Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Νεες εγγραφες στην ελληνικη κοινοτητα

Thread Tools

Old Jun 29, 2010 | 06:58 AM
s2k_fan(tastic)'s Avatar
10 Year Member

Ευχαριστώ eddiex!!! Τι να κάνω;Δεν παύω τουλάχιστον να ονειρεύομαι!!!

Φίλε t.i.n.t. δυστυχώς δεν έχω πάρει Honda ακόμα,γιατί η οικονομική μου κατάσταση δεν μου το επιτρέπει(φοιτητής βλέπεις),και το να αποκτήσω ένα S2000 είναι όνειρο ζωής από πολύ μικρή ηλικία(τώρα θυμήθηκα και την πρώτη φωτογράφιση του S2000 στο car,στα χιόνια,που την είδα και το ερωτεύτηκα,αλλα καλύτερα αυτα να τα γράψω σε άλλο τόπικ!!!),για το φορουμ έμαθα από τις σελίδες του auto bible,και απο περιέργια μπήκα και έψαχνα να χαζέψω καμιά φωτογραφία και τις αγγελίες,όπου διάβαζα τα posts και κόλλησα...!!!Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να γίνω μέλος και να γράφω αλλά,για πολλούς και διάφορους λόγους το ακύρωνα(π.χ. δεν έχω εμπειρία με τα φόρουμς και το συγκεκριμένο είναι το πρώτο που γίνομαι μέλος και φοβόμουν μην κάνω κάτι που να είναι ενάντια στους κανόνες.Λόγω της σχολής αναγκαζόμουν για περίπου έναν χρόνο να διασχίζω καθημερινώς ολο το λεκανοπεδιο και δεν είχα χρόνο αλλα και την δυνατότητα να σας γνωρίσω ή να βρεθώ σε κάποια από τις συναντήσεις σας κλπ.)

Κι έγω τώρα που το σκέφτομαι θα τρόμαζα αν έμπαινε κάποιος στο φόρουμ και γνώριζε πολλά για μένα ενω εγώ πολύ λιγότερα για'κεινον και ειλικρινά δεν είχα καμία πρόθεση να τρομάξω κανέναν,αλλα σας διαβεβαιώ πως δεν ξέρω και τόσα πολλα παρα μόνο όσα ειπώθηκαν στα διάφορα τοπικς και με μεγάλη μου χαρά θα ήθελα να σας γνωρίσω σε κάποια από τις συναντήσεις σας!!!
Reply
Old Jun 29, 2010 | 07:10 AM
s2k_fan(tastic)'s Avatar
10 Year Member

Ναι φανταστικέ, το 1.8 είναι και το πουλάμε παρεπιπτόντως... Να η ευκαιρία σου αφού σου αρέσει τόσο πολύ..
Με κατέστρεψε το Δ.Ν.Τ.!!! Όχι ότι αν δεν υπήρχε αυτό θα είχα...αλλα λέμε τώρα...κουβέντα να γίνεται...!!! Καλοπούλητο πάντως!!!τι έχει σειρά;μήπως κανένα χοντάκι;Αν ναι...περιμένω βόλτα!!!Να ζήσω λίγο από το όνειρο!!!

[QUOTE]Και, παρεπιπτόντως και πάλι, είμαι η Ισμήνη και είμαι μία... Γιατί απ τον πληθυντικό υποθέτω πως με πέρασες για πολλές..
Reply
Old Jun 29, 2010 | 08:55 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Ναι..εννοείται το s. Ηρθε η ώρα του...

Οσο για βόλτα ευχαρίστως! Και από μένα και απ τα υπόλοιπα παιδιά όταν με το καλό έρθεις να μας γνωρίσεις.
Reply
Old Jun 29, 2010 | 12:08 PM
s2k_fan(tastic)'s Avatar
10 Year Member

Ναι..εννοείται το s. Ηρθε η ώρα του...
Μπράβο τότε,με το καλό...!!!Έχουμε αποφασίσει σε κάποιο μοντέλο;Να βοηθήσω;Έχουμε ωραιότατα αυτοκίνητα στο φόρουμ...!!!χαχα!!!

Οσο για βόλτα ευχαρίστως! Και από μένα και απ τα υπόλοιπα παιδιά όταν με το καλό έρθεις να μας γνωρίσεις.
Τι;Όχι!!!Ας το καλύτερα!!! Μ'εσένα!!!Μ'εσένα!!!Γιατί πολλά διαβάζω εδω μέσα...!!! Θα με δουν μικρό και αβγαλτο,είναι και διθέσιο το χοντάκι...δεν την γλιτώνω με τίποτα...!!!χαχα!!!
Reply
Old Jun 30, 2010 | 01:23 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Μας πήρε γραμμή ο νέος!!
Έλα στο αμάξι του Nabutsou να σε κάνω βόλτα

Καλώς ήρθες και με το καλό να έρθει η στιγμή να πάρεις ένα Χοντάκι!
Reply
Old Aug 5, 2010 | 12:23 AM
Antwnis's Avatar
Registered User

From: athina

Χαιρετώ σάς περήφανοι ιδιοκτήτες s2000

ονομάζομαι Άδωνις, είμαι 24ετων και μόλις τέλειωσα τις σπουδές μου μηχανολόγος στις Σέρρες τώρα δουλεύω στις system park Αβέρωφ 17-19- μηχανικό αυτόματο parking- κάνονας πρακτική, εννοείτε ότι βγάζω άκρη για όλα τα μέλη του club που γουστάρουν και ψάχνουν parking στο καιρό- κερναω και καφέ!!!!-

κατά Τ άλλα είμαι γαύρος γουστάρω παρτακια και σπασίματα και περιμένω τις επομένη συναντηση που θα κανονίσετε για να τα πούμε από Γκόα
[στις 26 Π ήταν η τελευταία πήρα το αμάξι άλλα δεν είχα ασφάλειά για να κατέβω+ ότι δεν είχα διαβάσει για τι συνασπίσει

αυτό και δέχομαι δώρα καλοσρισματος Μέιν τσιγουνευτειτε]
χρωστάω photo στο ανάλογο section του κόκκινου καβλοτικου μου τούτου.....

Reply
Old Aug 5, 2010 | 12:41 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Αντώνη, επειδή τα Αγγλικά απαγορεύονται και το ποστ σου θα σβηστεί, απο εδώ και στο εξής γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες.

Καλώς ήρθες και πάλι.
Reply
Old Aug 5, 2010 | 12:57 AM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Καλως ήρθες και από εμένα Αντώνη
Reply
Old Aug 5, 2010 | 01:24 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

@Antwnis

Καλως ηρθες και απο εδω. Εκανα edit το ποστ σου ακολουθωντας αυτο το link.
http://tools.wcl.ece.upatras.gr/degreeklish/index.php

Για οποιαδηποτε αλλη διορθωση κανε edit αν θες καθως ειναι αυτοματοποιημενη η διορθωση. Οπως ανεφερε κι ο Nabu γραφε μονο με Ελληνικους χαρακτηρες.

Αντε με το καλο να σε δουμε και σε μια επομενη συναντηση μας.
Reply
Old Aug 5, 2010 | 02:14 AM
dennis2k's Avatar
Registered User

Καλωσήρθες Αντώνη, περιμένουμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά
Reply

All times are GMT -8. The time now is 07:33 PM.