Νεες εγγραφες στην ελληνικη κοινοτητα
Αkman78gr καλώς ήρθες στην παρέα μας. Σου εύχομαι καλές κι απολαυστικές βόλτες με το S κι αν μπορέσεις κάποια στιγμή έλα προς Αθήνα μεριά να σε γνωρίσουμε κι από κοντά. Πάντως μέχρι τότε σ' αυτό το forum μπορείς να λύσεις οποιαδήποτε απορία σου ή πρόβλημα έχεις με το S2000 και γενικά ότι έχει σχέση μ' αυτό το αυτοκίνητο. Καλά posts λοιπόν.
Παιδιά καλησπέρα, νέο μέλος του s2ki, οι ερωτήσεις αμέτρητες, σιγά-σιγά θα σας ταλαιπωρήσω και με αυτές. Το s2k μου είναι ακόμα μαμά (μόνο φιλτροχοάνη ΚΝ στη θέση της παλιάς), είναι ΜΥ2003 και είναι αυτοκίνητο για το ΣΚ. Είμαι φανατικός Hondaκιας (το S είναι το 3ο Honda που έχω) και δεν με βλέπω να αλλάζω στο μέλλον.
Δεν θα σας κουράσω άλλο, συγχαρητήρια στους organizers, keep-up the good work και συνεχίστε Δυνατά και Ιαπωνικά!
Δεν θα σας κουράσω άλλο, συγχαρητήρια στους organizers, keep-up the good work και συνεχίστε Δυνατά και Ιαπωνικά!
Welcome σε όλα τα νέα μέλη. Καλές βόλτες.
Gzob το δικό σου θα το παραλάβεις από περιοχή Αμαρουσίου; Γιατί εδώ και καιρό βλέπω ένα σε ένα πάρκινγκ που περιμένει ιδιοκτήτη, ίδιο με αυτό που παίρνεις...
Gzob το δικό σου θα το παραλάβεις από περιοχή Αμαρουσίου; Γιατί εδώ και καιρό βλέπω ένα σε ένα πάρκινγκ που περιμένει ιδιοκτήτη, ίδιο με αυτό που παίρνεις...
Originally Posted by gzob,May 23 2007, 02:13 PM
Ξανασυστήνομαι ως κάτοχος S2000 πλέον
. Για την ακρίβεια αύριο το πρωί κάνω τη μεταβίβαση. Ο ορισμός του 'I can't wait'!
. Για την ακρίβεια αύριο το πρωί κάνω τη μεταβίβαση. Ο ορισμός του 'I can't wait'![QUOTE=jerryS2K,May 23 2007, 11:02 PM]