ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ (ΚΥΡΙΑΚΗ 19/2/2012)
Originally Posted by S2000_FUN' timestamp='1329504883' post='21424658
[quote name='SBIT' timestamp='1329489806' post='21423747']
άλλο που δεν θέλεις να έχει κρύο εσύ!!!
Τουρμπόκαιρός για το Φανάμαξο λέμε!!!!!!
Τουρμπόκαιρός για το Φανάμαξο λέμε!!!!!!Για να το Φανάμαξο μια χαρά θα είναι. Τη γυναίκα που θα τουρτουρίζει ποιος την ακούει

[/quote]
Αυτά τα χουμε ξεχάσει εδώ και καιρό εκτός και αν έχει 50 βαθμούς θερμοκρασία και είναι ή πολύ πρωί ή βράδυ
Για τα ενδιάμεσα κομμάτια μιλάμε. Από το αυτοκίνητο στην ταβέρνα κλπ.
Που να θελήσουμε να βγάλουμε και καμιά φωτό να δούμε τι θα γίνει
Originally Posted by nteminio' timestamp='1329509685' post='21424991
[quote name='S2000_FUN' timestamp='1329504883' post='21424658']
Τουρμπόκαιρός για το Φανάμαξο λέμε!!!!!!
Τουρμπόκαιρός για το Φανάμαξο λέμε!!!!!!Για να το Φανάμαξο μια χαρά θα είναι. Τη γυναίκα που θα τουρτουρίζει ποιος την ακούει

[/quote]
Αυτά τα χουμε ξεχάσει εδώ και καιρό εκτός και αν έχει 50 βαθμούς θερμοκρασία και είναι ή πολύ πρωί ή βράδυ
Για τα ενδιάμεσα κομμάτια μιλάμε. Από το αυτοκίνητο στην ταβέρνα κλπ.
Που να θελήσουμε να βγάλουμε και καμιά φωτό να δούμε τι θα γίνει

[/quote]
Ανοιξε μας την καρδια σου Chris, πες μας το προβλημα σου, τι σε απασχολει!
Δλδ όταν ελεγες +1 για συνοδεια, αφορουσε την ‘’συνοδεια παντοφλας’’?
Αα όλα κιολα, ακυρο το +1 για εμενα…χαχαχαα
Δυστυχώς φεύγω εξωτερικό πάλι το πρωι γ@μωτο μου και δεν θα μπορέσω να έρθω την Κυριακή.
Εύχομαι καλα να περάσετε, να σας κάνει καλο καιρο και να μην έχετε τίποτα απρόοπτα!
Αυτη τη φορα δεν εύχομαι να χαλάσει ο καιρός και να ακυρωθεί γιατι είναι λίγο γκαντεμια να ακυρωθεί για δεύτερη συνεχόμενη φορα.
Εύχομαι καλα να περάσετε, να σας κάνει καλο καιρο και να μην έχετε τίποτα απρόοπτα!
Αυτη τη φορα δεν εύχομαι να χαλάσει ο καιρός και να ακυρωθεί γιατι είναι λίγο γκαντεμια να ακυρωθεί για δεύτερη συνεχόμενη φορα.
Αγαπητά μου παιδιά, μήπως υπάρχει κάποιος ή κάποια, από αυτούς που θα έρθουν χωρίς συνοδηγό και θα έχει την ευγενή καλοσύνη να πάρει τον φτωχό πλήν τίμιο ιδιοκτήτη ενός S, που παρέδωσε τις πινακίδες του, ώς συνοδηγό του;
Δεν είναι ότι δεν έχω άλλο αυτοκίνητο να έρθω, απλά η ανάγκη ν' ακούσω F 20 C εκ των έσω, μεγαλώνει και μεγαλώνει......
Μένω Αυλίδα και μπορούμε να βρεθούμε στο χώρο στάθμευσης πρίν την υψηλή γέφυρα (δεν κάνετε καμιά παράκαμψη).
Οποιαδήποτε προσφορά θα εκτιμηθεί δεόντως, αγαπητά μου παιδιά.
Δεν είναι ότι δεν έχω άλλο αυτοκίνητο να έρθω, απλά η ανάγκη ν' ακούσω F 20 C εκ των έσω, μεγαλώνει και μεγαλώνει......
Μένω Αυλίδα και μπορούμε να βρεθούμε στο χώρο στάθμευσης πρίν την υψηλή γέφυρα (δεν κάνετε καμιά παράκαμψη).
Οποιαδήποτε προσφορά θα εκτιμηθεί δεόντως, αγαπητά μου παιδιά.