Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ - ΚΥΡΙΑΚΗ 15/3/2015

Thread Tools

Old Mar 29, 2015 | 03:33 AM
maniatis's Avatar
Registered User

From: Piraeus , Greece

Μην νομίζεις, και εδώ κάτω έχουν μειωθεί αρκετά οι ενεργοί κάτοχοι και φίλοι του αυτοκινήτου αυτού και του club. Πολλοί τα έχουν πουλήσει και έχουν εξαφανιστεί, άλλοι τα έχουν αλλά μπορεί να μην έχουν πινακίδες, άλλοι να έχουν και πινακίδες αλλά να έχουν παρατήσει το club και πλέον είναι πολύ λίγοι που είναι ιδιοκτήτες και έρχονται σε συναντήσεις και γράφουν κιόλας μέσα. Φαντάζομαι κάτι αντίστοιχο θα συμβαίνει και πάνω!
Εγώ πάντως στις επόμενη συνάντηση εδώ κάτω θα βάλω την πρίζα για εκδρομή να δω αντιδράσεις από κοντά σε όσους είναι παρόντες και μετά ανοίγουμε και ένα τοπικ να δούμε δηλώσεις ενδιαφέροντος. Αν βρεθείτε και εσείς εκεί πάνω, κάνε μια έρευνα να δεις πως τη βλέπουν την ιδέα και τι προτιμήσεις υπάρχουν.
Πάντως τη βλέπω αρκετά δύσκολη την συμπλήρωση συμμετοχών. Εδώ στην πίτα που ήταν ημερήσια εκδρομή ξεκινήσαμε δυνατά και επειδή έπρεπε να αλλάξει δυο φορές λόγω καιρού, οι συμμετοχές έπεσαν στη μέση!
Από την άλλη ξεκινάμε εδώ μια συζήτηση δυο μας για εκδρομή και δεν βλέπω κανέναν άλλο να εκφράζει γνώμη, είτε αρνητική είτε θετική.

ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΤΙ, ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΕΣΤΕ ΑΝ ΠΕΙΤΕ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ!
Reply
Old Mar 29, 2015 | 06:26 AM
Project XXX's Avatar
Registered User

Εγω μαγκες το ανεφερα και σε προηγουμενο pοst,αν οργανωθει καποια εκδρομη,ειμαι μεσα!Και ευχαριστως να βοηθησω και εγω στην οργανωση αν και εφοσον μπορω..Κατι προς Βολο μερια δεν θα ηταν ασχημα,να μοιρασουμε καπως και την αποσταση για να μπορεσουν να ερθουν και οι βορειοι..(μια ιδεα ριχνω μονο).
Reply
Old Mar 29, 2015 | 08:26 AM
pontios2000's Avatar

Εγώ θα είχα συμφωνήσει πρώτος αλά έχω πολύ δουλειά και έτσι αν τελικά κανονίζουμε κάτι εγώ θα δηλωσω τελευταία στιγμή ....
Reply
Old Mar 29, 2015 | 09:55 AM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Βόλο ήταν σούπερ την προηγούμενη φορά. Εγώ είμαι μέσα για όπου κανονιστεί να δούμε και τα παιδιά από πάνω.
Reply
Old Mar 29, 2015 | 10:26 AM
maniatis's Avatar
Registered User

From: Piraeus , Greece

Και εγώ σκέφτηκα τον Βόλο αλλα δεν το ανέφερα γιατί είχαμε ξαναπάει (και είχαμε περάσει υπέροχα παντως!)
Εμενα πάντως ο Βολος μου αρεσει παρα πολυ και έχω πάει παρα πολλές φορές και μόνος μου από τότε και θα ξαναπηγαινα παλι!
Είναι περίπου στη μέση της διαδρομής για να μπορούν να έρθουν και οι Βόρειοι και συνδιάζει και θάλασσα τώρα που καλοκαιριαζει σιγά σιγα.
Ας ακούσουμε και άλλες απόψεις και από αλλα μέλη και αν καταλήξουμε Βόλο, ψάχνουμε για Βολο.
Reply
Old Mar 29, 2015 | 12:38 PM
Colin mc rae's Avatar

Λευτερη εγω με ολη την καρδια μου να ρωτησω αν και ηλικρινα τους πριζω ηδη,να το ξερεις και το λεω κ δημοσια!!

Γνωμη μου ειναι να δημιουργηθει ενα τοπικ και να γραψουν πραγματικα οσοι ειναι δεδομενο πως θα ερθουν!Επειτα βλεπουμε για τις εξτρα συμμετοχες.Να εχουμε μια εικονα και βαδιζουμε αναλογα.
Για εμενα επειδη λιγο πολυ ολοι εχουμε ξαναπαει προς τον βολο και πανω απο 2-3 φορες βαζω στο τραπεζι και την ιδεα να βαδισουμε προς λιμνη πλαστηρα.Το μερος ειναι φανταστικο οσοι εχουν παει σιγουρα θα ξερουν την ομορφια της φυσης και της περιοχης!!Οσοι παλι οχι να μια ευκαιρια να δουν και κατι καινουργιο.
Αν παλι θελει η πλειοψηφια βολο παμε βολο!!
Λιγο που τσεκαρα χλμ απο Αθηνα μου βγαζει πως ειναι ακριβως ιδια χλμ με τον βολο!Για εμας ειναι καμια 40 αρια χοντρα χοντρα παραπανω.
Reply
Old Mar 30, 2015 | 01:09 AM
kosdali's Avatar
15 Year Member

From: thessaloniki

Σημερα στην συναντηση θα δουμε ποσοι μπορουν και που θελουν, οποτε απο βορρα θα υπαρχει μια σχετικη εικονα για πιθανες ημερομηνιες 1μαγιας η αγιου πνευματος.
Reply
Old Mar 30, 2015 | 04:13 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Εγώ τα έχω συζητήσει τηλεφωνικά με κάποιους από εσάς. Περισσότερο μέρος-η περίμενα για να μπορέσω να δω μετά με το ανάλογο ποστ την εκδήλωση ενδιαφέροντος. Ευχαριστώ όλους που είστε πρόθυμοι να βοηθήσετε με όποιο τρόπο μπορείτε μπας και γίνει πραγματικότητα.
Reply
Old Mar 30, 2015 | 01:10 PM
tomidis's Avatar
Registered User

From: KASTORIA

Reply
Old Mar 31, 2015 | 12:17 AM
nikthegrek's Avatar
Registered User

From: thessaloniki

ενημερωστε με για να βαλω μαμα εξατμιση...μεχρι το βολο δεν παιζει μ αυτη που φοραω..
Reply

All times are GMT -8. The time now is 07:56 PM.