν καταφέροι να έρθουν περισσότεροι.
Μιχάλη σ ευχαριστώ πολύ που με κουβάλησες!!
Και του χρόνου.
Μας έκανε φανταστική μέρα και νομίζω όλοι περάσαμε σούπερ!! Εγω ειδικά χάρηκα πολύ που σας ξαναείδα όλους μετά απο τόσο καιρό. Μακάρι να είχαν καταφέροι να έρθουν περισσότεροι.
Και του χρόνου.
Πολύ ωραίες φώτο Χρηστάκο. Ευχαριστούμε για όλα!!
Και του χρόνου.
Και του χρόνου.
Μόνο σε κουβάλησε? Δεν στο έδωσε καθόλου να τον κουβαλήσεις και εσύ??