ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ (ΚΥΡΙΑΚΗ 19/2/2012)
Να ευχαριστήσουμε τον Χρήστο για την όλη οργάνωση της εκδρομής - κοπή πίτας. Όλα ήταν πολύ ωραία με πολύ χαβαλέ και καλό φαί.Να ευχαριστήσουμε επίσης και τον Δημήτρη κι την μητέρα το που για άλλη μια χρονιά μας προμήθευσαν την πίτα. Να είμαστε όλοι καλά να την κόωουμε και του χρόνου.
Να ευχαριστήσουμε τον Χρήστο για την όλη οργάνωση της εκδρομής - κοπή πίτας. Όλα ήταν πολύ ωραία με πολύ χαβαλέ και καλό φαί.Να ευχαριστήσουμε επίσης και τον Δημήτρη κι την μητέρα το που για άλλη μια χρονιά μας προμήθευσαν την πίτα. Να είμαστε όλοι καλά να την κόωουμε και του χρόνου. 
Να πω και εγω με τη σειρα μου ενα μεγαλο μπραβο στο Χρηστο για την διοργανωση,(μιας και φετος εφαγε το "αγγουρι" μονος του σε σχεση με αλλες χρονιες που ηταν παροντες και βοηθουσαν στην συνδιοργανωση και αλλοι co's) και ενα ακομη μπραβο σε ολο το club για τα θετικοτατα σχολια που απεσπασε απο τους παρευρεσκομενους(στην Αρτακη).
Ο πατερας μου που καθοταν σε μια καφετερια μαζι με φιλους του απορησε που δεν καναμε καμια "τσαχπινια" οπως κανω μερικες φορες εγω με το s!
Κανενα αρνητικο σχολιο,καμια καγκουρια ολα αψογα και ολοι απλα χαζεψαν ενα απτα καλυτερα(και πιο προσιτα)αυτοκινητα παραγωγης που βγηκαν ποτε..!
Να ζητησω συγγνωμη που δεν ηρθα στην ταβερνα αλλα υπηρχε πιεση χρονου!!
Και του χρονου να ειμαστε καλα παιδια...!
Ο πατερας μου που καθοταν σε μια καφετερια μαζι με φιλους του απορησε που δεν καναμε καμια "τσαχπινια" οπως κανω μερικες φορες εγω με το s!
Κανενα αρνητικο σχολιο,καμια καγκουρια ολα αψογα και ολοι απλα χαζεψαν ενα απτα καλυτερα(και πιο προσιτα)αυτοκινητα παραγωγης που βγηκαν ποτε..!
Να ζητησω συγγνωμη που δεν ηρθα στην ταβερνα αλλα υπηρχε πιεση χρονου!!
Και του χρονου να ειμαστε καλα παιδια...!