Νεες εγγραφες στην ελληνικη κοινοτητα
Originally Posted by InspiredS2000,Apr 11 2010, 12:15 AM
γειά και χαρά σε όλους εδώ και 3 ημέρες είμαι και γώ ένας ευτυχής ιδιοκτήτης S2000.Θα χαρώ πολύ να σας γνωρίσω όλους απο κοντά σε κάποια απο τις επόμενες συναντήσεις...btw ακουσα οτι υπαρχουν και αρκετές γυναίκες μέλη στο club...αληθεύει??? :-)
2)Αντε κ σου λεμε οτι αληθευη... τι εγινε????
3)Αν το συμπερασμα σου ειναι απο αυτα που σου ειπαν κ αυτα που διαβαζεις σε ποστ..... κλαφτα.
Θα ηθελα να παραθεσω το ποστ που "Φανταζομαι" ηθελες αρχικα να κανεις ...
γειά και χαρά σε όλους, ακουσα οτι υπαρχουν και αρκετές γυναίκες μέλη στο club...αληθεύει??? :-) Θα χαρώ πολύ να σας γνωρίσω όλους απο κοντά σε κάποια απο τις επόμενες συναντήσεις...btw εδώ και 3 ημέρες είμαι και γώ ένας ευτυχής ιδιοκτήτης S2000.
Originally Posted by tkal_s2k,Apr 12 2010, 02:58 AM
Θα ηθελα να παραθεσω το ποστ που "Φανταζομαι" ηθελες αρχικα να κανεις ...
γειά και χαρά σε όλους, ακουσα οτι υπαρχουν και αρκετές γυναίκες μέλη στο club...αληθεύει??? :-) Θα χαρώ πολύ να σας γνωρίσω όλους απο κοντά σε κάποια απο τις επόμενες συναντήσεις...btw εδώ και 3 ημέρες είμαι και γώ ένας ευτυχής ιδιοκτήτης S2000.
Originally Posted by blondie_s2k,Apr 12 2010, 03:16 AM
Εσυ θεοδώρα θα έρθεις το βράδυ στη συνάντηση να καλωσορίσεις τον εμπνευσμένο απο κοντά; Να μαζευτούμε μπόλικες αν είναι...
Originally Posted by blondie_s2k,Apr 12 2010, 03:43 AM
Αντωνία εσυ;;
Μπορεί και να ρθω, μπορεί και όχι.
Βασικά, λέω να ρθω αλλά μέχρι τότε δεν ξέρεις τι γίνεται.
Μάλλον κατευθείαν Κονάκι θα τα πούμε.
Είμαι πλέον ταβάνι από άλογα, δεν έχω τίποτα να πω στο ΣΕΦ. Μιλάω στο δρόμο.
Τεό, ξυρίσου κόντρα κι έρχομαι. Κάνε και ένα μπανάκι.