Νεες εγγραφες στην ελληνικη κοινοτητα
Γιώργο καλορίζικο. Σου εύχομαι να το χαρείς πραγματικά. Καλές βόλτες λοιπόν και καλό tuning βεβαίως...
@jerrys2k
Kαλώς ήρθες κι από εμένα. Καλά posts και καλές βόλτες και σ'εσένα. Σε περιμένουμε στην επόμενη συνάντησή μας.
@jerrys2k
Kαλώς ήρθες κι από εμένα. Καλά posts και καλές βόλτες και σ'εσένα. Σε περιμένουμε στην επόμενη συνάντησή μας.
Παιδιά το πήρα επιτέλους. Αύριο πάω για ένα συμμαζεματάκι (service, λάστιχα, ευθυγράμμιση). Lalakis, δεν το πήρα από Μαρούσι. Από Θήβα το πήρα. Το μόνο κακό προς το παρόν είνια ότι φοράει κάτι ελατήρια και δε μπορώ να μπω στο garage μου. Αύριο μαζί με το service, πάμε για ψήλωμα.
gzob,
και από εμένα καλορίζικο και καλοτάξιδο! Μακάρι να το δείς (φτιάξεις) όπως το θέλεις. Βάλε και μια μπλέ χάντρα καλού - κακού για το μάτι. Θα δέχεσαι πολλά κοιτάγματα τώρα. Δυστυχώς ζούμε σε μια χώρα που ο διπλανός σπάνια χαίρεται για εσένα και ειδικά αν έχεις ωραίο αυτοκίνητο. Το λέω αυτό γιατί πιστεύω ότι το S είναι από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια.
Και πάλι συγχαρητήρια
και από εμένα καλορίζικο και καλοτάξιδο! Μακάρι να το δείς (φτιάξεις) όπως το θέλεις. Βάλε και μια μπλέ χάντρα καλού - κακού για το μάτι. Θα δέχεσαι πολλά κοιτάγματα τώρα. Δυστυχώς ζούμε σε μια χώρα που ο διπλανός σπάνια χαίρεται για εσένα και ειδικά αν έχεις ωραίο αυτοκίνητο. Το λέω αυτό γιατί πιστεύω ότι το S είναι από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια.
Και πάλι συγχαρητήρια
Originally Posted by gzob,May 25 2007, 12:26 AM
Ευχαριστώ παιδιά. Είναι δεδομένο ότι το S είναι από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα των τελευταίων ετών. Και που να ξαναφτιάξει ο καιρός!
Οι πρώτες βόλτες έγιναν! Έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος από το S, ειδικά στην εθνική. Στα κλειστά κομμάτια το φοβάμαι ακόμα. Σιγά σιγά... Εν τω μεταξύ, το αμάξι φοράει Tein Mono-Flex και αν και στρίβει απίστευτα (ειδικά εθνική με πολλά χλμ) είναι λίγο σκληρή για τα γούστα μου. Αν τη θέλει κάποιος ας μου στείλει PM.